icon

Hádka a klamstvá mužov

dominika_klara
6. máj 2018

Manželky, žienky,

Možno zbytočná téma....Aj u Vás vypadaju hadky štýlom, že Vám muž nepovie pravdu , začne hneď KLAMAť( podla jeho vyjadrní "vyhovárať) , v priebehu 10minut, od vzniku hádky,Vám povie, asi 10 verzí, ktoré sa samozrejme vzájomne vylučujú, a potom Vám povie, že sa do toho nejak zamotal....

Nanajvýš Vás odpalkuje takým štýlom ( muž je strašne vyberavý ),hádka pri varení, ja som dochucovala prílohu pažíťkou, a on do Vás dá - " TO MY RoBIS NAPRIEKY? Ked vie , že namam rad pažítku!!!!
Pritom ju už žral, ani o tom nevedel, a povedala som mu to, až ked obed zjedol. Sam mi trvrdil, že mu chutila ......
Nie len že sa musím prtisôsobovať Jeho výberavosti, ale variť aj bezlepkovo a bezmliečne, nanajvýš aj zavedena bezhistaminova dieta, nakolko mam podozrenie na histamin...

Strana
z2
hettinka
7. máj 2018

@mkatka7 ako si vychova žena, tak má cely život. Pravidla spolužitia si treba ujasniť v prvé roky. My sme chodili do roboty obaja, teda žiadne výhovorky že som na md a on pracuje neobstáli. Z domu naučený nebol. Ale na moju a jeho obranu, ja mu zasa pomáham na dvore, veci robíme spolu z 90%. Len tie okna mu tak akosi už prischli 😂

mimi1237
7. máj 2018

@dominika_klara podla mna robis z komara somara a to nemyslim v zlom.
Najpr som si myslela ze ti klame v nejakych zasadnych veciach ako napr peniaze alebo si mu na nieco prisla a on zatajuje a vyhovara sa aby zakryl pravdu ci co ja viem.Ale ako ta citam tak mam pocit ze prehanas.

moonlight1210
7. máj 2018

@dominika_klara tiez som myslela, ze ti bezne zatujuje vazne veci. ale u vas to vyzera, ze su to typicke drobnosti. hoci sa uz nakopili.
tvoj muz vyzera, ze sa snazi z veci vyvinit.

uz s tym asi nic nenarobis, kedze sa ti preto v podstate hnusi. ale spociatku mohlo pomoct prostredie pre pravdu. ze ty obmedzis, zmiernis svoje vycitky (nech si akokolvek v prave a vybusna povaha, co vsetko riesi priamo) a on sa nauci priznat si chybu a ospravedlnit sa.

kazdopadne, necakaj do dalsieho vztahu, ze najdes chlapa, ktory ti toto nebude robit, ak budes pokracovat v trende, ze pochybenia u partnera budes riesit temperamentnymi vycitkami.
aj on si potom ako sebeobranu vyvinie reakcie, kde bude reagovat výhovorkami, prikraslovanim pravdy a protiútokom.

ber to ako ponaucenie z tohto vztahu.

ale cisto teoreticky by ste mohli este vas vztah zachranit prave nastavenim si pravidla, ze ty krotis vycitky a on vzdy prizna farbu, ked urobi blbost.
pricom ale to nie je opravenenie chovat sa nezodpovedne u neho (staci, ze prizna pravdu a uz mu je odpustene) a u teba povinnost drzat hubu a krok (jednat s nim v rukavickach za kazdu cenu, aby zas sa necitil ublizeny a nezacal radsej klamat).

len by vam to mal navrhnut niekto nestranny, lebo si myslim, ze on by taky navrh neprijal. nepriznal si, ze klame ucelovo, lebo sa boji tvojich reakcii.

dominika_klara
autor
7. máj 2018

@moonlight1210
@mimi1237 jj mate pravdu dievcata,,, ..Tiež si myslim, že asi už prehanam , asi som moc hysericka, .....Aj j sme si poplakali, aj sme sa riadne pohasterili, podiskutovali, a skusime ist dalej.....
Možno to teraz vypada , žw sa hadame ako takí pubertiaci..No, mali sme už take hadky, že som bola ja ,m alebo on, celu noc vonku...odisli sme s domu a podobne..Ale to sem nebudem komentovať...MAm velký podiel na chybe ja. Vybusna? Temperamentna? No ked sa na niekoho nakupi vela klamstiev, aj tie najsprostejsie somariny, zacina clovek fakt pochybovat,,,,
Na druhe strane , moj manžel by ma asi nikdy nepodviedol....neprehýril peniaze a podobne...
Nastavili sme si nejake pravidla, alebo skor, o co cloveku ubližuje, to clovek bude minimalizovat a odstrani...Ale vidim to tak, že pocase ide asi manžeslstvo do nejake stereotypu, doslova nudy... nanjavýš, ked je vela povonnosti, okolo bývania, penazi, dcery, zdravia...atd..
Aj tak Vma dakujem za reakcie

zanalab
7. máj 2018

Možno za to ani nemôže,ma to ako diagnozu.Chod za psychológom sa poradiť čo s ním.Normalne človek neprekruca také banality.

Strana
z2