Prvé pohyby bábätka: Kedy začínajú prvorodičky cítiť bublinky?
Ahojte. Tato otazka sa tyka prvorodiciek.
Kedy ste zacali citit bublinky? A ked ste ich pocitili, stalo sa vam, ze potom aj tri dni ste necitili vobec nic?
Ja citim bublinky od 18tt a presne to tak mam, ze potom aj tri dni nic a vzdy ma to potom vystresuje, ci je vsetko ok.
Teraz som 19+5 a opat dva dni absolutne nic necitim.
Ja bublinky som zacala citit uz v cca 11tt ale nie kazdy den zvycajne pri zaspavani alebo prebudzani, pocas dna skoro nikdy
@anonym_autor bábätko meni polohu v brušku a tak niekedy takto na začiatku nemusíš cíti pohyby
Ja bublinky som zacala citit uz v cca 11tt ale nie kazdy den zvycajne pri zaspavani alebo prebudzani, pocas dna skoro nikdy
@anonym_0edb67 v 11tyzdni sú to zastavené prdy a nie pohyby bábätka
@anonym_0edb67 v 11tyzdni sú to zastavené prdy a nie pohyby bábätka
@anonym_2befff zastavene prdy som naozaj nemala ale som rada, ze vies lepsie ako ja, co presne som citila aj na akom mieste

@anonym_2befff zastavene prdy som naozaj nemala ale som rada, ze vies lepsie ako ja, co presne som citila aj na akom mieste
@anonym_0edb67 v 11tt má plod má 3-4 cm, ale teba to dieťa určite kopalo
Pre Boha, zobuď sa 🙁🙁🙁
@anonym_0edb67 v 11tt má plod má 3-4 cm, ale teba to dieťa určite kopalo
Pre Boha, zobuď sa 🙁🙁🙁
@anonym_2befff kde pisem o kopani? To, ze som citila bublinky najma pri pohybe co sa potvrdilo aj pocas usg, ze prave vtedy ked sa pohlo, neznamena, ze som citila kopanie ako vo vyssom tyzdni.

Ja som prvé jemnucke kopanceky cítila 18+5. Dokonca aj 18+3 leb to som si myslela že si namyslam 😆 na prvorodičku som cítila veľmi skoro ale áno bolo to ono, jemnucke kopanceky. Čím vyšší tt tým viac som cítila. počas tehu som milovala tie jeho pohyby a ku koncu mi vždy vypucal ritku až som mala taký kopcek na brušku.
Teraz ma kole tiež do brucha keď ho prebalujem 😆
Ja som prvé jemnucke kopanceky cítila 18+5. Dokonca aj 18+3 leb to som si myslela že si namyslam 😆 na prvorodičku som cítila veľmi skoro ale áno bolo to ono, jemnucke kopanceky. Čím vyšší tt tým viac som cítila. počas tehu som milovala tie jeho pohyby a ku koncu mi vždy vypucal ritku až som mala taký kopcek na brušku.
Teraz ma kole tiež do brucha keď ho prebalujem 😆
@anonym_2809bf a citila si kazdy den? Alebo niekedy aj par dni nic?

@anonym_autor áno, tiež som to tak mala