icon

Hádky s mamou

6. mar 2023

Pekný deň, neviem ani prečo sem píšem ale asi to všetko potrebujem zo seba dostať von. Na začiatok mam 22 rokov a žijem bohužiaľ stále s našimi. Môj vzťah s mamou nikdy nebol najlepší. Od malička ma len uráža prečo nie som ako Anička ze ona je super dieťa nie také zlé ako ja a podobne. V mojej puberte som nebola najlepšia, hľadala som u nej pochopenie, vecne som bola sklamaná prečo sa moja mama ku mne správa inak, nakoniec to skončilo tak, že ma vyštvala prechodne bývať k môjmu ocovi a potom mi vyčítala ze kvôli mne zo mňa skončila na liekoch (ona bola tá čo má od seba posielala prec), nakoniec to skončilo ze ma obviňovala ze fetujem a to som nikdy v živote ani drogy nevila. Teraz keď mám dieťa a žijem bohužiaľ ešte s nimi, vecne mi len nadáva, hovorí aká som neschopná a lenivá a popri tom sa s mojim malým co najviac hrať, papať a podobne veci co k tomu patria. Neskutočne som nešťastná ze mam s nou taky vzťah. Vždy keď sa s ňou snažím nadviazať kontakt a vyhrávať sa vydrží to max 3 dní alebo mi vôbec neodpovedá. Nie raz mi vykričala ze som len spodina a nepoderá po otcovi😔 keď som toto vypravala mojej babke (jej mame) plakala. Neskutočne moc si prajem super mamu, Neskutočne ma toto všetko bolí🥺 a mojej sestre robí to isté, jediný jej miláčik je jej najmladší syn, predsa ja tiež potrebujem mamu a parťáčku😔

Strana
z2
autor
7. mar 2023

@cacianka dráha pani, školu som dokončila aj s dieťaťom na výborné známky, hak užívať nemôžem, dieťa mam jedno a som zaň vďačná keď ďalšie mať nemôžem keďže po pôrode mi vybrali všetko zo zdravotných dôvodov.... ako žena by ste co robili? V živote nemali deti alebo mali jedno skorej? Pekný deň

cacianka
7. mar 2023

Neviem prečo utocis na mňa? Zakric si na svoju mamu, ja u nej netrčím , ani u svojej. V 15r.som odišla na školu, a odvtedy sa k mame vraciam iba na návštevu, nie jej okupovať dom, vyjedat ju, ani sa nerozculujem že nie je moja kamarátka. Je to mama a nie parťáčka .
No asi som trafila, ako do tej gágavej husi

veronikaszabova
7. mar 2023

A preco to s chlapom neriesis cez sud?? Toto mi akoze rozum neberie. Nemas € na osamostatnenie, ale o €, ktore prinalezia tvojmu dietatu, nebojujes.

autor
7. mar 2023

@veronikaszabova stal sa z neho drogovo závislý človek a takého k svojmu dieťaťu nepripustim

micha1linka
7. mar 2023

hmmm to chapem, no myslim, ze by si sa mala nejak postavit na vlastne nohy a tak isto si myslim, ze ani takyto vztah s mamou nepotrebujes. neda sa to vymoct si to nasilu bohuzial

Strana
z2