Ako riešiť vážnu hádku s manželom?
S manželom sme sa ráno veľmi pohádali začalo to nejako tak že som mu vyčítala že na nike ma nejaké peniaze a plus tam aj hraje akokeby tie hry automaty a pár centov tam vkladá.plus tipuje na šport Keď sme sa o tom predtým rozprávali povedal že to niesu jeho peniaze ale bonusy a on by si vlastne tam nedovolil dať. Vybehla som na nho zobrala mu telefón a ukazovala že aha prečo toto tak robí a tak. Veľakrát sme sa pohádali na tých stávkovych kanceláriách mne sa to nepáči že to robí aj keď tvrdí že nie za naše € kedze máme deti. Ale dnes to vyšlo tak že som mala ten mobil v ruke on sa postavil chytil ma zozadu a snažil sa ten mobil zobrať ja som ho hodila a potom dom do nho drgla že čo ma sotil hovorím že mňa sacat nebudeš a oliala som ho vodou potom on mňa kávou išla som potom do sprchy kde za mnou prišiel s úplnými nervami a škrtil ma že on živí našu rodinu atd ja som ostala v šoku chcela som sa niekam zavrieť potom sa začal obliekat že ide prec ja som mu zase vykríkla že čo ženy skrti či je normálny a on ze som pič. A čo ja robím a prinášam pre túto domácnosť (som na materskej s 3.dietstom) hovorím ved nechodím do prace starám sa o deti. A že nakupujem blbosti atd medzitým zase do mňa strčil a potom keď odchádzal zase som do nho sotila a on mi zobral ruku a že nech ho udriem udriem a tak s mojou rukou sa udieral a potom ma sotil a ja som spadla na zem kde mám aj suchnute koleno plus na krku mám mierny skrabanec od neho. Ináč je to muž ktorý doma je prítomný pomáha o deti sa stara vari atd. Mám pocit že keď ma toho v práci veľa nevie vypustiť ventil. Ja neviem čo mám robiť
@anonym_autor magori obaja😃harmonicka domacnost
@anonym_autor z toho čo som prečítala mám pocit že ty nemáš vypusteny ventil nie on. Muž nemá udierať ženu ale ani žena nemá strkať do chlapa 🤷ake požičaj také vráť
@anonym_autor kde boli deti ? To je moja jediná otázka , vy ste obaja mimo. Obaja ste riešili situáciu zle
@anonym_autor gembluje, míňa peniaze kade tade, oblial ťa kavou, škrtil ťa, koleno ti opuchlo od bitky. Ale inak je to dobrý muž 🙂 vari, stara sa.
Čo máš robiť ? Volať políciu ???
Stalo sa už niekedy niečo také keď ste sa hádali?
Ja si myslím že to nebolo iba o tom Nike ale že tam je nevyjasnených kopec veci v tebe aj v ňom ktoré sú potláčané pretože nemáte čas na takéto hlboké rozhovory pri 3 deťoch a táto situácia to vyhrotila do tejto situácie
Chudence tie 3 deti.
Nabudúce bude čo??? Veď u vás to graduje. Určite volať políciu ...Obaja ste podľa mňa divní a takéto agresívne povahy by spolu žiť nemali, preboha, aspoň kvôli deťom. Nerobte im to!!!!!
Ja si myslím že to nebolo iba o tom Nike ale že tam je nevyjasnených kopec veci v tebe aj v ňom ktoré sú potláčané pretože nemáte čas na takéto hlboké rozhovory pri 3 deťoch a táto situácia to vyhrotila do tejto situácie
@anonym_bf065e hej. Presne. Je tam veľa vnútorného hnevu, frustrácie, nevypovedanych.... alebo aj výpovedných výčitiek, ten vzťah absolútne nefunguje. Otázka je, prečo si v takomto vzťahu spravili 3 deti a ako s nimi teraz tie chudata deti majú žiť
Nevies co mas robit? Urobte si este stvrte dieta. Taky dobry chlap aj vari, doma pritomny 🤦♀️. Ved ty si tyrana zena, este aj vulgarne ti nadava. Hroza co ste rano robili.
Štýl písania, ako tá, čo fajčí mäkkýša a súrne chce ďalšie decko, aj ked ich je doma ako hadov a prachy nie sù.
Úbohé deti. Takýchto rodičov mať, to je ako za trest. U nás bola aspoň mama normálna! Sa zamysli nad sebou.
Mna od.ebala veta:😀Ináč je to muž ktorý doma je prítomný pomáha o deti sa stara vari atd😀...🙄
Tiež mi napadla osada. Normálny človek sa takto nespráva a ešte sa pýta či je to v poriadku.
Asi si myslis,ze ta budeme lutovat. No ja nie,ty si ho poriadne vyprovokovala a zacala to. Samozrejme,jeho reakciu neschvalujem,ale .....napisem to tak. Obaja ste jebnuti. Ty provokujes a on sa nevie ovladat
Zjavne mate problemy s financiami (keby nie, nevidim dovod preco by muz sa znizil k automatom a stavkam a ked to nahodou robil aj pred detmi tak ty si si ho vybrala ako vhodneho otca) a urobite si 3 deti toto nikdy nepochopim. Vsetko sa da riesit a vykomunikovat vklude bez provokacie.
Ty si dobre drb.ta.Vyprovokujes pre nic hadku do extremu.On nie je tiez svaty ale ak po nom takto skaces castejsie uz mu rupli nervy.Mne by si telefon vytrhla iba raz,prvy a posledny.
Ty si asi bola ako dieta sem tam bita ,ked sa pytas co mas robit😵💫
@anonym_autor dement s dementom sa zišiel a žili "šťastne" až do smrti. Ešte si urobte zo 3 deti, nech máte koho deptať svojou blbosťou.
Btw najväčšia krava si podľa mňa ty lebo si z ničoho urobila riadnu telenovelu.
Bude udobrovaci sex a 4.dieta. Tradicna rodina😏
Tak on stavkuje,prejebava peniaze ale moze vlaatne ona za to.Isto tam mal viac penazi a bal sa,aby na to neprisla,preto taky extrem a takto to dopadlo.

Ja mam pocit, že vám dobre j... obidvom!