Hádky kvôli práci
Chcela by som k polícii, ale manžel je zásadne proti, že si to nepraje a že tam v žiadnom prípade nepôjdem.
Začali sme sa hádať, nechce aby som bola v teréne, že sa o mňa bojí, že možno by súhlasil ak by som bola niekde v kancelárii. Ale tam samozrejme nebudem hneď, že.
Neviem čo robiť, je to môj sen tam pracovať, ale že bude manžel doslova šalieť z môjho rozhodnutia, tak to som nečakala.
Absolútne nerešpektuje moje rozhodnutie, jednoducho povedal nie a žiadnu diskusiu nechce.
@bambulka712 je dospela asi si vie zvazit aj sama nie je jeho dieta
@victoriab samozrejme, že konečné rozhodnutie je na nej. Ale veľa ľudí si políciu predstavuje ako Hurvínek válku. Netušia o čom to je. To nie je práca kde si odkrútiš 8 alebo 12 hodín a máš čistú hlavu. Toto je na 24/7. A keď má manžela a sú rovnocenný partneri, tak sa jej rozhodnutie dotkne aj jeho. Preto si myslím že by mali komunikovať.
@bambulka712 ale ona pracuje v podobnom obore, vie, co to obnasa. a keby aj nevedela - preco jej ma niekto branit skusat nove veci? ked sa popali, ok, stane sa, tak pracu zmeni a ide sa dalej. tu ide o tu moznost slobodne sa rozhodnut a ta jej nema byt upreta len preto, ze ma manzela.
@bambulka712 som si apomenula na nase maturitne motto:
Nechajte mi právo
na vlastné omyly,
na možnosť zvoliť si
čo mám rád,
chcem ísť vlastnou cestou,
nie tou vami vyšliapanou,
na ktorej by som
stratil vlastnú tvár.
/Metallica/
@bambulka712 Pri terajšej práci nemá na koho žiarliť (bezdomovci, narkomani, alkoholici). Možno sa aj bojí, čo mi povedal, ale skôr do myslím, že žiarli na možných budúcich kolegov.
Máte alebo chcete mať deti najbližšie roky?
Ak áno, tak sa na to vykašli.
Je to nie len psychicky a fyzicky náročná práca, ale sú tam častokrát aj vyhrazky pružných exotov voči rodine.
mna skor ako ziarlivost napadlo ze ci pred tebou nieco zo svojej minulosti netaji - co by pri tvojej previerke vyslo najavo. Alebo co by mohlo. Lebo razantne NIE sa nezvykne hovorit bezdovodne, ten dovod tam je a strach o teba to fakt asi nebude, kedze pracujes tam kde pracujes
A pri fetakoch narkomanoch sa o teba nebojí? Ak nie, jeho dôvodom asi nebude (len) strach.
Aha zachranar,takze jeho zasadne nie je kvoli tomu,lebo vie ako to tam chodi. Zachranar,policajt to je jedno. Nevravim,ze vsetci,ale vacsina tam spava s kolegami,takze podla mna ziarli.
No ako nováčik začneš niekde na obvode 🤔 že sa manžel bojí je asi kamufláž žiarlivosti. Báť sa nemusí, pokiaľ viem tak baby chodia na výjazdy stále s mužom. Fetakovi nemoze prepnúť? Moze 🤷♀️ Kto poznáte a je to inak, opravte ma. Ak ta to baví, išla by som do toho. A manzel nech konkretizuje to jeho "bojím sa o teba".
Ahoj, mate deti alebo planujete deti?
Mas kontakty na spravnych miestach? Pracovala som par rokov ako civil u statnych a nasi kolegovia, ktori sa postupne hlasili do zboru mali vsetci vopred dohodnute miesta. Lebo ti, co prisli zvonku bez kontaktov sa vozili v smradlavych autach a robili najhorsiu robotu.
Žiarli.. A rátaj s tým, že nastúpiš a pôjdeš na 10 mesiacov do školy do Pezinka alebo do Košíc.
Ja mu rozumiem vidí co za idiotov chodi po uliciach a coho sú schopni.Ved píšeš, ze pripustil, ak by si bola v kancelárii, tak by skôr súhlasil.
A okrem toho 2 ľudia pracujúci na smeny môže byť problém, že sa budete doma len míňať nehovoriac, keď by ste mali deti.Co Ta na tej praci láka?
Ja sa mu necudujem. Ja som si vzdy vravela, ze bud pojdem za policajtku alebo si zalozim rodinu s detmi. Pre mna to bolo nezlucitelne. Kebyze sa stanem policajtkou, nemala by som deti. Je to narocna praca.

Myslím, že ak by šlo o žiarlivosť, tak by žiarlil aj pri Tvojej terajšej práci. Sama píšeš že pracuješ s mužmi. Tu podľa mňa pomôže len komunikácia. Ako záchranár vidí veľa vecí, s ktorými sa bežne človek nestretáva. Nemôže jeho postoj vychádzať z toho, že sa o Teba bojí? Rozpráva Ti o "tienistej" (možno až morbídnej) stránke jeho povolania? Možno Ťa len chce uchrániť pred vecami, s ktorými sa on musí vyrovnávať....