icon

Hádka s partnerom

16. sep 2023

Som od partnera starsia o 3 roky no mam pocit, ze vsetko vidi ruzovo. Riesime spolocne byvanie a pochitili sme sa a vykricali kopec veci. Hneva ma, ze doma musim vsetko robit ja. Uprwtovat (vsak je to tvoj bordel), prat, zehlit atd. Ako keby tam on nebyval. Chcela som po nom zavesit lampy doteraz su v aute...vykrical mi ze som zla, stekam stale po nom. Riesime byvanie a on stale riesi, ze vsak on si ide brat hypoteku nie ja. Ze ako si to predstavujem? Ze sa lrn nastahujem a budem byvat zadarmo nie? Hovorim mu vsak Ti budem pomahat splacat hypoteku ale zas pochop aj mna z pravneho hladiska nic nebude moje. Keby sa Ti nieco stane zostanem s holou ritou. Nepocuva ma ked sa mu snazim nieco vysvetlit. Vraj po nom len kricim. Vcera to vygradovalo, ze by mohol viac zarobit aby sme sa mali dobre a on povedal, ze on sa narobi a je rad ze si odrobi co ma a ide domov. Nedokaze pochopit, ze zo 750€ neuzivi mna ani dieta , tak nebudeme mat dieta. To ma uplne dostalo. Robim vsetko preto aby som bola zdravotne ok aby som mohla mat dieta a on toto povie??? Onedlho budem mat taky vek, ze to dieta nebudem uz moct mat... velmi ma to zranilo pretoze 6 rokov som bola vo vztahu kde mi dieta bolo odopierane a ked som nasla jeho myslela som, ze konecne budem mat dieta.
Je skvely partner. Stara sa o mna ako o princeznu ale v tychto veciach sa nevieme zhodnut. Iba co stale nad tym placem. Buducich svokrovcov mam skvelych ale brzdi ma, ze on si vsetko predstavuje jednoducho. Premyslam, ze aj svadbu zrusim lebo vidim, ze este v niektorych veciach nedospel a bojim sa, ze som si na krk zavesila dieta a nie dospeleho muza. Byvaly sa snazil zarobit kde sa dalo aj ja som si nasla druhu pracu ale on to odmieta.
Potrebovala som to zo seba dostat :(

Strana
z2
66bublinka66
16. sep 2023

Úprimne? Neviem koho ľutovať viac či teba alebo jeho… toto mi hlava neberie… on 750€ zaribok, ty neskonala túžba po dieťati “veď už mám svoje roky” ale inak sa o teba stará ako o princeznú… problem vidíš tam kde nie je, ale skutočný problem priviesť dieťa do takéhoto “fungujúceho zabezpečeného vztahu so 4mickami” to nie… tebe hypo nedajú on ma zárobok aký ma… prepáč môže to vyznieť hnusne, ale začni prv pracovať na sebe aby ste tu hypo dostali spolu… lebo takto je to cesta do záhuby

simsalabim
16. sep 2023

Z tvojho opisu sa mi nezda, ze sa o teba stara ako o princeznu. odkedy princezne upratuju a maju obavy o financnu situaciu?

anna777115
16. sep 2023

Máte, obaja nereálne predstavy o živote.750€ plat, je neskutočne malý a nedostačujúci, ani na bežné náklady a poplatky nie to ešte na splácanie hypotéky.Tento, chlap určite nie je schopný zabezpečiť a uživiť sám seba, nie to ešte rodinu.Jemu, to takto vyhovuje a nechce byť vytrhnutý zo svojej konfrontnej zóny, ktorá stačí jemu, akurát na prežívanie, tým to končí.

0kristina0
16. sep 2023

Autorka, dobre som sa pobavila. Tak ty si mas svoj bordel upratovat sama a co cakas, ze bude robit ked pride dieta? Myslis, ze sa zacne snazit a pomahat ti? Samu seba klames ale ok. Uplne si ma zabila s tym, ze byt/dom bude pisany na neho ale ty mu budes splacat polovicu hypoteky. Teraz neviem ci si taka sprosta alebo si taka sprosta. Uz zhod tie ruzove okuliare, prestan sa upinat na tuzbu mat dieta a zacni realne uvazovat. To ze ta tlaci cas mat dieta neznamena, ze si ho mas spravit s prvym idiotom co ti pride do cesty. Pochybujem, ze s jeho platom budete zvladat financie ked sa vam narodi dieta. To je sakra malo, co on zarobi.

deti95060810
16. sep 2023

tak tohoto týpka by som nechcela ani keby bol sám na celej planéte...
si píš že s tou holou riťou o pár rokov zostaneš...
dievča, spamätaj sa kým je čas...

autor
16. sep 2023

Ja som si nasla pracu navyse zarobim cca 1300 eur ale nie kazdy mesiac. On tym ze je mladsi si moze zobrat vyhodnejsiu hypoteku nez ja. Mne vyratali iba 30 tisic. Ja som ochotna si vziat ale budem tam kde som

janka_266
16. sep 2023

Takze obaja minimálne platy, ale 2 hypo budete platiť, ináč isto mu dajú hypo na byt zo 750€? Navzájom si vykrikujete kto čo platí, kto čo uprace, prinesie. Dieťa by som si veľmi dobre rozmyslela, mame podobný pár v byte nad nami. Hrozné sa to už len počúva, keď si to všetko vykrikujú, nie ešte to naozaj žiť s dieťaťom.

stanulienkat
16. sep 2023

Musela by som byt inak zufala,aby som s ttmto planovala dieta a spolicny zivot. Myslum, ze oci sa ti otvoria cca mesiac po porode, ked budes na smrt vycerpana a pomoc nikde. A ani peniaze.

koniarova
16. sep 2023

@stanulienkat veď práve. K štyrom mačkám a neschopákovi jej pribudne ešte malé.

goodidea
16. sep 2023

Dobre rozvod rozchod...ďalšia téma prosim

sissy27
16. sep 2023

Ze ja ti budem pomahat splacat hypo ale nic nebude moje - toto ma rozsekalo 😂 prosim ta, co ti rozum z hlavy vytrtkal? Alebo si az tak zufala, ze sa silou mocou drzis chlapa, ktory nezarobi, nepomoze, dieta nechce, nic?

autor
16. sep 2023

@sissy27 nechapem co riesis. Ved ked hypoteka bude jeho a ja budem prispievat, nieco sa mu stane tak v dedicskom si mozem piskat lebo vsetko dostane jeho rodina ked by sme sa nevzali a byt ma pred manzelstvom tak je jeho nie nas . A ja mam platit nieco co nebude aj moje???

dadis
16. sep 2023

@stanulienkat Lenze ani ona nie je vyhra do manzelstva, nejaky spotrebak, hypoteku jej nedaju, , 4micky - asi si to ten chlap uz uvedomuje

rebrambora
16. sep 2023

A v com sa o teba stara ako o princeznu? Lebo nejako som to z tvojho prispevku nepostrehla.
Sama si si odpovedala. Pozri 6 rocny vztah pred tym s inymi prioritami, si sa pocucila.
A tento kk*ko, kt nieje zrely na vztah.
Ved to nie je moje a tvoje, ale nase.
Prosim ta uvedom si svoju hodnotu, zober lampy a zaves si ich niekde, kde budes s niekym, s kym to bude stat za to. Pochopila som, ze mas uz viacej rokov, tak ozaj chces premrhat svoj zivot s nepasujucimi partnermi?

simona20201309
16. sep 2023

Ešte dobre ze existuje modrý koník. Verím, že keď si tu autor príspevku takto po sebe prečíta a prečíta si reakcie, tak mu to docvakne. 🙏🙏🙏
Prosím spamätaj sa. Tvoj úžasný partner ktorý sa stará o teba ako o princeznú? Myslíš počas predohry? Ci ti podáva mokru handru alebo mop? Alebo ukazuje prstom kde je špina?
Vieš čo? Ak si ho necháš, bude o jedného blbca na trhu menej. Ale zas chuda dieťa ktoré bude vyrastať v dusnom prostredí, neharmonickej rodine ktorá sa pravdepodobne časom aj tak rozpadne.
Prisaham, 1000x radšej by som ostala bezdetna ako si za každú cenu zavesiť na krk idiota.
Nerob zúfalé činy.

simona20201309
16. sep 2023

A už vôbec nedokážem pochopiť, že si v pohode s tým, že byt berie len na seba.... pises že máš vysoký vek??? Ešte 20r by som chápala že nerozmyslas.
Nebuď sprostá! Veď on s tebou určite nepočíta do budúcna. Kupuje byt sám sebe, NIE PRE VAS!!! Si slepá?

sissy27
16. sep 2023

Ano, presne to, ze vobec uvazujes o tom, ze mu budes prispievat na hypo, ked nikdy nic nebude tvoje. To riesim. Ak chce svoj byt, s hypo len na seba - nech sa paci, ale len by som sa nastahovala a platila polovicu za energie a stravu. On nehne prstom, takze moje upratovanie a varenie nech povazuje za prispevok do domacnosti. Ani ziarovku by som tam nekupila a nie este prispievat na hypo 😃

marca12
16. sep 2023

Cele je to divne,co pises. Najskor pises,ze sa nestara doma,potom pises,ze sa stara. Stara dobra postupnost je najlepsia. Najskor svadba,potom byvanie a potom dieta. Ak aj idete kupovat nehnutelnost,mozte ju brat napolovicu. Preco ma problem,aby bola polovica pisana na teba? Ved ak niekoho milujem,chcem s nim zit,mat dieta,preco ma byt pre mna problem,ze budeme nieco vlastnit napolovicu? Ak by chlap so mnou nechcel spolocnu nehnutelnost,u mna by skoncil. Ja neznasam neistotu a nedoveru. V zivote potrebujem istotu a doveru. Zvysoka by som sa vykaslala na to,ze mi udieraju zvony biologickych hodin,ale hladala by som muza,ktory ma skutocne chce. Toto,co opisujes je nezrely chlap

autor
16. sep 2023

@marca12 ale ja nikde nepisem ze mi polku neda. Praveze da ale ked sa mu nieco stane tak pridemo byvanie ked sa toho chiti rodina. Budu chciet vyplatitjeho cast a ja co?

alickapusinka
16. sep 2023

Nechce mať s tebou deti ani nič už keby chcel už deti mate. Ani spoločne bývanie partner si vezme bez teba hypotéku juj prepáč chova sa ako k princeznej k tebe. To určite rýchlo ešte tu o červenej čiapočke. Sám si vezme hypotéku budete mať dajme tomu dieťa podľa mňa ako Ti povedal deti nechce a pochybujem že zmení svoj názor. A po hádke ťa kedykoľvek vyhodí lebo nič na papieri nie je tvoje milujúci partner. No to ešte. Porobí niečo ak na neho kričím. Haloo je to tvoj partner nie tvoje dieťa ktoré treba vychovávať. Byt kupuje pre seba nie pre vás. Aby ťa potom nemusel vyplácať to je láska. TY ideš mu pomáhať platiť hypotéku z akej veci pri rozchode TY nemáš nič a ON byt splatený. A čo si myslíš že sa dostaneš k peniazom čo si mu pomáhala platiť dnes sudy fungujú ako je to na roky. Na to že píšeš mám vysoký vek si riadne naivná. Ideš platiť niečo čo nie je tvoje. A pochybujem že zmení názor že bude mať deti. Zárobok mesačný 750 eur na chlapa je nič. Neviem ani či mu s toho vyjde na mesačne splátky hypotéky a nie to ešte na nájomne jedlo a iné potreby. Za mňa aj ak máš viac rokov si naivná a máš ružové okuliare. Určite TI prepíše polku a ON to bude splácať preboha nenamýšľaj si. Nič na teba neprepíše ak by ste to kúpili pol na pol tak pochopím ale nie ON vezme hypotéku na roky rokuce a da Ti polku no to by som chcela vidieť. Tam do toho určite budú hovoriť aj jeho rodiča.

marca12
16. sep 2023

To je blbost ved ako manzelka budes dedit jeho polovicu. A nehnutelnost nemozu predat,kto by kupil polovicu bytu,domu?

aurora33
16. sep 2023

Nie toto naozaj nie je skvelý partner.

tiezjedna
16. sep 2023

niekedy je túžba po rodine a dieťati tak slepá, že nevidí ani hmatateľné nedostatky. Ty si ukážkový prípad.

dadis
16. sep 2023

@autorka ako ti da polovicu? preco ten byt nekupite v manzelstve, ved mas vyssi prijem, daju vam vyssiu hypoteku aj

domkakvet
16. sep 2023

Ja nevidim v tomto vztahu nic dobre do buducna.

ema22270
16. sep 2023

No ja neviem, ci by som ostala v takom vztahu, ked ako pises, budes sa podielat na splacani hypoteky - ale berie si ju len priatel. Uz toto je zle. My sme brali hypoteku 50/50 este pred manželstvom. A po dalsie, neverim, ze ak zarobi priatel 750e nejaku hypoteku mu vypocitaju. Skor nie, alebo velmi nizku pri dnesnych urokoch.
Toto su dost podstatne veci, lebo ano, ty si nahnevana aj pravom, lebo potom ty nebudes mat nic a on si pomalicky splati byt aj s tvojou pomocou.

siska53
16. sep 2023

Ale ty si nepochopila?? Vacsina muzov potrebuje, aby si im nakazala, co maju spravit! Moj tiez porobi obcas aj sam, ale na 90% mu to musim povedat, aby spravil to a to! Ohladom prachov ti ale neporadim. Jedine radim, ak tu hypo budes splacat aj ty, trvaj na tom, aby si bola na liste vlastnictva. Inak sa tazko dokazuje, ze sice na nom nie si, ale si sa spolupodielala..

Strana
z2