Fyzické násilie na žene
Ahojte, možno ste zachytili prípad slečny Rachel z instagramu (doteraz som ju nepoznala) ako škaredo ju napadol priateľ. Dnes sme sa o tom bavili len tak medzi rečou s priateľom, keď mu to vybehlo na sociálnej sieti, a ja som k tomu povedala, že je to niečo hrozné, že neexistuje na svete pre mňa dôvod aby si mohol chlap dovoliť udrieť ženu (aj naopak), a ešte takýmto spôsobom. A ten moj mi s uplnou vaznostou povedal, že “no hej, jedine žeby ho podviedla”.. ostala som len tak pozerať, myslela som že trepol hluposť a ani si to sam neuvedomil, tak som sa ho pýtala či to mysli važne.. a on odpovedal v takom zmysle ze jasne, ze ved keby zena podviedla chlapa tak by ju asi nepochvalil a bol by to padny dovod.. ja som ostala bez slov pozerať, aj mi vysli slzy lebo ma to extremne prekvapilo a myslela som si ze v tomto mame rovnaky postoj, ze zenu ani kvetinou.. on sa divil ze preco placem, ze ved ho predsa nepodvadzam (co je samozrejme pravda), tak ze nas sa take nieco netyka.. aj tak mi ostalo z toho co povedal nevoľno, neviem ci som len precitlivena a riesim blbost, alebo nie..
@jamimo ty si si aj prečítala poriadne môj komentár, či si si z neho len zobrala to, čo sa ti hodilo? Ja NEPODPORUJEM žiadne násilie ani na ženách ani mužoch, ale keď vidím kamošku, ako hodí po mužovi tanier lebo položil pohár na ľavo a on má byť na pravo, alebo po ņom hodí príbor pred návštevou, tak si pomyslím, že by si zaslúžila jednu facku na prebratie z toho, čo robí. Paradox je, že ona sa hrá pred cudzími ľuďmi na obeť, každý ju šikanuje, ponižuje a pritom to robí práve ona. Zistí to každý hneď, keď ju lepšie spozná.
@miadi ani psa nesmie nikto byt, ziadnu zivu bytost.
@lalenka33 áno, prečítala. Vyjadrenie o facke na prebratie nieje správne. Nech je to akokoľvek, memáš právo niekoho fackať 🙄 Možno o tom ani nevieš, takéto vyjadrenia podporujú, bagatelizujú a akceptujú násilie v spoločnosti (v akejkoľvek podobe). Smutné, ak tomu nerozumieš... Prajem pekný deň.
@miadi mňa len prekvapuje že on sam vyrastal v rodine, kde sa rodici rozviedli lebo otec mamu aj podvadzal a aj nemal zabrany ju udrieť. O to viac by som čakala že si povie že nechce byť ako jeho otec, keď toto videl a zažil.
Fakt ťa to prekvapuje? Nikdy si nepočula, nečítala že deti opakujú rodinné vzory v ktorých vyrastali?
@mk1111111111 Ja nehovorim ze psa by mohol bit 🤦♀️ ale metafora ze mu nepatri nie je nesvojpravne zvieratko., pes si majitela nevyberie zena partnera ano!
Ani nemusim citat, aky je, ved staci pohlad na neho, ten spity cerveny ksicht plus tie carbanice po tele a o nej sa nevyjadrujem, co caka od debila, ked sa vystavuje polonaha na internete, on slabsia povaha + alko a uz to ide...Aky išiel taku nasiel... este sa obaja svetu chvalia ako tr**li kdesi v kostole, na grcanie a deti to pozeraju na sietach a lajkuju... je mi otrasne z nich ako z páru, ona ma vymetenu palicu takisto a ked jej nevadilo ze ju zbil uz predtym a teraz ju dobil, tak jej nebude vadit ani ked ju nakope, ked bude s nim tehotna 🙄 tymto sockam, ktore sa tu predtrcaju nevadí nic, nemaju ziadnu sebauctu a jedine co mi na tom vadi, ze to deti pozeraju a ze im nejaka tv a media dava priestor, to je trestuhodne, slovenský narod zbohom...
najhorsie je, ze takyto ,,podpriemerny " slovensky influencer si najde takychto rachel dalsich 10. Ked je influencer alebo co on je, tak nechaju so sebou robit tie baby vsetko, az to zajde takto daleko. A kazda dalsia spravi to iste. Necha sa zmlatit, nafoti sa, nazbiera folowerov. On sa k inteligentnej babe ani nepriblizi len k takymto trubkam. Skor mi je luto tych obycajnych zien co to zazivaju a nie tejto co z toho robi komediu

Necudujem sa za ti aj slzy vybehli. Co je to za cloveka ? Ved nie si jeho pes nevlastni ta nic mu nedava pravo ta udriet ani keby si ho podviedla. My sme raz s muzom kukli zo srandy 50 shades of grey sme sa smiali na tom ze aka blbost a ake popularne.. no ku koncu ked teda sla do submisivnej polohy a nechala si vyprasit zadok hoci jej to nerobilo dobre ale koli nemu .. tak Moj muz z toho bol az smutny ze Ved to je domace nasilie. Pritom to boli ich sex hry na ktore pristupila sak ked zena miluje millionaire Tak nieco pre to urobi .. Hladaj chlapa co mà viac empatie k obeti nasilia ako pochopenie pre nasilnika,