icon

Hádka s manželom

lela867
26. jan 2023

Ahojte, vcera mi dr povedal (som tehotna v 7m), ze si nieje isty perou náznak rázštepu, ale ze vidi to dobre len s jeho ultrazvukom to nieje iste. Poslal ma dalej na iny ultrazvuk k inemu dr. Ja slm s tym bola ok ale vecer na mna prisli “dumky” a takisto aj rano ci bdue vsetko ok co sa stihnem objednat atd. Vecer som to povedala manzelovi resp co si o tom mysli tak sa najorv opytal co to je ten rázštep (nevedel) nasiel sk to a nejak sa k tomu nevyjadroval viac ibaze dobre ked dr nepovedal ze to je 100% tak co riesim. Rano som ale zase bola taka neistá a slm mu volala s tym ze som na nho vybehla a on mi nalozil preco nad tym premýšľam naco sa nad tym pozastavujem ved je to jasne ze bude zdrave atd a az som v telefone plakala. Cakala som mozno podporu. Je mi z toho nanic.

andrea_82
26. jan 2023

Nadych, vydych, ukludni sa. Je jasne, ze obaja sa o babo bojite. S tebou hadzu hormony, chces uistenie, ze to bude dobre. Chlap to berie inak, nechce si pripustit, ze by dietatko malo razstep. Ty si cakala podporu, on by o tom najradsej nehovoril. Nieco v tom zmysle, ze ak to nepoviem, tak sa to nestane.

pribinak
26. jan 2023

@lela867 ale veď ti ju dal. Len ty to v panike nevidíš

lela867
autor
26. jan 2023

@andrea_82 dakujem

dadis
26. jan 2023

@lela867 Skus si povedat toto: ci ma alebo nema razstep, je uz davno rozhodnute, uz na tom nic nezmenis. Zbytocne sa tym trapis, lebo to nie je vec, ktoru mozes akokolvek ty vyriesit alebo ovplyvnit. Takze uz len lekari to dodiagnostikuju, aby sa vedeli pripravit. Ale velakrat su len lekari opatrnejsi a dalsie vysetrenia raztep vyvratia. Ale to nie je teraz pre danu chvilu rozhodujuce, lebo ci o tom vies, alebo nevies, vo vysledku to nic nemeni na tom, ze to dietatko tam uz v brusku je, uz ho lubite a uz sa len narodi a jednoducho bude s vami ❤️. Ak ta mozem povzbudit, v dnesnej dobe detickam s raztepom robia take zakroky, ze nie je ani sanca to neskor rozoznat. Ozaj sa netrap a nenechaj si strachom pokazit radost z ocakavaneho babatka. Vela babatiek ma nejeke komplikacie po porode, ale medicina je teraz na takej urovni, ze vela z tych problemov je len problemom docasnym.

mell27
26. jan 2023

@lela867 moja sesternica má synčeka s rastepom na hornej pere, vyoperovali mu ho, krásne sa to zahojilo, skoro vôbec to nie je vidno. Chlapec je živý, čulý... Zlatíčko. Neboj, aj keby sa potvrdil, nie je to nič strašné. Držím palce 👍.

syslik81
26. jan 2023

chlapy strach prezivaju inak .. ako na tom bude dieta sa zisti az ked sa narodi .. tak nepanikar a hlavne klud ... s manzelom si spravte pekny vecer a nehadajte sa

aliaray1
26. jan 2023

@lela867 hormony, ja by som sa mu ospravedlnila, ze som plna emocii lebo mi na nas vsetkych zalezi a objala ho byt tebou. A objednala by som sa na ten prenatalny screening, ja som sla vo vsetkych trimestroch a super.

lela867
autor
26. jan 2023

@dadis Dakujem za povzbudivé slova❤️

miadi
27. jan 2023

Robis paniku on sa ta len snazil ukludnit a este je zly . Podporu si dostala len nie taku aku si chcela. Ale ozaj si chcela aby panikaril a plakal s tebou ? Ty sa len hnevas ze on to nepreziva tak negativne ako ty. Mas pocit z jeho reakcie ze mu na tom nezalezi. Ale to vobec nie je tak a nie je to od teba fer. Nemate to iste tak chce byt optimista. Aspon jeden z vas by mal byt. A ak to vase dietatko mà je to len jedna esteticka operacia ktora to vyriesi. Nie je to zivot ohrozujuca diagnoza nie je to mentalna vada, Proste to tak ber ak je to chlapec jazva na tvari je sexi ak dievca da si make up ked bude velka, Raz som stretla dievcatko co malo obrovsku purpurovu skrvnu cez pol tvare. Daky chlapec sa jej pytal co to mà . A ona v klude mu vysvetlovala ze tak sa narodila ( a on to dako nevedel pochopit hoci bol dost velky co uz kazdy sme nejaky. ) toto ani nebude tak mega viditelne. A je viac sanca ze to ani nebude mat. Hlavne klud

mirco50
Odpoveď bola odstránená
martin36
27. jan 2023

my muži to máme inak, nepotrebujeme o probléme viesť siahodlhé debaty hlavne ak tým nič nevyriešiš. Treba dúfať, že nakoniec všetko dobre dopadne a niekedy jednoducho lekári nezvolia najvhodnejšiu komunikáciu a zbytočne ľudí vystrašia.
Držím palce nech je všetko v poriadku a hlavne sa nestresuj a mysli pozitívne - viem, že sa to ľahšie radí ako realizuje, napriek tomu to skús!

lela867
autor
31. jan 2023

@martin36 Dakujem 🙂

iren88
31. jan 2023

v tomto sme ženy a muži úplne rozdielny, my potrebujeme veci riešiť, hovoriť o nich, ale chlapi nie a myslím, že toto je presne ten prípad, nemaj mu to za zlé, akože povedala by som mu, že teda sa mi to nepáčilo, že ako to povedal a tak, že chapeš aj ty jeho a to sú veci ktoré sa dajú vyrozprávať 🙂