icon

Hádka pre narodeninovú tortu pre mamu?

alexandra909
16. aug 2018

Skusim v skratke
Dostala som vynadane od manzela ze fanaticky ucievam a zboznujem a velebim svoju maminu tym ze som jej k narodeninam upiekla tortu. Vraj toto dospela zena nerobi. . . Ja som nazoru ze mam za co pokial mam s nou skvely vztah, vychovala ma,dala mi co mohla a neustale nam pomaha ked treba. . .
Manzel v ich rodine absolutne neuznavaju ani meniny.
Skn

Strana
z2
0silvia0
16. aug 2018

@alexandra909 ale chuda ziarlive, kup mu lizanku alebo mu tresni tu tortu o hlavu, sprava sa horsie ako decko

sasesoe
16. aug 2018

@alexandra909 osobne si myslim, ze problem je niekde inde. Torta bude len vrchol ladovca, to co "prekypelo" cez pokrievku. Skus sa zamysliet nad tym komplexnejsie.

sense
16. aug 2018

@alexandra909 osobne si.myslim ze nejde o tortu ako taku....o co presne a preco tak reagoval vies len ty....a torta bola posl kvapka

wieruska1
16. aug 2018

Moj muz by bol cely stastny ze v ramci “zlato fakt som rada ze som a nic nestiham” ju nemusi piect on 😂😂😂

deti95060810
16. aug 2018

v každej rodine to býva inak...ani u môjho mm neuznávali meniny. U nich zas darčeka museli byť na Vianoce...aj u nás boli, ale u nich také honosnejšie....

derdia
16. aug 2018

@alexandra909 podla mna asi nema ine starosti....moj muz by to neriesil urcite, a ak skor by povedal,ze to je mile...ale urcite nie hentake kydy...ziarli na nu...preto mu to vadi☺

derdia
16. aug 2018

A skus porozmyslat, ci mas prestrihnutu puocnu snuru ...lebo ak si stale s mamickou,ak to co povie mamicka je svate...a ak je mamicka u teba n prvom mieste...tak sa necudujem,ze sa koli tej torte nastval.Ale stve ho nie torta..ale svokra.

clodika22
16. aug 2018

@derdia myslíš, že ak by ju upiekla jeho mamine bolo by všetko ok? Podľa môže byť rád, že jej nekúpila nejaký drahý dar alebo ju neposlala niekam na wellnes. Torta to je podľa mňa nič

sardinka32
16. aug 2018

@alexandra909 Len si nieco vytrhla z celkoveho kontextu...neda sa preto povedat, ci jeho poznamka o torte bola adekvatna...ak to bolo v ramci hadky/debaty. Nemyslim si, ze je to len o tej torte, co u Vas je problemom a co Tvojmu muzovi vadi.

janulka2811
16. aug 2018

Co ho p.cu potom co robis svojej mamine k sviatku,odpoved by dostal jedna dva ...
A to ze on s jeho rodinou neoslavuju meniny,neznamena,ze sa mu prisposobis,nech sa ti nestara do tvojich veci,cela veda a este by som sa snim nebavila,ked ma hlupe reci a doďube ta za nieco mile pre maminu ... ach tí chlapi niektori su dobre trubky !

alobalka
16. aug 2018

@alexandra909 upiect mame tortu je úplne normálna vec. Každá rodina má svoj svet, zvyklosti a manžel by túto tvojou "opovážlivosť" 🙂 mal plne akceptovať. Nerozumiem čo mu vadí. Veď vás to ani financne nezruinuje a ak pôjde gratulovať, ujde sa aj jemu🙂 Či ziarli?

pumi21
16. aug 2018

@alobalka To mu vážne vadia takéto veci ? Porozprávaj sa s ním, možno že mu vadia aj iné veci a týmto ti chcel dať iba chrobáka do hlavy. To že on neoslavuje s rodinou meniny, hneď neznamená že to tak musíš praktizovať aj ty.

whistler
16. aug 2018

Ja by som skôr povedal, že tá torta bola vlastne len takou tou čerešničkou, ale že tam tých vecí s mamou už je viac. Ale len teraz si povedal že už to povie.

grandzero9
16. aug 2018

@whistler len mozno by bolo na mieste keby jej to blizsie vysvetlil, kde je problem, co ho tak vytaca 😉

nikki20
16. aug 2018

@alexandra909 Su dve moznosti:
1, Bud proste prilis velebis tvoju mamicku, travis s nou prilis vela casu, viac ako je zdrave a tvojmu muzovi to lezie na nervy (uplne prirodzene) a torta bola uz len posledna kvapka

alebo

2, Tvoj muz je z ineho prostredia a podobne veci nechape, treba mu to len pokojne vysvetlit a porozpravat sa.

V kutiku duse iste vies, co je spravne.

missdiva
16. aug 2018

@alexandra909 ze fanaticky uctievas a velebis niekoho za tortu na narodky 😂😂😂
A este k tomu ked je to mama 😂...
No ja odpadnem, k narodkam davam nieco symbolicke (a tortu povazujem za symbolicku) aj cudzim ludom a mame vacsinou dovolenku.

kredog
16. aug 2018

Upec tortu aj pre jeho mamu a je to. Ja som piekla vsetkym a to muzova strana tiez nechapala. Kazda rodina ma ine pravidla. Ja by som s usmevom povedala ,ze upeciem aj jemu.😂

krasneleto
17. aug 2018

@alexandra909 ja mam moju mamu vytetovanu na ramene ako znak ucty ze je bola vzdy bude mne najblizsia osoba ( mimo mojej vlastnej rodiny). to manzel by co povedal ze som co?????

katarinamarkova
17. aug 2018

@alexandra909 to nebolo len pre tortu,ze?

staronova
17. aug 2018

Bože, ako ja by som sa tešila torte, hocijakej malinkej k meninám. Ja dostanem SMS-ku za 6 centíkov a musím byť spokojná, že aj tú naťuká dcera. Drž si tento zvyk, divný je tvoj muž.

senta_sofia
17. aug 2018

@alexandra909 takze ani vy navzajom si neblahozelate?

stanulienkat
18. aug 2018

Mne sa paci,ze podla jednej vety aj to vytrhnutej z kontextu viete posudit jej muza. Viete,co tomu vsetko predchadzalo? To nie je o torte.

stefaniamartvonova
21. aug 2018

@alexandra909 ja by som mu vynadala ze tak sa nesprava dospely chlap...kazdy ma vztahy s rodinou ine nic zle si nespravila len si upiekla tortu...takze manzelovi je bud luto ze on nemal tortu alebo ho stve ze s jeho mamou nema taky vztah...

katmi
24. aug 2018

@alexandra909 ani my velmi v rodine neoslavujeme, ale malú tortu upečiem babke napr. takmer každý rok.. nevidím na tom nič zlé.. vysvetli mu, že je to dar k narodeninám.. nieje na tom nič divné, že aspoň k narodeninám chce človek darovať drobnosť..

Strana
z2