Hádka pre narodeninovú tortu pre mamu?
Skusim v skratke
Dostala som vynadane od manzela ze fanaticky ucievam a zboznujem a velebim svoju maminu tym ze som jej k narodeninam upiekla tortu. Vraj toto dospela zena nerobi. . . Ja som nazoru ze mam za co pokial mam s nou skvely vztah, vychovala ma,dala mi co mohla a neustale nam pomaha ked treba. . .
Manzel v ich rodine absolutne neuznavaju ani meniny.
Skn
@alexandra909 osobne si myslim, ze problem je niekde inde. Torta bude len vrchol ladovca, to co "prekypelo" cez pokrievku. Skus sa zamysliet nad tym komplexnejsie.
@alexandra909 osobne si.myslim ze nejde o tortu ako taku....o co presne a preco tak reagoval vies len ty....a torta bola posl kvapka
Moj muz by bol cely stastny ze v ramci “zlato fakt som rada ze som a nic nestiham” ju nemusi piect on 😂😂😂
v každej rodine to býva inak...ani u môjho mm neuznávali meniny. U nich zas darčeka museli byť na Vianoce...aj u nás boli, ale u nich také honosnejšie....
@alexandra909 podla mna asi nema ine starosti....moj muz by to neriesil urcite, a ak skor by povedal,ze to je mile...ale urcite nie hentake kydy...ziarli na nu...preto mu to vadi☺
A skus porozmyslat, ci mas prestrihnutu puocnu snuru ...lebo ak si stale s mamickou,ak to co povie mamicka je svate...a ak je mamicka u teba n prvom mieste...tak sa necudujem,ze sa koli tej torte nastval.Ale stve ho nie torta..ale svokra.
@alexandra909 Len si nieco vytrhla z celkoveho kontextu...neda sa preto povedat, ci jeho poznamka o torte bola adekvatna...ak to bolo v ramci hadky/debaty. Nemyslim si, ze je to len o tej torte, co u Vas je problemom a co Tvojmu muzovi vadi.
Co ho p.cu potom co robis svojej mamine k sviatku,odpoved by dostal jedna dva ...
A to ze on s jeho rodinou neoslavuju meniny,neznamena,ze sa mu prisposobis,nech sa ti nestara do tvojich veci,cela veda a este by som sa snim nebavila,ked ma hlupe reci a doďube ta za nieco mile pre maminu ... ach tí chlapi niektori su dobre trubky !
@alexandra909 upiect mame tortu je úplne normálna vec. Každá rodina má svoj svet, zvyklosti a manžel by túto tvojou "opovážlivosť" 🙂 mal plne akceptovať. Nerozumiem čo mu vadí. Veď vás to ani financne nezruinuje a ak pôjde gratulovať, ujde sa aj jemu🙂 Či ziarli?
Ja by som skôr povedal, že tá torta bola vlastne len takou tou čerešničkou, ale že tam tých vecí s mamou už je viac. Ale len teraz si povedal že už to povie.
@whistler len mozno by bolo na mieste keby jej to blizsie vysvetlil, kde je problem, co ho tak vytaca 😉
@alexandra909 Su dve moznosti:
1, Bud proste prilis velebis tvoju mamicku, travis s nou prilis vela casu, viac ako je zdrave a tvojmu muzovi to lezie na nervy (uplne prirodzene) a torta bola uz len posledna kvapka
alebo
2, Tvoj muz je z ineho prostredia a podobne veci nechape, treba mu to len pokojne vysvetlit a porozpravat sa.
V kutiku duse iste vies, co je spravne.
@alexandra909 ze fanaticky uctievas a velebis niekoho za tortu na narodky 😂😂😂
A este k tomu ked je to mama 😂...
No ja odpadnem, k narodkam davam nieco symbolicke (a tortu povazujem za symbolicku) aj cudzim ludom a mame vacsinou dovolenku.
Upec tortu aj pre jeho mamu a je to. Ja som piekla vsetkym a to muzova strana tiez nechapala. Kazda rodina ma ine pravidla. Ja by som s usmevom povedala ,ze upeciem aj jemu.😂
@alexandra909 ja mam moju mamu vytetovanu na ramene ako znak ucty ze je bola vzdy bude mne najblizsia osoba ( mimo mojej vlastnej rodiny). to manzel by co povedal ze som co?????
@alexandra909 to nebolo len pre tortu,ze?
Bože, ako ja by som sa tešila torte, hocijakej malinkej k meninám. Ja dostanem SMS-ku za 6 centíkov a musím byť spokojná, že aj tú naťuká dcera. Drž si tento zvyk, divný je tvoj muž.
@alexandra909 takze ani vy navzajom si neblahozelate?
Mne sa paci,ze podla jednej vety aj to vytrhnutej z kontextu viete posudit jej muza. Viete,co tomu vsetko predchadzalo? To nie je o torte.
@alexandra909 ja by som mu vynadala ze tak sa nesprava dospely chlap...kazdy ma vztahy s rodinou ine nic zle si nespravila len si upiekla tortu...takze manzelovi je bud luto ze on nemal tortu alebo ho stve ze s jeho mamou nema taky vztah...
@alexandra909 ani my velmi v rodine neoslavujeme, ale malú tortu upečiem babke napr. takmer každý rok.. nevidím na tom nič zlé.. vysvetli mu, že je to dar k narodeninám.. nieje na tom nič divné, že aspoň k narodeninám chce človek darovať drobnosť..

@alexandra909 ale chuda ziarlive, kup mu lizanku alebo mu tresni tu tortu o hlavu, sprava sa horsie ako decko