Hádka kvôli rodine
Dobrý deň!
Potrebujem poradiť a nestranny pohlad na túto vec , máme s priateĺom ( nie sme zosobaseni) 2 mesačnú dcérku a sme sa tak pohadali ze chcel rozchod a ze mam odist s malou atd , no vecer si zmenil nazor ospravedlnil sa a tvrdi ze chce byt s nami no len neviem ako reagovat na toto : vykrikoval mi ze moja mama nam nepomaha a pritom chodila mi varit pomoct s malou , ona mi vyplatila pobyt v nemocnici , dava mi oblecenia po malej sestre predsa ked je moznost tak nebudem kupovat cu vybavicku novu , a nechápem čo mu na tom vadi a svokra furt daco kupuje plienky , uteraky , veci do kuchyne proste ja to nepotrebujem aby sa ukazovala a potom priatel vykrikuje ze len jeho mama kupuje nam veci , no a nikto to od nej neziadal....dalej ze uz nevie vystat moju rodinu, nechce sa s nimi stretavat, ze nebudu ziadne oslavy , vianoce , nic a nikto ku nam nech nepride :( som z toho smutna a daval mi na vyber ze ci chcem byt s nim dalej tak ze nebude s rodinou mojou len my 3 , alebo rozchod mimochodom jeho matku opustil manzel lebo ba tehotna s niekym inym takze vyrastal bez otca a vztah s matkou o nicom, trosku som sa rozkecala ale dakujem vopred za vsetky .nazory viem ze tazko niekomu poradit ale mozno niekto ma podobnu skusenost v zivote....tak dakujem a prajem pekny den .
@zuzka1117 bohuzial prava tvar sa ukqze az neskor a aj ked nie hned ale ked su problemy a zivotne zmeny tam vtedy sa ukaze naozaj a ja nejak mam stastie na magorov
@dadanu5 to neviem , neviem o com sa bavia ked tam nie som :/
@diamond444 to mi je ľúto
@diamond444 ono je aj ďalšia možnosť ísť do podnájmu s nejakom mamičkou ktorá je na Tom podobne(a je ich teda dosť) a môžte si aj vzájomne vypomôcť s deťmi napr. Ale oveľa radšej by som sa ulakomila na tú jednu izbu u mami ako nechať takto so sebou zametať a pri hádke(prvej??) Byť vyhadzovana aj s malým dieťaťom na ulicu..ale urob podľa seba..myslím že sa tu všetci zhodli na Tom že tvoj chlap je kreten a čo už s tým spravíš je na tebe 😃
Boze to je strasne :( ja by som si vybrala rodinu
tvoj mm by si mal dávať lepší pozor na jazyk...aby neľutoval keď sa zdvihneš...a buchneš dverami...
@diamond444 Vy ste rodicia,ste rodina tak co by vam mala mama pomahat? Bol dost silny na.splodenie potomka,tak nech je silny a snazi sa uzivit a postatat o rodinu nielen materialne,ale aj laskou. To co je za nazor,ze mu ma niekto pomahat a ocakavat zasobovanie domacnosti.
@diamond444 tak rob oslavy 2. Pre vás troch a potom na druhú pozvi vašich aj priateľovu rodinu.

@dollyzv no sme len v podnajme a je na jeho meno , takze to tiez nie je idealne