icon

Hanbím sa za neplodnosť a IVF

14. máj 2021

Nikde som nenasla podobnu diskusiu ale vyzera to tak, ze jedine co nam ostava, je IVF a ja sa s tym neviem zmierit. Strasne ma trapi, ze nevieme splodit dieta prirodzene, z lasky. Vsetci okolo nas plodia uplne bez problemov, maju po 2-3 deti, len my sme este ako chudaci bez deti. Nemam nic proti tomuto sposobu splodenia u druhych, vsetci to s kludom anglicana priznaju. Tak si pripadam este viac ako idiot.
Ako to mam spracovat a zmierit sa s tym? Netrapit sa s tym, ze tak zakladna vec, ako splodit dieta, ako zena nedokazem? Placem cele dni. Ja by som do toho nakoniec nesla, bola by som radsej bezdetna, ale kvoli manzelovi to chcem podstupit. Ale strasne ma to trapi, citim sa taka menejcenna.😪
(Nechcem tym nikoho urazit, tak sa citim JA a viem, ze je to dnes uz pomaly normalne)

Strana
z2
autor
15. máj 2021

Dakujem vsetkym, velmi ste mi pomohli. Uz sa citim lepsie, pozitivnejsie. nehanbila by som sa za cukrovku alebo inu chorobu a to, ze lubim to dieta uz teraz a chcem sa napichat hormonmi, mi tiez otvorilo oci.
V juli teda ideme do toho. Dakujem❤️❤️❤️

tinka308
19. máj 2021

Dobry den, mozem vam pomoct popremyslat nad riesenim/uvedomenim, neviem ci ste sa niekedy stretli s koucingom. Bezne sa vyuziva na rozne temy, s ktorými si nevieme rady. Som momentalne na materskej a nechcem vyjst z cviku, preto ponukam doverny rozhovor zadarmo. Ja vam pokladam otazky na prehlbenie vasich myslienok aby ste nasli zdroje/odpovede na riesenie vasej situacie.

Strana
z2