Fotky iných žien v manželovom mobile
ahojte
mozno je to nepodstatny problem ale mne to nejak neda. mam doma viac menej dokonaleho manzela chodi do prace, pomaha v domacnosti ked treba porobi po vonku ked nieco chceme tak nam to kupi. Problem je ze od kedy sme spolu tak som nieco nasla v jeho mobile alebo tablete alebo pc. Na zaciatku naseho vztahu bol so mnou a popritom si pisal na pokeci s nejakou a ked som to zistila slubil ze prestane aj asi ano. potom neskor som mu nasla v mobile foto nejakej zenskej ako zaslane od niekial nie nim fotene. teraz som zistila ze ma ucet na instagrame kde ma same nahe baby. viem ze ma asi na 80% nepodvadza nema kedy ide z prace domov a do prace ale jedine co mi vadi ze kuka po tych babach...ja som pribrala po 2 tehotenstvach mi zostalo extra 30 kg ktore sa snazim schudnut no nedari sa ☹ viem ze on by taku chcel doma ako na tych obrazkoch a teraz ked pride domov neviem ci mu nieco vycitat alebo to nechat tak ale asi to na mne uvidi lebo od kedy som to nasla tak len placem
@papricka33 robim prieskum nazorov babskych klepov a to,kolko z nich sa ohradí,ked ma niekto iny nazor,ci vedia suhlasiť s nim,alebo silou mocou maju iba svoj postoj,aj ked samy vedia,že to nie je celkom tak,ako tvrdia :D..Vravi sa tomu konstruktivna komunikacia
noo,na to pivo pojdem,ked budem chcieť,nemusis ma posielať 🙂
@salfusco ďakujem za poučenie 🙂 keď je o čom a s kým, dá sa viesť aj konštruktívna komunikácia. Reagovala som na jeden tvoj príspevok, ale to si asi nezachytil. V podstate som zatiaľ nevyjadrila ani súhlas ani nesúhlas s tvojimi nazormi. Vzhľadom na veľkú mieru citového podfarbenia tvojej reakcie, tuším ti je medzi babami lepšie, ako medzi chlapmi na pive a vzťahovačnosť ti nie je ani zďaleka cudzia 😉 ...
@puklica13 srdco moje ahooooj 😀 nestiham kona, nestiham nic, mam tu deti cely tyzden, v nedelu uz ficime domov. ani nevies, ako sa tesim. epina je uz doma, aj code25, mozog to ide zajtra k nasim naladit, o tyzden oslava, vsetko v utajeni, mala netusi, vlastne som ju uplne odstrelila, ze zadna giatara nebude 😀 😀 takze mega prekvapko.
a mozog sa v nedelu zastavi ouuuuuu, asi chybam. no neva. na obzore novy chlap a ten sa mi paci viac, takze idem na rande o dva tyzdne. a bude to zaujimave. jeden den s nim sami a druhy den aj s deckami opekacka a s nim. tak som zvedava 🙂 drz paluchy. a ty ako?
@mawka woooow 😀 novy chlaaaap...no silno drzim pale
My po starom...furt vymiename,upravujeme,predavame a kypujeme 😀 no bezo zmeny..
A ked si splasila ten novy objav??
Inak ..k teme..nen nas tu zas nekamenuju ze sme od veci... 😀 .. Kokos ja mam na tapete Keanu Reevsa...predtym tam bol tusim Simon Baker, jeden cas snaj aj Pattinson ..co som slepa aby som sa nekukla na pekneho chlapa? Podstata je ze na veceru pridem domov 😀 ..
@puklica13 vsetci kukame a co. tiez neriesim. aj v mobile sa hrabat neviem aky ma vyznam. kto chce byt neverny, najde si sposob a spravi to aj bez nahych zenskych v mobile.
vacsinou sa na pokeci chcu chlapi pohrat virtualne so zenou, bez toho, ze by ju chodili prasit. a vacsinou aj povedia, ze doma uz nemaju to a ono, zena o seba prestala dbat a podobne.

@salfusco 😖 tak potom co tu robis pri babakych klepoch? Chod na pivo s kamosmi 🙄