icon

Hádky s priateľom

risoriskoveronka
15. máj 2020

Dobry deň. Potrebujem sa trošku vyžadovať keďže nemám sa s kým porozprávať. S priateľom sme spolu už skoro 7 rokov máme spolu 2 ročného syna a druhý je na ceste. Bývame v rodinnom dome u jeho rodičov v podkroví zvlášť. Máme všetko zvlášť riešené. Keď som tu prišla sním bývať ešte synčeka sme nemali bolo medzi nami všetko v poriadku aj vtzahy medzi svokrou a svavrinou. Velmi rada som mala svokru velmi sme si rozumeli dokázali sme sa porozprávať o všetkom. ..aj ked sme sa pohadali s priatelom ona sa ma vdy zastala.. Aj s malym mi pomahala ako mohla.. Ale raz jedneho dna ma obvininila z niecoho co som neurobila nikto mi neveri nikto sa somnov nerozpráva nemam to ako dokazat ze som ten čin nespravila velmi ma to trapi ani priatel mi neveri vzdy vola na prvom mieste jeho mama ako ja.. Aj nas vztah sa pokazil vzdy sa hadame koli blbostam uz to nezvladam stale som sama ked je nejaka oslava aj teraz na viaanoce on isiel dole ku nim aj z malym oslavovali tancovali spievali a ja som bola sama plakala som velmi ma to bolelo a nikoho to nezaujimalo hlavne priatela.. Videl ze som plakala a nic mi nepovedal neobjal ma nemozem sa ani jemu z nicim zdôveriť lebo hneď sa uráža potom sa hadame niekedy mi aj povie ako vyzeraram ze som cudacka s podobne.. Mna to velmi boli.. Trva to uz vsetko viac ako pol roka.. Neviem ako tu budem zit stale sama nemam tu ani rodinu oni byvaju inde..priatel miz malym pomaha ako vie aj ked varim je prinom.. Lenze mna to vsetko tak trapi ze som sama aue mi nikto neveri ja som taky typ cloveka ked sa somnou nikto nebavy tak ja dupľom. Nemam rada falosne vzťahy ale na druhej strane ma to velmi trapi ze ma takto obvinili zniecoho co som nespravila niekedy si aj poplacem sama.. Nemam sa skym porozprávať. Jemu vzdy bude prednejsia jeho rodina ako my.. Uz som rozmyslala ze sa odstahujem zoberiem maleho ale on mi to nikdy nedovolii aby som zobrala syna a odisla koli synovy nie koli mne.. Ja uz neviem ci je medzi nami nejaka láska. Je to vsetko namna vela neviem ako tu mam dalej zit z vedomim vsetkych ze som ten cin spravila... Nikto mi neveri priatel sa ma nesnazi pochopiť proste nič......neviem ako tu budem stale zit snimi pod jednou strechou .. Priatel sa nikdy neodstahuje

Avov
Alo

Strana
z2
jaass
15. máj 2020

@risoriskoveronka mala si s priateľom vážny rozhovor o tom celom? Sadnúť si, obhájiť si svoje, trvať na tom a hlavne argumentovať? Musíš mu dať jasne najavo, že ak nezačneš byť u neho na prvom mieste, že niečo bude treba zmeniť.

sasa1310
15. máj 2020

@risoriskoveronka vyššie píšeš, že nevieš či je medzi vami ešte láska. Len či ty nie si pre neho len inkubátor. A či prsteň nebola len zámienka. Oni ťa tam nechcú, vie to aj tvoj priateľ, ktorý to nerieši. Nestojíš mu za nič. Max. na rodenie detí.
Ak máš u rodičov mieste pre seba a 2 deti, tak neváhaj ani minútu a nebuď niekde, kde ťa nechcú. Odporúčam, dať druhému dieťaťu priezvisko po tebe.

tanaxxx
15. máj 2020

@risoriskoveronka bud si to naozaj urobila a vedia to, preto sa k tebe tak spravaju. Alebo neurobila si to a oni sú na hlavu. Lebo mohol to byť hocikto. Prečo akurát ty, prečo teba upodozrievajú? Tie vzťahy nemohli byť predtým také super, keď sa tak spravaju🙄🤔😣😏

tanaxxx
15. máj 2020

@risoriskoveronka vyššie si písala, že ste so svokrou rozumeli, teraz píšeš, že ste si od začiatku nerozumeli. Takže tam je ten problém. Svokra ta nemá v láske a preto teba obvinila, že si zobrala prsteň. Co možno ani pravda neni, len aby ta obvinila. A priateľ je pri nich, čo by mal stáť pri tebe

katkabg
15. máj 2020

Tak pokial si ten prsten naozAj nevzala tak potom si takyto svokrovci nezasluzia takuto nevestu !

mamusa611
15. máj 2020

Tvoja situácia je pre teba čoraz viac neznesiteľnejšia. Čakáš dieťa, novú radosť do života. Je otázne, nakoľko zotrváš v tomto vzťahu, v ktorom by ste sa mali aj s priateľom tešiť na spoločné dieťa.
Skús prehodnotiť otázky vzťahu k priateľovi a jeho rodine. Môžeš sa naozaj na nich obrátiť, dôverovať im, že ti pomôžu, odpustia? Chceš, aby deti vyrastali v tejto rodine?
Skúste si spoločne sadnúť a vyriešiť problém, povedať svoju pravdu....v opačnom prípade budeš nielen obeťou druhých, ale aj seba samej!
Veľmi ti držím palce, buď silná.... veď si žena 😉

Strana
z2