Hadky pocas tehotenstva
Ahojte, idem si k vam pre rady. S manzelom sa pozname takmer 3 roky, sme manzelia a cakame babo. Dost sa nam poslednu dobu zhorsil vztah- ja som v tehotenstve aktualne na PN, manzel pracuje z domu - cize zrejme ponorka + moja precitlivelost z buriacich sa hormonov. Je fakt ze manzel nikdy nezacne hadku- vacsinou som ja s niecim nespokojna, zacnem do manzela hustit az on sa nastve zacneme kricat na seba obaja a hadka je na svete. Posledny tyzden ma uz 3x poslal do p*, ze aka som hrozna manzelka - ze ked budem taka hrozna mama tak mi dieta zoberie socialka- proste vysvetlil mi to tak ze za kazdym slovom si stoji a ze jeho slova su reakciou vzdy na mna ako sa spravam a ze sama si za to mozem a nikdy sa mi neospravedlni. .. proste som z toho nestastna :( viem ze vela hadok vyvolavam ja ale som casto nespokojona a ked chcem nieco riesit tak uz je ohen na streche a manzek povedal ze nechce skoncit po porode v blazinci.... nrchcem aby sme ai uplne pokazili vztah ale zaroven ani n3necham po sebe sliapat ...ako z toho von?? Vysvetlim vam napr dnesnu hadku- mali sme mat spolocny program a ist na vikend ku znamym. Manzel zacal vcera byt trosku chory, tak si dal paralen a aj rano teda lezal a liecil sa- mal trosku nadchu. Ja som vybuchla lebo som dostala nervy ze nikam nepojdeme (cely tyzden som sa tesila) a manzel po mne zacal kricat ze on je chory a ja namiesto toho aby som ho kus polutovala a doniesla mu caj len donho rypem a ze mu to uz ide na nervy... nakoniec sa akcia zrusila z dovodu ze hostitel ochorel...tak nakoniec nic... potom neskor manzel isiel na kavu posediet s ludmi ktori mali byt na tej akcii (chalani l3n) a nakoniec mi volal ze ostava spat u chalanov ( byvaju cca 80km od nas) - ze pojde k nim na noc a ze ci by som zajtra za nim neprisla - ze by sme si spravili vylet a skocili sa niekam najest... jasne ze som sa zase rozculila - jednak preto lebo soferovat v 6mesiaci tehotenstva tolko km ked niesom skuseny sofer sa mi ullne nechce + nahnevala som sa ze moj manzel isiel na noc ku kamosom - co mi on odvovodnil ze on za to nemoze ze akcia sa zrusila a ze teraz si spravili akciu len chalani tak co ze nechapem tomu...takze aom teraz sama doma a citim sa uz uplne ako debil... rozmyslam ako sa citit a ci som mimo ja ci manzel...
Dobre a nejake rady ako na to? Nepripustat si to tak vsetko a byt milujucou manzelkou? 🥰
@buduca_mamicka007 kompromisy a všetko riesit s chladnou hlavou a kludom,nie bliakanim... potrebujes byt pokojna hlavne pre bábo. Ani ja nemam doma supermana..
Ale vzdy si to otocim opačne. Pacilo by sa mi keby mi takuto hlupost vycita?
@buduca_mamicka007 pokracuj takto dalej a dlho vydata nebudes.
Nezvyknem muzov lutovat ale ty si pripad pre psychologa ak nie psychiatra.
@buduca_mamicka007 akoze normalne mi je z tych prispevkov tu zle... By som chcela vidiet zienky dokonale ako by reagovali, keby bol prispevok napisany v opacnom garde,ze zena vynada chlapovo do kktov, lebo on ju provokuje, potom lahne so soplikom - vynada muzovi, ktory sa nastve,ze zas je chora, nasledne sa taka chora vezme (uz chora zazracne nie je) a pojde na kavu s babami a len zavola ,ze ostava na babsku jazdu a muza necha doma 😂😂😂a este muzovi nakaze po nu prist, nech caka nachystany ako strazny pes,kedy sa milostpani ozve,lebo sak nacapana sa bohvie kedy zobudi.. a aby sme nezabudli, muz by mal zenuske bozkavat ruky/nohy ,lebo sak kto by ho uz len chcel, keby s nim ona milosrdne nebola...
to vazne ????
@ayanamirei ano presne.... tiez si myslim ze som mala nejake pravo sa hnevat a nebyt uplne ok s touto situaciou..aj ked teda sa to stalo 1x ze manzel takto odisiel neplanovane na noc prec - predtym to bolo vzdy planovane vopred ak boli nejake akcie.... lebo v podstatw ani v sobotu, ani v nedelu a ani dnes z manzela nic nemam - vcera hned zalahol do postele sa potit, a dnes lezi tiez - ani nerobi lebo je KO. Ja som sa pre istotu odstahovala do obyvacky aby som sa nenakazila... ale zas zazlievat mu akciu nemozem - kebyze sa nasa povodna akcia nezrusi tak by sme tam urcite isli spolu a asi by jehi stav bol rovnaky.... snazim sa byt mila, uvarila som obed, vcera som si spravila sama so sebou vecer -pri telke, a ozaj som este ani raz nevybuchla, manzel je mily ku mne ale tak serie ma tato situacia fest...
@buduca_mamicka007 treba sa trochu aj nad sebou zamyslieť ,ako si komunikovala s muzom,co si na nom kritizovala atd.ci to bolo naozaj nevyhnutne...a poradim ti,nebyt taka zavisla na muzovi.ked náhodou na den, dva necakane vypadne aby si sa nezrutila ze boze teraz co ja bez neho.nic z neho nemam.bud kreativna a zariad si program sama,s rodinou,s kamoskami.. nie len byt zavesena na nom.

@buduca_mamicka007 a h,keď toto čítam,tak pardon ale je mi zle🤦♀️Nevyhovaraj sa na hormony,na šiesty mesiac a že soferovat…a ešte k tomu automat a pustit v telefone mapy a privedie tá to kamkoľvek,keď jazdis po meste tak ísť mimo mesta je najmenej… a nechcem tá plasit,ja som takto nevyčíňala ako tehotna sle čo sme si my s muzom preskakali pri prvom synovi kým mal tak do polroka a zosúladili sme sa že čo a ako… tak to boli nieze hádky ale boje… čo budete robit potom keď ty budeš mat hormony ešte v horšom stave a náhodou vude mala plačlivé a nebudete vediet čo s nou aby konecne prestala revat? Alebo aj neskor,keď sa udrie a podobne? Trochu si asi uprac v hlave či ešte chceš mat muza alebo sa ho chceš zbavit,lebo k tomu spejes. Podotýkam že som necitala všetky komentare,dostala som sa len po pár vašich hádok ale napríklad aj to že nechces byt taká že za ním docupitas🤦♀️Preboha to je tvoj manžel a nie nejaký frajer týždňový 😃