Frajer, ktorý ma núti na potrat
Ahojte chcem len názor, mam už jedno dieťa dcéru 2 ročnú našla som si priateľa ktorý deti nemá je odomna mladší a neplánoval ani svoje deti ešte. Ale otehotnela som a on chce aby som to dala preč, ak to veľmi chce ja to preč dám ako keby mam zostať sama s dvomi deťmi bez príjmu. Ale ide o to že on čaká to ze sa teraz zachoval nezodpovedne a urobil mi dieťa, a ani sme to neprebrali a hneď prvá vec ktorú povedal keď som mu to povedala potrat, a on chce aby som po potrate fungovala a tvárila sa ze okej všetko je v poriadku nezobrali mi moje dieťa nie. Proste ja viem že keď je takýto ani neni dobré si to nechať, ale mňa uráža neskutočne to ze on vie ze pôjdem si dať zobrať vlastne dieťa a čaká odomna ze čo akože teraz mu hovorím nech nečaka ze moja psychika bude v poriadku, ze neviem ako budem na všetko pozerať po takomto zásahu a on mi povie ze toto keď si myslím mam ho už teraz nechať. Akože ja som v šoku ako toto dokáže niekto vôbec povedať. Neviem čo mam robiť fakt baby poraďte mi mam ho už teraz nechať, a poslať ho čo najskôr do riti alebo ja neviem fakt
ahoj, tu sa dockas najma urazok. zrejme si nemala v rodine dobre vzory, nevedela si, ako si mas hladat dobreho muza a nevies, co citit k dietatu. chyba ti podpora, si na vela veci sama. kontaktuj poradnu alexis, pomozu ti nielen s touto situaciou, ale najdes tam ludi, ktori budu hladiet na teba ako na cloveka.
"Urobil Ti dieta" a teraz "to" chcete dat prec..silne kafe. Nebola si pri tom? Si nesvojpravna? Si bez prijmu? Si nezodpovedna a mas pri sebe suroveho cloveka.. co dodat..
Ja by som sa hlavne držala jeho rady, že ak si myslíš, že sa pred ním budeš trápiť nad stratou dieťaťa, hneď teraz ho už môžeš nechať. Sprav to, nechaj si dieťa, je veľa kontaktov, kde ti s bábätkom pomôžu. Pokojne napíš ss, pošlem ti kontakty na ľudí, ktorí ťa nenechajú v štichu ako tvoj "priateľ".
Tak ja by som si radsej miesto neho nechala to dieta. On ta zrejme nemiluje ked ma taky postoj, ale ty hovoris ze sa bojis psychickych nasledkov a celkove z toho co pises usudzujem ze ty by si to dieta chcela, tak si ho nechaj, kvoly nemu to mozes lutovat ze si o dieta prisla.
Uz len tym ako sa zachoval by som s tym tvorstvom nebola uz ani o den dlhsie.
A to ci si dieta nechas je teraz teda uz iba na tebe-on sa uz vyjadril.
Kazdopadne okej. Chapem ze ti chyba muzska spolocnost ale prosim o kusok zodpovednosti a hrdosti voci sebe samej aj voci prvemu dietatu.
Ked pojdes aj teraz na potrat. O pol roka budes znovu tehotna a znovu dalsi potrat?
v tvojej situácii je interrupcia asi najlepšie riešenie. Nielen kvôli tvojej finančnej situácii, ale mám nutkavý pocit že tvoju (ani frajerovu) genetickú informáciu rozhodne netreba dávať ďalej
On je mladší od teba, prečo si mu nepovedala, že ďalšie dieťa už nechceš?
Snáď netreba dospelej žene pripomínať, že je aj niečo také, ako antikoncepcia, či pánska ochrana, keď už keď nechce mať deti.
Ak ste nemali ani jedno, tak ti mal ísť, hrdina po tabletku PO. Alebo ešte jedno riešenie, mal si ho obaliť do potravinárskej fólie, aspoň trikrát a tak sexovať, magor nezodpovedný.
@autorka Napíš alebo zavolaj do poradne Alexis - zaoberajú sa poradenstvom v oblasti neplánovaného tehotenstva https://www.modrykonik.sk/ask-an-expert/alexis-...
je nezodpovedný a ty si to odnesieš😨....už musíš vedieť, čo máš robiť, ak ho máš naďalej rada....lebo....ho máš rada....tak to my nevyriešime....
Vy máte spoločnú domácnosť?
Nie som v tvojich topánkach, no viem že jeho by som už nikdy nechcela vedieť.....a ak by som nemala podporu u rodičov, žiaľ by som urobila, to čo som nikdy nechcela.....

Ja vôbec nechápem tieto sarkastické posmešne komentáre plne nenávisti a zosmiesnovania. Ženy ste fakt poviem to neslušne ale hrozné hovada. Ako jej pomôže že vy sa tu slovne odbavite?
Jediný normálny ľudský komentár je od
@thoughtfulweirdo so všetkým s ňou súhlasím a napísala by som to isté.
Autorka rob tak, ako to cítiš ty ale pevne verím že toto bude celoživotná lekcia pre Teba. Ťažké rozhodnutie ale aspoň v jednej veci jednoznačne áno, toho " priateľa" pošli do teplých krajín ..držím palce .