Hádky na dennej báze

marianna702
30. sep 2023

Ahojte.
Mám 25 rokov, priateľa od svojích 15-tich.
Posledné mesiace sú hádky na dennej báze. Blokovanie, odblokovanie, blokovanie, odblokovanie..
Stále sa k nemu vrátim, no už ma to unavuje.
Tentokrát sme sa naozaj rozišli, ( od rozchodu už ubehlo pár dní.), no ja zisťujem, že bez neho to nie je ono.
Kedže chorá ležím doma, nie som s ním v kontakte.
Stále sledujem telefón že sa mi ozve, no on nič.
Ten pocit ma už ubíja... preto vás prosím o pár rád ako svoje pocity zachovať v kľude. Ako sa cez to preniesť.. resp.
Ako sa nastaviť v hlave tou lepšou cestou..
Aj keď viem, že sa vráti ako každý chlap za sukňou, no on vie veľmi dobre využiť hádku a popísať si s inými ženami.
Nakoniec od neho dostanem ako argument to, že "veď sme neboli spolu"... viem, že to je smiešna situácia, no mňa to trápi a ubíja, nemám sa o tom s kým pobaviť, preto to skúšam sem. Ďakujem.

viestta
30. sep 2023

A ty sa chceš k takému vracať? Kde máš sebeúctu a hrdosť?

lara45
30. sep 2023

@marianna702 Ak sa takto správa aj po toľkých rokoch čo ste spolu, ze vie využiť situaciu ,tak potom ako sa bude správať keď sa vezmete a budete mať deti? Ak pri rozchode hneď zacne vypisovat ostatnym zenam a potom ked ho to prestane bavit tak pribehne k tebe? Nechapem tomu, ako môzete byt dnesne zeny také zaslepené.Nemáte už ziadnu hrdost.Prepác ze som taka uprimna ake mam sestru ,ktora riesi podobny problem ako ty a ked sa jej snazim vysvetlit aby sa na nho vykaslala tak vzdy robi opak.A potom chceme aby si nas chlapi vazili a spravali sa k nam ako keby sme pre nich bola posledna zena na planete ked im jasne ukazujeme ze s nami mozu mavat ako chcu lebo vzdy budu mat odpustene.

amelie2017
30. sep 2023

Ukoncite to uz raz a navzdy, lebo takto sa budete natahovat dalsich 5 rokov, nahodou sa podari dieta a skoncis s nim sama.
Dospeli ste, pravdepodobne kazdy inym smerom. Uz si len odvyknut.

januska12323
30. sep 2023

Zablokuj si ho už navždy. Čas tráv koníčkami, s kamoškami, urob čo si dávno odkladala. Časom si naňho spomenieš len keď sa budeš chcieť sama na sebe zasmiať.

pribinak
30. sep 2023

Tomuto sa hovorí toxický vzťah

mikadooo
30. sep 2023

@marianna702 mali sme taký párik na vysokej. Bolo mi tej baby fakt ľúto, zakaždým, keď sa znovu dali dokopy. Ona naňho vždy len poslušne čakala, on veselo balil iné, lebo "veď sú rozídení". Našťastie sa po xtom raze definitívne rozišli (teda on sa rozišiel s ňou, ako ináč...). A našťastie obaja si našli partnerov, o ktorých tvrdia, že toto sú tí praví. Ja by som ho kopla do zadnice s prepáčením a hľadala normálneho chlapa, nie takého, ktorý sa so mnou rozíde vždy keď mu to vyhovuje a "dá dokopy" tiež vždy keď mu to vyhovuje. Skús porozmýšľať, či nechceš byť trošku nezávislejšia od svojho partnera a prípadne si naplánovať život bez čakania na neho...🤷

marianna702
autor
30. sep 2023

Problém je ten, že má prístup k mojím soc.sieťam...
Takisto keď sa vyhýbam akémukoľvek kontaktu s ním, tak vyvoláva mojej babe, či píše kamarátkam, alebo mi príde rovno pred dom.. veľmi veľakrát som sa mu snažila dať najavo, že už ozaj nemám záujem a vyslovene NECHCEM s ním niečo ďalej budovať, no on to nevie pochopiť, ale radšej nechce, ako by nevedel🙃
Ja by som na neho vedela zabudnúť, pokiaľ by sa mi nedával stále na oči... on je tvrdohlavý človek, s týk neprestane. Raz nás chcel zabiť v aute oboch, že pokial ma nebude mať on, nebude ma mať žiaden iný...
Taktiež odchádza pracovať do zahraničia. Vie, že sa mi to nepáči, že som neustále vo vzťahu sama. Ja chápem, že potrebuje peniaze, veď to snáď každý.
No on tvrdí, že ich zarába pre nás, lenže do mňa neinvestuje nič 😉 a výplatu 4tis. rozbije za týždeň. Je to normálne ? Už si začínam namýšlať, že si a nejakou slečnou spravil dieťa a teraz musí platiť...😀😀😀😆

rurutiax
30. sep 2023

@marianna702 Kopni ho raz a navždy do riti. Takého človeka v živote nepotrebuješ. Spamätaj sa, veď on je chodiaca 🚩🚩Jediné čo budeš ľutovať je to, že si to s ním neukončila už oveľa skôr.

janetinka27
30. sep 2023

@marianna702 ahoj, myslim, ze vas vztah je skor o zvyku a nedozrel do "dospelackej" podoby. Ste spolu 10 rokov, nikam ste sa neposunuli, on sa snazi zit si svoj zivot bez obmedzenia, ale brani mu v tom zavazok voci tebe.kazdy sa posuvate inym smerom a nakoniec koncite nevyzreti naspat spolu, lebo sa neviete pohnut dalej.on by aj chcel zit svoj zivot, ale tiez nevie ako sa vymotat z 10-rocneho chodenia. Staci,ze zakopne o babu, ktora bude ochotna s nim byt a skonci vztah s tebou bez mihnutia oka v priebehu 1 sekundy.

marianna702
autor
30. sep 2023

@marianna702 mojej mame*😊

ibajaanikiny
30. sep 2023

@marianna702 zhrniem to:
1. Zacali ste spolu ako deti
2. Niekde ste sa “zasekli” a vztah je uplna toxicita
3. Blok/odblok/blok/odblok-totalne infantilne,priam primitivne
4. Nehanbi sa obtazovat rodinu a kamosov,kym ta nezlomi-musi mat nad tebou kontrolu
5. Ste “rozideni” a stiha uz pisat inym,mozno aj ohrieva kocura v ich trube
6. Vyhraza sa ti,ze bud s nim alebo bez neho
7. Chcel Vas zabit v aute
Ty zle dopadnes dievca…

hortenziaj
30. sep 2023

Urob si službu a nechaj ho ísť. Najlepšia investícia do tvojej budúcnosti momentálne. Nech si vraví co chce, oslobod sa.

majka99999
30. sep 2023

No, ale hlavne, ze s tymto "ternom" chodis uz 10 rokov. Boze moj, preco su dnesne mlade zeny take je*nute? Par likov na IG a su cele nestastne, ze ich nikto nema rad, lebo nemaju 100. Aj ritku vypucili, aj hrud vypli...
A co, ze vyvolava kamoskam? Ved im povedz, ze ste sa rozisli, nech si ho zablokuju. Vyuzi tuto chorobu na detoxikaciu. Nemas brata/otca/sestru/matku? Normalni ludia, co by ti vycistili zaludok? Boli chvilu s tebou, ved sama toto nezvladnes. Si ako drogovo zavisla. V podstate ta ten clovek znicil. Bud sa od neho nikdy neodputas alebo teda nechcela by som byt dalsi chlap v tvojom zivote, toto budu roky, kym sa pozbieras. Drzim palce, zacni hned.
PS Ten clovek sa ti vyhrazal zabitim, nestaci?

marca12
1. okt 2023

@marianna702 co si sa zblaznila??? On vas chcel zabit v aute a ty este uvazujes,ze ho chces naspat? Dakuj nebesiam,ze ste rozideni. Vydrz to,pockaj,nech ide do zahranicia robit a budes mat pokoj. Bud neoblomna,zatni sa a nepodlahni mu. To je chore,co on robi

moonlight1210
1. okt 2023

@marianna702 a tvoja mama co, ked jej vyvolava?
Chodi za tebou, nech mu po 67-krat zas odpustis a das sancu? Alebo ti rozumne povie, nech uz sa na to vykasles a posles ho konecne do certa?

cacianka
1. okt 2023

Máš 25, tak pozbieraj zvyšky svojej hrdosti, aktivuj rozum a pošli ho do PPP
Si už dávno dospelá, hádam vieš blokovať na všetkých sieťach toto tupelo, on je žiarlivý, majetnícky manipulatívny narcis, toto individuum chces mať vo svojom živote ?!?! To hádam nie ?!
Mama a kamošky ho nevedia tiež poslať rýchlym krokom do PPP ?! Čo sú nesvojpravne a nevedia blokovať mobily a všetky sociálne siete ?!
A ty furt čumíš na mobil "kedy moje zlatíčko zavolá, napíše " ....???? Ja byť tvoja mama, tak ti tak nahučim a prepláchneme žalúdok, že nebudeš vedieť kde je sever, mobil rozbijem a basta.
Dievča, chod ty veru ku psychologičke, nech ti hlávku pomôže upratať, poziadaj kamošky o striedavú starostlivosť nech je stále niekto s tebou, robte si program aby si si vyvetrala hlavu a hlavne si uvedom, že je to toxický človek. Ešte si čítala malo prípadov v krimi správach ako takýto debili ublížili ženám, nestačili ti správy ako ich zabili ?

cicuca
1. okt 2023

@marianna702 počuj, to je dobré psycho. A nič na tom nie je smiešne. Zo soc. sieti ho odhlásit a zmeň si hesla, čím skor tým lepšie. A pre vlastné dobro sa k nemu už viac nevracaj. Rodinu aj kámošov popros o pomoc v tom, aby s ním neboli v kontakte, popripade, aby sa aspoň o tebe s ním nerozpravali. Ste spolu 10 rokov a asi to bol Tvoj prvý, to je silné, ale vyzerá, že kým si ty zmudrela a dospela, on jediné na co prisiel je kde vyklepať vajcia bez toho, aby ťa podvadzal. Vies co, keď to robí takto vypočítavo, stále je to nevera. Skus si najst nejake koníčky, chod co najviac medzi ludi a pre vlastné dobro to definitivne usekni, skor ako si ťa poistí dieťaťom. Si mladá, vyzeraš byt aj rozumná, rozvijaj sa, miluj samu seba a buď šťastná sama so sebou. Viem, že po 10.rokoch je to viac o zvyku a strachu byť sama, ale skus sa na to pozriet s rozumom a nadhladom, či toto je to čo chceš v živote. Pride mi to, že ty vlastne ani nevies čo on robí. To určite nie je zdravý vztah. A ty svoj čas a vlastnú hrdost mozem použiť aj rozumnejšie. Iba sa na váš vztah zdravo pozri, poplač si a nauč sa žit sama so sebou a pre seba ✨