Hádame sa a žijeme v bubline
A chcela by som sa porozprávať píšem tu preto lebo už nemám s kým. Keďže rodinu aj priateľov som nechala ísť kvôli môjmu partnerovi s ktorým sme už rok a pol bývame spolu od začiatku nášho vzťahu. Mam strašné obavy že má opustí, stále sa hádame žijeme v jednej bubline v ktorej sa nám ťažko dýcha áno urobila som aj ja pár chýb no ale on si nechce pripustiť tie svoje za všetko vždy môžem len ja na chybe sú vždy dvaja. No cítim že nie je niečo poriadku už není taký ako býval keď príde s práce ma ani nebozka a nenosí čokoládu ako mal vo zvyku nedokáže byť so mnou v jednej izbe nerozprávame sa ani nezdieľame žiadne spoločne aktivity, keď zaspal som mu skontrolovala telefón a zistila som že je na socialnej sietí a vyhľadáva jednorazové chudery prežili sme si za ten rok a pol skoro všetko dosť s toho negatívne umrel mu otec a aj chápem že nie je taký ako predtým svojho otca miloval strašné stratil jeho a aj všetku svoju rodinu keďže mal len otca a dve sestry ktoré sú slepé nepríjemné správajú sa ku nemu ako k cudziemu človekovi... No ja sa snažím robiť tak aby zabudol na chvíľku naladiť ho pozitívne len odmieta má vyhýba sa keď mu chcem dať pusu vždy nájde výhovorku len aby mi ju nedal čo sa týka intimity mávame ale cítim že on chce len potrebu strašné ho milujem neviem čo mám robiť či viac sa snažiť alebo odísť. Budem extrémne rada keď mi niekto odpovie niekto čo si o Tom myslí a čo by som mala robiť je to také zúfalé len keď okrem neho nemám komu povedať to čo cítim ale on to prestáva počúvať a radšej uprednostňuje všetkých len mňa nie. Vopred ďakujem za vaše rady a odpovede
Posledných par dni mam pocit, že čo diskusiu otvorím, to musí byť troll na rozprúdenie diskusie. Veď niektoré reakcie ani nemôžu byť reálne možné, to jednoducho musí byť vtip. Mila autorka, čiže ty si sa celý život vi všetkých priatelstvách, v rodine a neviem com všetkom mýlila?všetko sú to zlí ľudia len tento jeden je dobrý a konečne ti otvoril oči? A pracovať nemusíš lebo on nechce? A tebe neblikaju všetky kontrolky ešte aj s poplašnou sirénou? Toto naozaj musí byť vtip.

Ok, tak co riesis?miluješ ho, tak s nim ostan, nech je aký chce .. aku radu teda chces?