icon

Hádka kvôli rodine

diamond444
9. jún 2020

Dobrý deň!
Potrebujem poradiť a nestranny pohlad na túto vec , máme s priateĺom ( nie sme zosobaseni) 2 mesačnú dcérku a sme sa tak pohadali ze chcel rozchod a ze mam odist s malou atd , no vecer si zmenil nazor ospravedlnil sa a tvrdi ze chce byt s nami no len neviem ako reagovat na toto : vykrikoval mi ze moja mama nam nepomaha a pritom chodila mi varit pomoct s malou , ona mi vyplatila pobyt v nemocnici , dava mi oblecenia po malej sestre predsa ked je moznost tak nebudem kupovat cu vybavicku novu , a nechápem čo mu na tom vadi a svokra furt daco kupuje plienky , uteraky , veci do kuchyne proste ja to nepotrebujem aby sa ukazovala a potom priatel vykrikuje ze len jeho mama kupuje nam veci , no a nikto to od nej neziadal....dalej ze uz nevie vystat moju rodinu, nechce sa s nimi stretavat, ze nebudu ziadne oslavy , vianoce , nic a nikto ku nam nech nepride :( som z toho smutna a daval mi na vyber ze ci chcem byt s nim dalej tak ze nebude s rodinou mojou len my 3 , alebo rozchod mimochodom jeho matku opustil manzel lebo ba tehotna s niekym inym takze vyrastal bez otca a vztah s matkou o nicom, trosku som sa rozkecala ale dakujem vopred za vsetky .nazory viem ze tazko niekomu poradit ale mozno niekto ma podobnu skusenost v zivote....tak dakujem a prajem pekny den .

Strana
z2
diamond444
autor
9. jún 2020

@dollyzv no sme len v podnajme a je na jeho meno , takze to tiez nie je idealne

diamond444
autor
9. jún 2020

@zuzka1117 bohuzial prava tvar sa ukqze az neskor a aj ked nie hned ale ked su problemy a zivotne zmeny tam vtedy sa ukaze naozaj a ja nejak mam stastie na magorov

diamond444
autor
9. jún 2020

@dadanu5 to neviem , neviem o com sa bavia ked tam nie som :/

zuzka1117
9. jún 2020

@diamond444 to mi je ľúto

dollyzv
9. jún 2020

@diamond444 ono je aj ďalšia možnosť ísť do podnájmu s nejakom mamičkou ktorá je na Tom podobne(a je ich teda dosť) a môžte si aj vzájomne vypomôcť s deťmi napr. Ale oveľa radšej by som sa ulakomila na tú jednu izbu u mami ako nechať takto so sebou zametať a pri hádke(prvej??) Byť vyhadzovana aj s malým dieťaťom na ulicu..ale urob podľa seba..myslím že sa tu všetci zhodli na Tom že tvoj chlap je kreten a čo už s tým spravíš je na tebe 😃

ivik4
9. jún 2020

Boze to je strasne :( ja by som si vybrala rodinu

deti95060810
9. jún 2020

tvoj mm by si mal dávať lepší pozor na jazyk...aby neľutoval keď sa zdvihneš...a buchneš dverami...

ptmt1011
Odpoveď bola odstránená
marca12
9. jún 2020

@diamond444 Vy ste rodicia,ste rodina tak co by vam mala mama pomahat? Bol dost silny na.splodenie potomka,tak nech je silny a snazi sa uzivit a postatat o rodinu nielen materialne,ale aj laskou. To co je za nazor,ze mu ma niekto pomahat a ocakavat zasobovanie domacnosti.

eva8
3. mar 2023

@diamond444 tak rob oslavy 2. Pre vás troch a potom na druhú pozvi vašich aj priateľovu rodinu.

Strana
z2