icon

Ako riešiť vážnu hádku s manželom?

Dnes o 08:08

S manželom sme sa ráno veľmi pohádali začalo to nejako tak že som mu vyčítala že na nike ma nejaké peniaze a plus tam aj hraje akokeby tie hry automaty a pár centov tam vkladá.plus tipuje na šport Keď sme sa o tom predtým rozprávali povedal že to niesu jeho peniaze ale bonusy a on by si vlastne tam nedovolil dať. Vybehla som na nho zobrala mu telefón a ukazovala že aha prečo toto tak robí a tak. Veľakrát sme sa pohádali na tých stávkovych kanceláriách mne sa to nepáči že to robí aj keď tvrdí že nie za naše € kedze máme deti. Ale dnes to vyšlo tak že som mala ten mobil v ruke on sa postavil chytil ma zozadu a snažil sa ten mobil zobrať ja som ho hodila a potom dom do nho drgla že čo ma sotil hovorím že mňa sacat nebudeš a oliala som ho vodou potom on mňa kávou išla som potom do sprchy kde za mnou prišiel s úplnými nervami a škrtil ma že on živí našu rodinu atd ja som ostala v šoku chcela som sa niekam zavrieť potom sa začal obliekat že ide prec ja som mu zase vykríkla že čo ženy skrti či je normálny a on ze som pič. A čo ja robím a prinášam pre túto domácnosť (som na materskej s 3.dietstom) hovorím ved nechodím do prace starám sa o deti. A že nakupujem blbosti atd medzitým zase do mňa strčil a potom keď odchádzal zase som do nho sotila a on mi zobral ruku a že nech ho udriem udriem a tak s mojou rukou sa udieral a potom ma sotil a ja som spadla na zem kde mám aj suchnute koleno plus na krku mám mierny skrabanec od neho. Ináč je to muž ktorý doma je prítomný pomáha o deti sa stara vari atd. Mám pocit že keď ma toho v práci veľa nevie vypustiť ventil. Ja neviem čo mám robiť

Strana
z3
thirstymonk
Dnes o 08:12

Ja mam pocit, že vám dobre j... obidvom!

anonym_df9e66
Dnes o 08:13

@anonym_autor magori obaja😃harmonicka domacnost

slavomira236
Dnes o 08:14

@anonym_autor jedem lepsi sko druhy...

danica2711
Dnes o 08:14

osada alebo IQ vo výške izbovej teploty?

mullerova46
Dnes o 08:16

@anonym_autor z toho čo som prečítala mám pocit že ty nemáš vypusteny ventil nie on. Muž nemá udierať ženu ale ani žena nemá strkať do chlapa 🤷ake požičaj také vráť

anonym_176203
Dnes o 08:18

@anonym_autor kde boli deti ? To je moja jediná otázka , vy ste obaja mimo. Obaja ste riešili situáciu zle

inulienka29
Dnes o 08:18

@anonym_autor gembluje, míňa peniaze kade tade, oblial ťa kavou, škrtil ťa, koleno ti opuchlo od bitky. Ale inak je to dobrý muž 🙂 vari, stara sa.

anonym_e3411f
Dnes o 08:19

Čo máš robiť ? Volať políciu ???

inulienka29
Autor odpoveď zmazal
anonym_9c7ab0
Dnes o 08:20

Stalo sa už niekedy niečo také keď ste sa hádali?

anonym_bf065e
Dnes o 08:21

Ja si myslím že to nebolo iba o tom Nike ale že tam je nevyjasnených kopec veci v tebe aj v ňom ktoré sú potláčané pretože nemáte čas na takéto hlboké rozhovory pri 3 deťoch a táto situácia to vyhrotila do tejto situácie

anonym_056271
Dnes o 08:21

Chudence tie 3 deti.

7miriam77
Dnes o 08:22

Nabudúce bude čo??? Veď u vás to graduje. Určite volať políciu ...Obaja ste podľa mňa divní a takéto agresívne povahy by spolu žiť nemali, preboha, aspoň kvôli deťom. Nerobte im to!!!!!

anjelicek26
Dnes o 08:24

Vy ste agresivny veru obaja... Deti toto videli?

bambulkaaskatulka
Dnes o 08:25
@anonym_bf065e

Ja si myslím že to nebolo iba o tom Nike ale že tam je nevyjasnených kopec veci v tebe aj v ňom ktoré sú potláčané pretože nemáte čas na takéto hlboké rozhovory pri 3 deťoch a táto situácia to vyhrotila do tejto situácie

@anonym_bf065e hej. Presne. Je tam veľa vnútorného hnevu, frustrácie, nevypovedanych.... alebo aj výpovedných výčitiek, ten vzťah absolútne nefunguje. Otázka je, prečo si v takomto vzťahu spravili 3 deti a ako s nimi teraz tie chudata deti majú žiť

anonym_581fe0
Dnes o 08:25

Nevies co mas robit? Urobte si este stvrte dieta. Taky dobry chlap aj vari, doma pritomny 🤦‍♀️. Ved ty si tyrana zena, este aj vulgarne ti nadava. Hroza co ste rano robili.

anonym_7fa469
Dnes o 08:27

Štýl písania, ako tá, čo fajčí mäkkýša a súrne chce ďalšie decko, aj ked ich je doma ako hadov a prachy nie sù.

aperolcek
Dnes o 08:27

Úbohé deti. Takýchto rodičov mať, to je ako za trest. U nás bola aspoň mama normálna! Sa zamysli nad sebou.

viera
Dnes o 08:29

Mna od.ebala veta:😀Ináč je to muž ktorý doma je prítomný pomáha o deti sa stara vari atd😀...🙄

januska12323
Dnes o 08:40

Tiež mi napadla osada. Normálny človek sa takto nespráva a ešte sa pýta či je to v poriadku.

petulda333
Dnes o 08:43

Asi si myslis,ze ta budeme lutovat. No ja nie,ty si ho poriadne vyprovokovala a zacala to. Samozrejme,jeho reakciu neschvalujem,ale .....napisem to tak. Obaja ste jebnuti. Ty provokujes a on sa nevie ovladat

ivik4
Dnes o 08:47

Este jedno dieta Vam treba

anonym_e65fb8
Dnes o 08:49

Zjavne mate problemy s financiami (keby nie, nevidim dovod preco by muz sa znizil k automatom a stavkam a ked to nahodou robil aj pred detmi tak ty si si ho vybrala ako vhodneho otca) a urobite si 3 deti toto nikdy nepochopim. Vsetko sa da riesit a vykomunikovat vklude bez provokacie.

abbey1
Dnes o 08:49

@anonym_autor Chudence deti

anonym_8c1142
Dnes o 08:51

Ty si dobre drb.ta.Vyprovokujes pre nic hadku do extremu.On nie je tiez svaty ale ak po nom takto skaces castejsie uz mu rupli nervy.Mne by si telefon vytrhla iba raz,prvy a posledny.

anonym_6076b7
Dnes o 08:53

Ty si asi bola ako dieta sem tam bita ,ked sa pytas co mas robit😵‍💫

3petka
Dnes o 09:05

@anonym_autor dement s dementom sa zišiel a žili "šťastne" až do smrti. Ešte si urobte zo 3 deti, nech máte koho deptať svojou blbosťou.
Btw najväčšia krava si podľa mňa ty lebo si z ničoho urobila riadnu telenovelu.

maca1984
Dnes o 09:18

Panebože, obaja nie ste kompletní .

anonym_91e486
Dnes o 09:22

Bude udobrovaci sex a 4.dieta. Tradicna rodina😏

anonym_a644cb
Dnes o 09:24

Tak on stavkuje,prejebava peniaze ale moze vlaatne ona za to.Isto tam mal viac penazi a bal sa,aby na to neprisla,preto taky extrem a takto to dopadlo.

Strana
z3