Hádky o starostlivosť o psov: Ako to zvládnuť?
Baby , máme s mužom dvoch psov tzv bojové plemená, socializovane, vychované , aj výstavné..
Ale ide o to , že muža omrzeli, žiadna starostlivosť, žiadna opatera, proste nič , aj povedal že najradšej by ich dal preč, vobec mu na nich nezáleží ..strasne ma to štve, čo je malé decko aby ho bavili ešte dokonca aj živé bytosti 5 minút?
Ja som z toho na nervy , normálne v p.ci ..
Ja ich odmietam dať preč , sú náročný veľmi , ale sú to živé bytosti, je to naša rodina..čo ich dám ,kam? O čo menej sa stará on ,o to viac ho zastupujem ja , ale kokos je to nad moje chápanie..strašné sa kvôli tomu hádame ..vyhrážkami nemôžem ísť na neho , keďže stačí slovo a dá ich preč , takže tam nejak tlačiť aby sa stal sa veľmi nedá ..a tak veľmi ich chcel ,až to nebolo možné , a prešli dva roky a nič..
Musela som si vyliať srdce..
@dadis Áno, to má...aj vykadenú gebeňu 💩 Ani sa to nedá čítať, čo tá trepe za kraviny...
@ktochytavzite ako si vlastne prišla na to, že sú tie psy na Slovensku zakázané? Inak hej, tvoj pes je ten najkrajší, najposlušnejší, hlavne že deti sa radšej budú hrať so sliepkou aby po nich ten tvoj úžasný pes neskákal 😂😂 akú že to máš vlastne rasu, keď je podľa teba taky krásny?
@ktochytavzite Z tvojho prejavu je vidno, že máš akurát tak par naučených fráz z bulváru a fakt sa len strapnuješ. Každým ďalším príspevkom viac a viac. Normálne ma zaujíma, čo by sme sa všetko podozvedali, keby tu s tebou diskutujeme par dni
Muž chcel psa, má psa. Mal na to myslieť keď ho kupoval, mne by sa tiež nepáčilo takéto nezodpovedné správanie. Na budúce ho omrzí aj pani manželka a potom čo...
@lavender94 🙈😂🤣 radsej hrat so sliepkou 🙈
@ma77 prudka zmena postoja ku spolocnym psom nie je prkotina, nevies, co je za tym. Ked si to tak spatne analyzujem, moj exmuz zmenil spravanie ku nasmu psovi, ked si nasiel milenku. Nakonec som skoncila bez muza a bez psa. Na zaklade svojich skusenosti, by som si psa nechala. Ale minulost sa neda vratit.
@ktochytavzite ty si teda pekne mimo, pes už dávno neslúži na to aby strážil dvor a za odmenu dostal nažrať tipujem že mu dáš zvyšky z kuchyne a môže byť rád....si veľmi chladný človek podľa tvojich komentárov lebo "keby ho zajtra zrazí auto neplačem", "odíde príde druhý" píšeš o psoch ako o nejakej veci. U nás je to člen rodiny...inak som kynolog a presne ľudia ako to sa najčastejšie zbavujú všelijako psov hlavne keď sú už starí a podobne
@lavender94 Pointa bola v tom,to co si ty nepochopila ze nie kazdy musi prejavovat city ked pes zdochne,nie kazdy bude truchlit rok,ty tiez kvoli sliepkam neplaces,preco by mali vsetci za psom?A tvoj kocur je taky lenivy ze si nevie chytit mys?Ako nie vsetci to maju ako ty,tak nesud ostatnych podla seba.Moj pes je pekny,nie zdegenerovany slachtenim,aspon vyzera ako pes nie konska hlava.
@natall113 A ty ked zkonzumujes mlade teliatko na tanieri tak kolko dni ronis slzy? Co davno neplati?Kto o tom rozhoduje ty ,co plati?No nie nie kazdy s kupuje gaucovu prachovku,niekto na strazenie dvora. Za co ten pes aj dostane nazrat kludne aj zbytky po detoch.A ked sa mu nepaci ja mu slobodu dam,kludne ho vypustim do lesa🙂Ale myslim si ze u nas sa ma az moc dobre😛
Nedavno som citala komentar psickarky,ze keby hori budova ona namiesto ludi radsej ako prve bude zachranovat jej psy,to je smutne,to je chladne,za to by som sa hanbila nie za to ze mam psa na sluzenie,nie letanie s nim v posteli.
Dat utratit zdravych psov? To mi rozum neberie. Co tak porozpravat s muzom? Ked ste si brali psov, vedeli ste, ze si beriete zavazok na minimalne dalsich 10 rokov nie? Ked su vychovane, socializovane kde je problem? Ak mate starsie deti, treba si povinnosti v domacnosti rozdelit. Mozno mate zly time management.
@mia1122 deti sú malé ešte 7 rokov , nezvládnu venčiť 35 kilove hoviedka 😅.. samozrejme že ich nedam utratiť, to malo byť na margo toho že dať ich preč , a dopadli by zle..a vieme ako môžu také psi dopadnúť..ale samozrejme že uspať ich nedam
@ktochytavzite a ja ťa nútim oplakávať psa? Veď ja úplne rešpektujem, tvoj postoj. Ty si tu tá, ktorá sa začala neskutočne zavzdušňovať nad tým, ako maju ľudia radšej psy ako ľudí a že ten vzťah je nezdravý, že pes nemá čo byť maznáčik ale strážiť a za odmenu ho pániček nenechá zdochnut od hladu😂 veď maj si svojho psa na stráženie, maj ho na háku, ale prestaň sa tváriť, že máš patent na život.
Neviem, kde si prišla na to, že mám mačku.
A to tvoje urážanie pitbulov a pod na 10 rôznych spôsobov….. to je normálny úlet. Na jednu stranu sa tu ideš poboť za svoj názor, ako mame my teba rešpektovat s tvojim chladným postojom a na stranu druhú tu celý deň opakuješ aké su tie psy hnusne a odmietaš akceptovať fakt, že to je otázka tvojho vkusu, nie nejaká všeobecná pravda. Mňa by fakt zaujímalo, čo tým sleduješ, alebo prečo máš tu potrebu to písať dookola ako keby ti robilo dobre vyjadrovať sa k téme, kde okrem hejtu nemáš čo povedať. To je to iste, ako keby ja nabehnem počas nedeľnej omše do kostola a začala by som vykrikovať niečo na štýl “boh neexistuje, všetci ste úplne mimo”. No pricetny človek to robiť nebude
@ktochytavzite skús si naštudovať rozdiel medzi spoločenskými a hospodárskymi zvieratami možno zistíš o čo ide 🙂 joj ty si pekne zaslepena lebo poviem ti novinku človek môže mať psa aj na stráženie a môže sa k nemu správať normálne a nie ako ku košu. 🙂 Mám troch psov, vycvičený aj na stráženie aj na obranu jeden je poľovnícky, žijú vnútri aj vonku, sú aktívni a predstav si nejedia zvyšky lebo mi na nich záleží.
Dáš mu slobodu ? Pána boha kto tu hovorí o slobode...
Ten pes tebe slúži ale ty niesi schopná mu zato dopriať kvalitné jedlo a starostlivosť a hlavne spoločnosť
Toto je sebeckosť
@ktochytavzite macku mam ja😂mysi nezerie lebo je to gaucova prachovka, zachraneny z ulice (kde koncia zvieratka od ludi jak si ty) a hadaj co ? vsetci sme s tym spoko a vyhovuje nam to🤭ty si pekne mimo, pisu ti tu minimalne 3 rozne zeny a ty si to vsetko zlievas do jedneho a dookola odpovedas odveci😂dufam ze zbytky pes dojeda iba vegetarianske, ked uz granule ma prisposobene🤣joj ale aspon si ma pobavila, ja neverim ze je realne niekto takto hlupy a ze nie si troll na vynervacenie diskutujucich 😆
@lavender94 to sa ani neoplati odpovedat lebo sa tu kazda sama so sebou bavime🤣
@natall113 ty pustas polovnickeho psa dnu ? to snad nie ! 🤣ved ju uz porazi
@lavender94 ale ved komentujes co som to za clovek co nema city k psovi,prosim Ta ty si jo oplakavaj,sa stavim ze keby hori cinziak a su v nom ludia,ty a tvoj pes ,tak prveho zachranis psa😂
@domi2425 ja macky neznasam takze nie a predstav si ze vzivote som psa na ulicu nevyhodila a ani sme nemali doma stenata,tak netrep hluposti.
@natall113 ty si dalsia mudra co prt vie.Moj pes mal granule za 50€ ktorych sa ledva dotkol,ak nemal zbytky nezral.A nie nehanbimsa za to normalne zozere po nas ,to nie je dieta ale pes aj tak zozere kadeco ine a horsie, napr psy miluju hovna preco by mal pohrdnut zbytkami?Joj teba trapia veci kebyze ta radsej trapi ze miliony deti mrie od hladu,a ty tu riesis nejake stravovacie navyky vypasenych a obeznych zvierat na ktore si chorobne vypestujete az zavislost.
A neboj sa normalne ma aj granule ale tie zbytky ma radsej😛😛
@natall113 tak to je vrchol🤣
@ktochytavzite nemusis mat rada macky, ale taketo expresivne vyrazy ze ich neznasas hovoria za vsetko🤷🏻♀️staci ze sa tu rozculujes nad tym ako maju zvierata drahych lekarov🤣uplne si viem predstavit ze keby ti veterinar zahlasi za vysetrenie 200€ tak das psa radsej utratit alebo by si ho nechala zdochnut niekde na dvore lebo pokial viem ani ta eutanazia nie je zadarminko🤣granule za 50€ su akoze nieco extra pre teba hej? 😆no mam dost.. uz som ti raz napisala, ze hlad vo svete nevyriesime a nevies ci a ako prispievame pre taketo deti🙃inak zvierata su vypasene a chore hlavne z tych kuchynskych zbytkov ty odbornicka🤦🏻♀️aj kopa deti by jedla hlavne sladke, ale to neznamena ze ich tym budeme krmit nie ?
@domi2425 no uz len ty milujes macky a namiesto cyhtania myss a ponechania im ich slobody ich zavres do zimmry .To ja by som zvieratu neurobila.A to len cisto z tvojej sebeckej lasky k zvieratam,ze?Ty sa zavri do izby a strav v nej cely zivot.Naozaj chudata tieto vase zvierata,
Zrazilo nam psa auto hej a predstav si siel na osetrenie,taka bezcitna zas nie som ze by som to neriesila.Alurat kebyze ma na starobu nejaku rakovinu alebo aj mlady tak jasne ze utratit.Tie oeniaze by som radsej dala romom v osadach,bolo by to uzitocnejsie.
@domi2425 a inak k tej strave ,no neviem ci ty detom kupujes maso z biofarmy pasene na luke a podobne,to radsej detom dopraj zdravu stravu ako psovi.Pochybujem ze aj take maso poznas isto deti krmis lacnym masom z jednoty a psovi kupujes umele granule.Tiez inak ktovie co v tom je . a mne nevadi ze nas pes po nas zozerie preco by malo?Ja sa tiez nestaram co tvoj pes vi kocur zozerie,i ked sa cudujem preco mu kupujes maso ked si moze sam ulovit.Takwto plytvanie na zbytocnostiach len kvoli tcojej egoistickej laske.
@ktochytavzite aha ty si z tych co si myslia ze macky maju chytat mysi a pit mlieko ? 😂ako vies ze mam deti ? ako vies kde nakupujem ? ako vies ze nie som vegetarianka ?😂by som chcela vidiet kde realne prispievas, lebo len dristas dookola o tom keby bolo keby 🤷🏻♀️romom v osadach by som nedala ani cent😆akurat tie chudence deti by som pobrala odtial prec🙃dalej nejdem na teba mrhat casom lebo to je zbytocne
@ktochytavzite chcela by som vidieť teba ako odhodlane ideš zachraňovať cudzich ludi z horiaceho objektu. Vytrepala by si sa von a ostatní sa môžu uškvariť😂 vyfabulovala si si nejaku predstavu o psíčkaroch, ktora je odtrhnutá od reality a súdiš na základe nej vsetkych, ktorym by bolo ľúto vlastného psa. Popri tom vôbec o nás nič nevieš, nemáš ani šajnu, či sme napriklad nejaká nezachránila nejaky život, alebo nepomohla človeku v núdzi. Ale evidentne sa tu rozpravam sama so sebou a nejakej schopnej diskusie sa nedočkám. Píšeš, že my by sme mali rešpektovať to, ako ty sa staviaš k zvieratám, ale sama odmietaš rešpektovať názor inych a namiesto slušnej debaty tu len urážaš a vysmievaš sa. Toto robia primitívni ludia, ktorí tým zakrývajú fakt, že nemaju normalny argument
@ktochytavzite moja zlatá ja mám na toto vysokú školu takže ja viem asi skôr ako ty 🙂 granule za 50 a divis sa že sa ich nedotkol, určite nejaké supermarketovky však. Psy nemiluju hovna jedia ich keď im chýba spirulina...
Vieš prečo niesu vhodné zbytky? Vysoký obsah soli ti niečo hovorí? Psy majú iný žalúdok ako my ale to ty zjavne nepochopíš. Mám 15 ročného psa ktorý má krvné výsledky ako šteniatko a vieš vďaka čomu? KVALITNÁ STRAVA
Baby, šak ja som sa chcela len na chlapa postazovat 😅
P.S som vegánka , psi majú granule za 100eur/mesiac a nikdy nejedli zvyšky po nás, a majú extra triedu (a extra drahého ) vetosa..💪 v zime vlastné kúrenie , a ortopedické plechy😊
Aby som nezabudla aj papiere majú, aj stužky za výhru na výstavách a nikdy nemali šteniatka ..
Keď tak pozerám veď vôbec sa nemajú zle😅
*ortopedické pelechy
Necitala som celu diskusiu ale ja viem pochopit tvojho muza uplne, proste su mu psy na obtiaz a uz by sa ich najradsej zbavil,ja neviem co je na tom. My mame tiez psov, jedneho maleho a velkeho, a ten velky mi zacal velmi vadit, to co robi je uz nad moje sily a nervy, u nas opacne, muz ho nechce dat prec. Tvoj muz prisiel do stadia ked uz proste nema energiu na "extra" straostlivost ,o psy, proste uz nedokaze davat viac. Ved ma ine priority a dolezitejsie,napr vase deti. Uplne ho chapem, chudak....
Ja sa nestacim cudovat,ako sa tema zvrhla.
Vsetky dievcata, co reaguju na tu co chytavzite,je skoda energie a co len jedineho pismenka.Bud si nedala dnes tabletku alebo sa v dakom zariadeni dostala k internetu,nemam k tomu co viac napisat lebo by som dotycnu urazil....

@ktochytavzite Žiadny termín "bojové plemeno" ani neexistuje!!! Ty máš odkiaľ také informácie, že sú zakázané? No daj link, ty "odborníčka" 🙈