icon

Prvé pohyby bábätka: Kedy začínajú prvorodičky cítiť bublinky?

Dnes o 14:56

Ahojte. Tato otazka sa tyka prvorodiciek.
Kedy ste zacali citit bublinky? A ked ste ich pocitili, stalo sa vam, ze potom aj tri dni ste necitili vobec nic?
Ja citim bublinky od 18tt a presne to tak mam, ze potom aj tri dni nic a vzdy ma to potom vystresuje, ci je vsetko ok.
Teraz som 19+5 a opat dva dni absolutne nic necitim.

michaela220419
Dnes o 15:09

@anonym_autor áno, tiež som to tak mala

anonym_0edb67
Dnes o 15:12

Ja bublinky som zacala citit uz v cca 11tt ale nie kazdy den zvycajne pri zaspavani alebo prebudzani, pocas dna skoro nikdy

anonym_2befff
Dnes o 15:22

@anonym_autor bábätko meni polohu v brušku a tak niekedy takto na začiatku nemusíš cíti pohyby

anonym_2befff
Dnes o 15:23
@anonym_0edb67

Ja bublinky som zacala citit uz v cca 11tt ale nie kazdy den zvycajne pri zaspavani alebo prebudzani, pocas dna skoro nikdy

@anonym_0edb67 v 11tyzdni sú to zastavené prdy a nie pohyby bábätka

anonym_0edb67
Dnes o 15:46
@anonym_2befff

@anonym_0edb67 v 11tyzdni sú to zastavené prdy a nie pohyby bábätka

@anonym_2befff zastavene prdy som naozaj nemala ale som rada, ze vies lepsie ako ja, co presne som citila aj na akom mieste

sticker
anonym_2befff
Dnes o 15:49
@anonym_0edb67

@anonym_2befff zastavene prdy som naozaj nemala ale som rada, ze vies lepsie ako ja, co presne som citila aj na akom mieste

@anonym_0edb67 v 11tt má plod má 3-4 cm, ale teba to dieťa určite kopalo
Pre Boha, zobuď sa 🙁🙁🙁

anonym_0edb67
Dnes o 15:51
@anonym_2befff

@anonym_0edb67 v 11tt má plod má 3-4 cm, ale teba to dieťa určite kopalo
Pre Boha, zobuď sa 🙁🙁🙁

@anonym_2befff kde pisem o kopani? To, ze som citila bublinky najma pri pohybe co sa potvrdilo aj pocas usg, ze prave vtedy ked sa pohlo, neznamena, ze som citila kopanie ako vo vyssom tyzdni.

sticker
anonym_2809bf
Dnes o 16:44

Ja som prvé jemnucke kopanceky cítila 18+5. Dokonca aj 18+3 leb to som si myslela že si namyslam 😆 na prvorodičku som cítila veľmi skoro ale áno bolo to ono, jemnucke kopanceky. Čím vyšší tt tým viac som cítila. počas tehu som milovala tie jeho pohyby a ku koncu mi vždy vypucal ritku až som mala taký kopcek na brušku.
Teraz ma kole tiež do brucha keď ho prebalujem 😆

autor
Dnes o 17:03
@anonym_2809bf

Ja som prvé jemnucke kopanceky cítila 18+5. Dokonca aj 18+3 leb to som si myslela že si namyslam 😆 na prvorodičku som cítila veľmi skoro ale áno bolo to ono, jemnucke kopanceky. Čím vyšší tt tým viac som cítila. počas tehu som milovala tie jeho pohyby a ku koncu mi vždy vypucal ritku až som mala taký kopcek na brušku.
Teraz ma kole tiež do brucha keď ho prebalujem 😆

@anonym_2809bf a citila si kazdy den? Alebo niekedy aj par dni nic?