icon

Hadky pocas tehotenstva

buduca_mamicka007
19. mar 2022

Ahojte, idem si k vam pre rady. S manzelom sa pozname takmer 3 roky, sme manzelia a cakame babo. Dost sa nam poslednu dobu zhorsil vztah- ja som v tehotenstve aktualne na PN, manzel pracuje z domu - cize zrejme ponorka + moja precitlivelost z buriacich sa hormonov. Je fakt ze manzel nikdy nezacne hadku- vacsinou som ja s niecim nespokojna, zacnem do manzela hustit az on sa nastve zacneme kricat na seba obaja a hadka je na svete. Posledny tyzden ma uz 3x poslal do p*, ze aka som hrozna manzelka - ze ked budem taka hrozna mama tak mi dieta zoberie socialka- proste vysvetlil mi to tak ze za kazdym slovom si stoji a ze jeho slova su reakciou vzdy na mna ako sa spravam a ze sama si za to mozem a nikdy sa mi neospravedlni. .. proste som z toho nestastna :( viem ze vela hadok vyvolavam ja ale som casto nespokojona a ked chcem nieco riesit tak uz je ohen na streche a manzek povedal ze nechce skoncit po porode v blazinci.... nrchcem aby sme ai uplne pokazili vztah ale zaroven ani n3necham po sebe sliapat ...ako z toho von?? Vysvetlim vam napr dnesnu hadku- mali sme mat spolocny program a ist na vikend ku znamym. Manzel zacal vcera byt trosku chory, tak si dal paralen a aj rano teda lezal a liecil sa- mal trosku nadchu. Ja som vybuchla lebo som dostala nervy ze nikam nepojdeme (cely tyzden som sa tesila) a manzel po mne zacal kricat ze on je chory a ja namiesto toho aby som ho kus polutovala a doniesla mu caj len donho rypem a ze mu to uz ide na nervy... nakoniec sa akcia zrusila z dovodu ze hostitel ochorel...tak nakoniec nic... potom neskor manzel isiel na kavu posediet s ludmi ktori mali byt na tej akcii (chalani l3n) a nakoniec mi volal ze ostava spat u chalanov ( byvaju cca 80km od nas) - ze pojde k nim na noc a ze ci by som zajtra za nim neprisla - ze by sme si spravili vylet a skocili sa niekam najest... jasne ze som sa zase rozculila - jednak preto lebo soferovat v 6mesiaci tehotenstva tolko km ked niesom skuseny sofer sa mi ullne nechce + nahnevala som sa ze moj manzel isiel na noc ku kamosom - co mi on odvovodnil ze on za to nemoze ze akcia sa zrusila a ze teraz si spravili akciu len chalani tak co ze nechapem tomu...takze aom teraz sama doma a citim sa uz uplne ako debil... rozmyslam ako sa citit a ci som mimo ja ci manzel...

Strana
z3
inana11
20. mar 2022

@buduca_mamicka007 a h,keď toto čítam,tak pardon ale je mi zle🤦‍♀️Nevyhovaraj sa na hormony,na šiesty mesiac a že soferovat…a ešte k tomu automat a pustit v telefone mapy a privedie tá to kamkoľvek,keď jazdis po meste tak ísť mimo mesta je najmenej… a nechcem tá plasit,ja som takto nevyčíňala ako tehotna sle čo sme si my s muzom preskakali pri prvom synovi kým mal tak do polroka a zosúladili sme sa že čo a ako… tak to boli nieze hádky ale boje… čo budete robit potom keď ty budeš mat hormony ešte v horšom stave a náhodou vude mala plačlivé a nebudete vediet čo s nou aby konecne prestala revat? Alebo aj neskor,keď sa udrie a podobne? Trochu si asi uprac v hlave či ešte chceš mat muza alebo sa ho chceš zbavit,lebo k tomu spejes. Podotýkam že som necitala všetky komentare,dostala som sa len po pár vašich hádok ale napríklad aj to že nechces byt taká že za ním docupitas🤦‍♀️Preboha to je tvoj manžel a nie nejaký frajer týždňový 😃

buduca_mamicka007
autor
20. mar 2022

Dobre a nejake rady ako na to? Nepripustat si to tak vsetko a byt milujucou manzelkou? 🥰

zdenkastanka
20. mar 2022

@buduca_mamicka007 kompromisy a všetko riesit s chladnou hlavou a kludom,nie bliakanim... potrebujes byt pokojna hlavne pre bábo. Ani ja nemam doma supermana..
Ale vzdy si to otocim opačne. Pacilo by sa mi keby mi takuto hlupost vycita?

eeffka
20. mar 2022

@buduca_mamicka007 pokracuj takto dalej a dlho vydata nebudes.
Nezvyknem muzov lutovat ale ty si pripad pre psychologa ak nie psychiatra.

ayanamirei
21. mar 2022

@buduca_mamicka007 akoze normalne mi je z tych prispevkov tu zle... By som chcela vidiet zienky dokonale ako by reagovali, keby bol prispevok napisany v opacnom garde,ze zena vynada chlapovo do kktov, lebo on ju provokuje, potom lahne so soplikom - vynada muzovi, ktory sa nastve,ze zas je chora, nasledne sa taka chora vezme (uz chora zazracne nie je) a pojde na kavu s babami a len zavola ,ze ostava na babsku jazdu a muza necha doma 😂😂😂a este muzovi nakaze po nu prist, nech caka nachystany ako strazny pes,kedy sa milostpani ozve,lebo sak nacapana sa bohvie kedy zobudi.. a aby sme nezabudli, muz by mal zenuske bozkavat ruky/nohy ,lebo sak kto by ho uz len chcel, keby s nim ona milosrdne nebola...
to vazne ????

buduca_mamicka007
autor
21. mar 2022

@ayanamirei ano presne.... tiez si myslim ze som mala nejake pravo sa hnevat a nebyt uplne ok s touto situaciou..aj ked teda sa to stalo 1x ze manzel takto odisiel neplanovane na noc prec - predtym to bolo vzdy planovane vopred ak boli nejake akcie.... lebo v podstatw ani v sobotu, ani v nedelu a ani dnes z manzela nic nemam - vcera hned zalahol do postele sa potit, a dnes lezi tiez - ani nerobi lebo je KO. Ja som sa pre istotu odstahovala do obyvacky aby som sa nenakazila... ale zas zazlievat mu akciu nemozem - kebyze sa nasa povodna akcia nezrusi tak by sme tam urcite isli spolu a asi by jehi stav bol rovnaky.... snazim sa byt mila, uvarila som obed, vcera som si spravila sama so sebou vecer -pri telke, a ozaj som este ani raz nevybuchla, manzel je mily ku mne ale tak serie ma tato situacia fest...

zdenkastanka
21. mar 2022

@buduca_mamicka007 treba sa trochu aj nad sebou zamyslieť ,ako si komunikovala s muzom,co si na nom kritizovala atd.ci to bolo naozaj nevyhnutne...a poradim ti,nebyt taka zavisla na muzovi.ked náhodou na den, dva necakane vypadne aby si sa nezrutila ze boze teraz co ja bez neho.nic z neho nemam.bud kreativna a zariad si program sama,s rodinou,s kamoskami.. nie len byt zavesena na nom.

Strana
z3