Fyzické násilie od partnera, som v zahraničí
dobrý deň, som v situácií, že aj viem čo mám robiť, ale zároveň mám strach, strašný pocit hamby, ľútosť... žijem v zahraničí, s partnerom už rok a pol. a za ten čas sme spolu .... po 3 mesiacoch nášho bývania, na mňa zaúčtočil pri jednej roztrške, bol opitý, skončila som so zlomenou nohou. keby som sa vedela vtedy hýbať, odplazila by som sa k najbližším kolajniciam... znie to divne ale našla som v sebe odvahu aby sme sa porozprávili, dohodli, že sa bude o mňa starať kým sa mi nepolepší.. potom som otehotnela... v piatom mesiaci na mňa zaútočil zas, pár faciek, opuchnutá sánka, mala som strašnú bolesť na srdci, posťažovala som sa len jeho rodine, uprosila ich aby to s ním neriešili lebo som sa bála že spraví niečo mne alebo sebe. po pár mesiacoch pod jednou strechou s ním som sa udobrila, dala ďalšiu šancu. narodil sa mi synček, a potom zaútočil zas, nemal v sebe kúsok ľudskosti, pretože držal malého na rukách a ja som sa bála že mu niečo spraví. pred týždňom zas, vykrucoval mi ruku. a dnes ráno sa mi vyhrážal že mi dá facku. takže si myslí, že sa ho bojím. len ja sa skutočne bojím o môjho syna. viem, že ho nechcem takto vychovávať, nechcem aby videl ako sa správa jeho otec. keď je on s malým a je ok, tak je super otec, ale ak má zlú náladu, tak si ho nevšíma celé dny. neviem komu sa mám posťažovať. najhoršie, že človek sa snaží dať celé srdce niekomu a on ho vám trhá a trhá... mám tu jednu kamarátku a bývaleho priateľa. stále mám pocit hamby keby sa im chcem zdôveriť, nemám kam ísť. bojím sa že ma zas obmäkčí a na neaké obdobie to bude super muž a potom zas uderí... ak máte neaké príbehy podobné môjmu, prosím zdôverte sa, či už so šťastným koncom alebo bez..
tak len posťažovať sa chceš? najbližšie ti jednu zavesí pred synom, buchneš si hlavu o radiátor a viac sa nepreberieš. ale aspoň sa už nebudeš musieť báť o syna. chuj si uvedomí čo spravil a zbaví sa jeho a ak bude mať dosť odvahy ten duševný kripel, tak si to hodí aj sám. toto je tvoj happy end. takže hanbu bokom a zbav sa toho kkta.
nehnevajte sa, len nemám čas čítať ani písať kým mi malý nezaspí. žijem v uk len 3r, partner je slovák. mám pred sebou poslednú výplatu materskej a potom som na čistom. môj otec tiež týral moju mamu, a doteraz som jej vyčítala že som sa na to musela pozerať, že nezobrala nás súrodencov a neodišla od neho. hovorila som si, že ja nikdy do takého vzťahu nepadnem. a nakoniec som v tom skončila. kým človek neskúsi na vlastnej koži, nikdy nebude vedieť o čom to je.
@koniarova neporadili sme konkrétne...však my ani nevieme úplne všetko dopodrobna...čo si myslela že napíšeme recept ako ma tortu?
nechcem recept na tortu, len chcem počuť ženy, ktoré to majú za sebou
@emma0901 podla mna sa jeho agresivita este vystupnuje,ked tych penazi bude menej,kedze ti konci materska...zila som v uk vela rokov a viem,ze tam slobodnym mamickam dost pomozu..len je to na dost dlho,papierovacky,vybavovacky...v uk zije vela slovakov...skus sa s niekym kontaktovat nejako skontaktovat..a domov na sk sa nemas kam vratit?
Sorry,no si dobre hlupa ... na toto sa neda nic ine povedat.
On ti zlomi nohu a ty s nim este aj otehotnis 😂😂😂
@janulka2811 toto je ten dôvod sa hambiť, pre odsudzovanie, že som spravila chybu. ale nehambím sa že som otehotnela. pretože moje dieťa nadovšetko milujem. nepozerám sa naň ako na toho, že mi jeho otec ublížil.
Obeť, ktorá neuteká. Prečo týrané ženy zostávajú v kontakte s násilníkmi?
Čítajte viac: https://zena.sme.sk/c/20912500/obet-ktora-neute...
@emma0901 nehambi sa...niesi prva ani posledna a ty predsa zato nemozes,ze si sa zamilovala do hlupaka...chlapi dokazu dost presviecat o slubovat o tom,ze sa zmenia,ze to uz v zivote nespravia atd. Bola si naivna a verila si...nieje to nieco zaco sa treba hambit.No uz dost.je cas sa k tomu postavit ako zodpovedna mama,zodpovedna za svoje dieta a urcire chces pre svojho syna nieco lepsie...tak hladaj moznosti..planuj..no dolezite je,aby si si bola na 100%ista,ze s nim nechces byt a chces odist.
Ber materskú a utekaj na slovensko, to je jedno ku komu, mame, kamarátke len s nim neostávaj to co ti urobil je už aj tak dosť, nedovol mu aby ti naďalej ubližoval a aj tvojmu dieťaťu bude neskôr keď ho niečo vytoči... Utekaj od neho kade ľahšie, on sa nezmení popros hocikoho o pomoc, koho poznáš je to tyran, raz ti tak tresne že ťa zabije on sa nezmení nikdy, zbal sa a odijd prosím
@janulik2306 radíme asi zbytočne..však on je inak fajn...
@suve99 sak toto veľa krát tu ženy hľadajú nejakú podporu, pomoc, pochopenie no nakoniec to je na nich samých ako sa rozhodnú niektoré asi len potrebujú počuť že sú sprosté
K mame nemôžeš ísť?
@emma0901 nikto tu nikde nespomina,ze dieta je zlo,no otehotnenie bola chyba s takym debilom korunovanym to je rozdiel.
A este otazocka,dieta sa narodila v zahranici ???
Len jednu vec: ak je na tebe pachane nasilie, NEMAS sa za co hanbit. Nehanbi sa hladat pomoc!!!
@emma0901 a co k mame?domov,na Slovensko?keď ta zbil raz,bude bit stale....aj bije,cize sa nehanbi,ale zachran....aj seba,aj dieta
Ako to moze byt dobry otec,ked bije zenu????a ked yz,tak kvoli comu ta bije?co mu akoze robis? Lebo normalny chlap neda zene ani facku,nie este nieco zlomi....
@podkovickaa ty si teda krava! Ako mozes taketo nieco napisat? Ako tym autorke pomozes a jej dietatu? Jedine tym, ze uz ozaj nebude hladat pomoc! Nevies kolko ju stalo odvahy vobec napisat sem!! Ked nemozes pomoct, si tento svoj nazor povedz doma a drz sa dalej od klavesnice, inak urobis viac skody jak uzitku.
@terezka1947 aj keby niečo akože urobila, on nemá právo na nu dvihnut ruku
@misscelaneous
Ako prepac,ale co povedat zene,ktora si po troch mesiacoch necha zlomit nohu ,v piatom mesiaci tehotenstva sa necha opat zmlatit .Ze prosim odid od neho????Hadam estse je svojpravna,tak vie co robit a mozno jej zajtra vybije vsetky zuby,tak to posuri 🤗

@koniarova autorka neodpoveda na otazky cize je tam dost malo informacii na napisanie konkretnej pomoci...keby sme aspon vedeli kde v zahranici...vies ako,ked je v tej krajine kde som bola napr.ja tak by som jej mozno vedela viac poradit...