Ako sa vyrovnať s rozchodom a návratom k rodičom?
Ahojte, po 5 rokoch sme sa rozisli s priatelom a mam pocit, ze sa v tom stale neviem nejako najst. Musela som sa prestahovat naspat k rodicom a najhorsie su asi vecery. Ked je ticho a clovek premysla nad tym, co bolo a preco to tak dopadlo.Snazim sa zamestnat, chodit medzi ludi, fungovat normalne, ale aj tak sa mi to stale vracia v hlave. Mam pocit, akoby som zacinala uplne od nuly. Co pomohlo vam po rozchode z dlheho vztahu? Kedy to bolo aspon trochu lepsie?
@anonym_autor čo bolo dôvodom rozchodu?
@zmrzlinka2021 Postupne sme sa od seba asi nejako vzdialili. Nebol tam nejaky jeden velky problem alebo nevera, skor sme sa uz dlhsie trapili.
@anonym_autor a nemyslite že by bolo divné keby nad tým nepremýšľate?
Tak ja by som sla do podnajmu nie k rodicom idealne do nejakeho mesta, kde by som mala moznosti vyletov, cviceni , kurzov a pod..Proste zacat nanovo nie od nuly
@anonym_autor no veď začínaš od nuly, je to normálny pocit.
Koľko si po rozchode?
pomoze len cas...niekedy ani ten nie
@anonym_autor na návrate k rodičom nie je nič zlé, tiež som tak po rozchode bola nútená vrátiť sa a nebolo to na dlho. Ber to tak, že ten vzťah už sa vyčerpal a nemal budúcnosť. Sústreď sa na seba, šetri si, venuj sa koníčkom, ak cítiš potrebu bývať sama tak si nájdi podnájom aj keď za mňa sú to vyhodené peniaze keďže ti tam nič nepatrí. Časom uvidíš, že ten rozchod bola dobrá vec.
@anonym_autor skus si vytvorit nejaky plan, zacni setrit, najdi si vecerne aktivity, aby si nebola len doma.
Proste si cas co najviac vypln, obnov kamaratstva a proste funguj
@anonym_autor k rodicom to je dvojita prehra 😐 zazila som. Najom si nemozes dovolit? Ja som vtedy odisla za pracou do ineho mesta. Nove miesto novy ludia islo to lahko rychlo som zabudla. Pripadne si vyraz sama na dovolenku
Nesúhlasím, prečo by návrat k rodičom mala byť chyba, prešla som si tým, je dobré mať na nejaký čas kľudne miesto, nájsť pokoj,urobiť si poriadok v hlave -v kľude. A čas zahojí všetko, začneš postupne hľadať nového človeka. Netreba sa hrnúť do všetkého, najprv ukončit jeden vzťah. Začínaš od znova,veď aj máš začínať. Inak.....mňa práve mamka donútila sa po pár mesiacoch pozbierať a začať sa rozhliadat. A ver, či never, nútené, nechcené som sa stretla s jedným človekom, kt.jevteraz manželom. A skvelým.
Ty sama poznáš samu seba, dopraj si čas. Ale nestrat sa vo svete a nezanevri kvôli jednému na všetkých.
Ono to fakt prebolí😉aj keď to teraz tak nevyzerá.
A tým,čo radia ,že návrat k rodičom je chyba.....a ku komu pôjde človek, kt.ma problém? Prečo nie k rodine, najbližším?
Chybou by bolo ostať v takto vztahu, si víťaz, že si dokázala odísť. Koľko žien tu na MK ticho trpí, či klame si, že sú šťastné.
Nesla by som do detskej izby, nevidim na to dovod ak som dospely pracujuci clovek. (Maximalne na velmi kratucku dobu kym si najdem podnajom).
Volila by som zdielany podnajom na zaciatok.
kaslat nato , zivot ide dalej neumieras a si zdrava ,co ti este chyba? zlatych cicin je dost...
Boli ste prechodeni... Ja poznam viac takychto pripadov z okolia a takyto sa obratom zosobasali, predtym doblba chodili spolu 5 rokov, dokonca 8 a do pol roka bola vydata za ineho. Taky vzacny psycho. fenomen, ktoiry vlastne este nikto nepopisal, lebo do 89.,aj v 90.tkach zotrvacnostou mladi chodili spolu rok, dva a brali sa.. Tieto dlhe vztahy nevedu nikam a zenska taha za kratsi koniec🌞 🍼🍀🌷💔
Dajte si pozor na ľudí, ktorí sa vydávajú za kúzelníkov, a tu ma traja z nich podviedli. Stratila som viac ako 1 570 dolárov, kým ma kamarát neodporučil Dr. Ilekhojiemu, ktorý vykonal rituál zmierenia, aby som sa vrátila k otcovi mojich detí po tom, čo nás opustil viac ako 3 mesiace. Môj bývalý je úplne späť a žijeme v mieri a harmónii. Veci sa zlepšili a som naozaj šťastná napriek všetkým peniazom, ktoré som prehrala kvôli ľuďom. Účtoval mi len asi 450 dolárov, za ktoré kúpil všetko, čo som potrebovala, a to je všetko, čo minula. Ak potrebujete pomoc, kontaktujte ho a on vám pomôže. WhatsApp +2348147400259 alebo mu e-mail: gethelp05@gmail.com

@anonym_autor čo bolo dôvodom rozchodu?