icon

Hádka s priateľom a jeho odchod

zaba9
19. aug 2016

Ahojte zienky. Idem sa ku Vam aspon vyrozpravat. S priatelom sme spolu 2 roky. Ja viem,nie je to vela. teraz cakame babo. Predtym sme prezili dva potraty,jeden v 5 mesiaci tehu. To ma dost poznacilo psychicky. teraz sme sa na babo obaja moc tesili. Ale prisla taka vec. Jeho mama ho pozvala na dovolenku aj s jeho dcerou,ale vyslovene povedala ze bezomna.A on s tym suhlasil. A mna to strasne nahnevalo,ze vie ze spolu zijeme,ze spolu cakame babo,a toto povedala. no pohadali sme sa kvoli tomu ze uuuplne dost,az som nevydrzala a poslala som ho prec. Ja viem,moja chyba,teraz nemozem nariekat,asi so mnou mavaju aj hormony. este taka vec,ze po tych potratoch toto cele tehotenstvo pichame injekcie do bruska. Povedali sme si,ze to dame,ze my ich bude pichat,a ked teraz tu nie je,tak ho to vobec nezaujima ze kto mi to pichne.Ja viem,mozem si to aj sama,ale mam panicky strach z ihiel,a ked som oslovila znamych,tak sa boja,ze aby mi neublizili,ked uz sme mali problemy s tehu. Vam by to vadilo,keby vas tak priatelova rodina odpise,alebo je to normalne a len ja hystercim?

Strana
z10
maciatkolulu
21. aug 2016

@6mia6 myslis dieta, alebo babku, lebo vies si predstavit, ze sa z teba stane ex a tvojho byvaleho nova partnerka sa vsade tlaci a tvoje deti chcu travit cas iba s otcom, aby mu mohli dajme tomu svoje problemy porozpravat, alebo len tak sa blaznit? Asi by uz inak rozpravala... A aj to normalna babka, ked to vidi, tak je celkom logicke, ze chce, aby jej vnuca a syn boli spokojni, tak im zaplati par dni dovolenky, svet sa ruti? Podla mna nie.

6mia6
21. aug 2016

@petulda333
@maciatkolulu esteze vy poznate tu druhu stranu

petulda333
21. aug 2016

@6mia6 ja pisem ze poznam?vravim ze sa nato treba pozriet z viacerych uhlov,vy ste si nasli jeden-svokra!ja sa pozeram aj z ineho pohladu...takze neodsudzujte hned ked neviete vsetko

maciatkolulu
21. aug 2016

@6mia6 no, poznam a dufaj, ze ty poznat nikdy nebudes, prave kvoli detom.... 😖 Ale ja poznam aj stranu novej zeny, co ma muza s detmi a viem, ze sa nikam netlacim, a to je uplne normalne podla mna. Uz nie je normalne robit si deti za kazdu cenu a vyhadzovat svojho partnera s ktorym cakam dieta z domu a pritom som uplne neschopna si pichat injiekcie. To je na hlavu.

6mia6
21. aug 2016

@petulda333 nie len svokra u mna je blazon ten chlap

petulda333
21. aug 2016

@6mia6 a preco?u mna nie je,pretoze to kludne moze byt tak ze jeho dcera poprosila babku aj otca aby stravili cas spolu bez cudzej panej a jej deti. Autorka by s tym mala pocitat,ze jeho dcera bude chciet travit cas s ockom a bez nej.. Ako pisem pozname jednu verziu tak netreba urazat..ja tiez neviem ako to tam bolo len mi je jasne ze autorka si to vysvetlit nenechala,a ponukam tu iny pohlad na vec nic viac

borkavan
21. aug 2016

@zaba9 nerozumiem tomu, prečo to berieš tak osobne, že ťa jeho mama nechce zobrať na dovolenku? Ale asi sú to len teho hormony, teda isto.
Veď je to JEDNA dovolenka preboha. Nechaj ho ísť a ty si doma oddýchni. Tak tam ide s mamou a dcerou, no a čo. Vážne preháňaš podľa mňa. Aj keby každý rok to takto bolo, že by mu jeho mama platila dovolenku s jeho dcerou, tak bych proti tomu nič nemala.
Neber to osobne, vážne.

borkavan
21. aug 2016

@petulda333 to, že oh vyhodila...zvalujem na teho hormony a predtým potraty a aešte v 5-tom mesiaci.... to veľmi vela zamáva so ženou aj počas nasledujúceho zdravého tehotenstva. Ja som mala iba jeden potrat a to druhé rizikové, ale mala som veru riadne depky a všetko sa mi vracalo, všetky spomienky na prvé teho....

Podľa mňa, jeho mama má právo ho pozvať bez nej na dovolenku. Navyše je tehotná, už mala potraty, pichá si injekcie... nie je to bezproblémove teho.
Ja bych z toho žiadnu drámu nerobila. TEda ako tehotná isto hej, vdaka hormonom.... ale inak nie.

borkavan
21. aug 2016

@6mia6 ale nepreháňaj. Prečo by mal byť blázon jej chlap? Prečo by nemohol ísť na dovoelenku s jeho mamou a dcerou? Ja v tom nič nevidím.

borkavan
21. aug 2016

@all kde je písané, že na dovolenky musí chodiť iba kompletná rodina???????????, Rodinu predsa stmelujú každodenné radosti a starosti a jasné, že aj výlety, dovolenky a tak. Ale prečo by nemohol ísť na dovolenku iba jeden rodič s jedným dieťaťom????
Ja som tak bola na dovolenke s maminou. Na další rok zobrala mamina segru.... lebo tatino nemohol. A bola som aj s tatinom na dovolenke ako malá. Aj segra bola iba s tatinom. Proste ako boli financie tak sa išlo a hotovo. A striedali sme sa medzi sebou. A boli sme aj všetci 4-ria na dovolenke.

petulda333
21. aug 2016

@borkavan ja ju chapem,ale uznaj ze takto sa problemy neriesia.dva tyzdne sa hadat pre taku blbost?a zakoncit to tym ze ho vyhodi z domu?co tym dosiahla?je sama s detmi doma a chlap prec..by ma zaujimalo kto jej injekcie picha teraz?!!ja tiez nevidim nic zle na tom ze babka berie syna a vnucku prec mimo toho ,,blazinca,, a je to aj dobra prilezitost aby chlap dcere oznamil dalsiu zmenu v jej/ich zivote!

borkavan
21. aug 2016

@petulda333 no napr. v Taliansku sa veci riešia divokejšie 😀. Proste každá rodina si rieši svoje konflikty rozdielne. tak ho vyhodila.... však je tehotná a nadupaná hormonmi po viacerých potratoch... neviem, či si také teho zažila, ja podobné a tiež som bola "šialená", sama si to priznávam. Nedalo sa to ovládať, vážne.

petulda333
21. aug 2016

@borkavan zazila a zazivam to aj pri kramoch...tiez som jak blazon ale chlapa som zatial nevyhodila 😂 len tu sa obracia vsetka vina na chlapa ze odisiel..ani sa nedivim...sama od seba by som niekedy usla...a k autorke,ked uz z nej vysumel hnev tak by mala priznat chybu a ospravedlnit sa partnerovi

borkavan
21. aug 2016

@petulda333 to áno, ked hnev vyšumel, mala by priznať chybu a možno na to ten chlap čaká. Ale zas, ked ten chlap je troška vyspelý, musí si spočítať koľká bije a nehrať zbytočne urazeného, že však ona je tehotná.... Nuž ťažko to je, ktovie, možno aj ten chlap si chce u mamy oddýchnuť riadne od nej.

6mia6
21. aug 2016

@borkavan asi si to necitala cele, jeho vyjadrenia atd. Nech si chodi kto chce kam chce ale ide aj o podanie a komunikaciu.

borkavan
21. aug 2016

@6mia6 nečítala som to celé, to je pravda. Teda jej prvý príspevok hej, ale nie už všetky komenty.

petulda333
21. aug 2016

@6mia6 a pisal tu on?lebo inak su to len podane informacie a ako vieme zeny si ich vedia prikraslit a navyse ked su ,,mimo,,

maciatkolulu
21. aug 2016

@6mia6 pisal sem jej priatel? Nieco mi uslo? Ja som to poctivo cele citala, ale nevsimla som si

ukulela
21. aug 2016

2 roky vobec nie je kratky vztah. Nasi rodicia/stari rodicia bezne po par mesiacoch /roku chodenia uz mavali svadbu, po 2 rokoch spolu uz aj deti. Takze 2 roky nie je malo a synova partnerka po 2 rokoch uz je aspon "tienovym" clenom rodiny. Najma ak je tehotna.
ALE: Ja ako problem nevnimam, ze "svokra" vola na dovolenku len syna a vnucku. Inac zrejme na popud vnucky. Ta asi ozaj nema dobry vztah s otcovou partnerkou ... ja by som ich normalne pustila a navrhla potom stravit par dni s detmi a muzom spolocne. ja by som sa mojej svokre na dovolenku teda nenominovala. a uz vobec nie v pripade, ze mam dve vlastne deti ....
a teda v tomto konkretnom pripade - rizokove tehotenstvo, potraty, injekcie - by som ale lezala doma s vylozenymi nohami a hotovo.
odhliadnuc od dovolenky a svokry, hlavny problem tu vidim medzi zakladatelkom a jej partnerom. ona by nemaal riesit svokru, ale svojho muza. pretoze ak chlap nie je schopny povedat svojej rodine, ze bude mat s partnerkou dieta, ze to odmieta povedat svojejdcere, tak asi tonema vsetko usporiadane a vysporiadane. ariesit hadku vyhadzovom, to tiez stoji za zamyslenie sa ... vy nemate dobry vztah,, nemate vydiskutovany vztah s detmi, uzavretu minulost. a necudovala by som sa, keby ti tvoj chlap nepovedal celu pravdu so zdovodnenim od svokry. tak ako nehovori celu pravdu dcere ... @zaba9

6mia6
21. aug 2016

@petulda333
@maciatkolulu ukulela nadomnou to tu dobre zhrnula tak nejak sa to javí

@ukulela

guinevre
21. aug 2016

@maciatkolulu S tym uplne suhlasim!

guinevre
21. aug 2016

@moni244 Ano to je pravda, vzdy tu pise len jedna strana, keby tu psrispela aj druha, tretia, piata strana, tak by pravdepodobne dostalo uuuplne novu dimenziu 🙂

Strana
z10