Hádka o nový mobil
Manžel vybavoval nové paušály keďže sme mali nevýhodné. Pýtal sa ma či potrebujem nový mobil, že sa dá zobrať za pár eurovy mesačný poplatok, hovorím že mne netreba , že radšej zoberieme deťom tablet lebo keď chcú niečo pozerať alebo hrať tak na mojom mobile iba keďže ja som s nimi doma....Po pár dňoch prišiel tablet a nový dosť dráhy telefón ! To si akože objednal manžel k druhému paušálu čo mi ani nespomenul ani že je taká možnosť. Dosť ma to nahnevalo že teda ja som sa zriekla nového telefónu a on si bez váhania objednal a podľa mňa zbytočne. Stále sa obhajoval tým, že to bola výhodná ponuka že škoda to nevyužiť. Obaja máme približne rovnaké cca 2-3 ročne telefóny, on o trochu lepší. Lenže sa na ňom hravá nejakú hru a nejde mu to dosť rýchlo. Dosť som sa naštvala lebo ja by som ten nový telefón využila aspoň v tom, že ma o dost lepší foťák a deti fotím len ja, výlety, oslavy všetko proste , tak by sme mali aspoň lepšie fotky na pamiatku. Tak som povedala že si ten telefón nechám ja teda. Najprv súhlasil a po pár dňoch otočil, že ja nech si kúpim teda nový s lepším foťákom a on si tamten nechá. Ale nemáme peniaze na rozhadzovanie až tak ten foťák lepší nepotrebujem, ale ani on sa nepotrebuje hrať na telefóne ! Kto je podľa vás v práve ? Ja nemám asi nadhľad lebo ma serie tá hra ako taká ....ale hádame sa o telefón ako deti 🤦
@zmrzlinka2021 Žena, ktorá odpovie mužovi na otázku, či potrebuje nový mobil, že nie, nepotrebuje, radšej nech kúpi deťom tablet, by sa nemala čudovať, že on to pochopil tak, že ona ten mobil nepotrebuje a radšej chce tablet pre deti.
mne sa toto stat, na chlapa som strasne vytocena.
dovod? financie.
neviem kde autorkin manzel bral pausal, ale ja som si spojila tri pausaly na jedno zariadenie - zlavu mi automaticky zcitali a zariadenie bolo fakt za smiesne peniaze.
ak maju 2-3 rocne telefony, je zbytocnost kupovat nove --- pre mna by bolo logicke teda zobrat detom tablet s tym, ze by bola vacsia zlava.
a uplne chapem preco je teraz o ten novy telefon hadka - v navale hnevu a rozcarovania z pristupu manzela sa to podla mna da uplne pochopit.
nemuseli ste jej tu az tak nakladat - evidentne je to rodina ktora si kazde dva roky novy telefon dovolit nemoze.
@martinoocka hm..som asi stara skola ale na pausal nikdy nic nekupujem. Kupim za hotove, na co nemam, nekupujem. A mam klud :D. toto nie su veci nevyhnutne k prezitiu.