Hanblivka,opatrná,alebo sa báť?
Som amatér na vzťahy..
Baba mala 6 rokov vztah zo školy,rozišli sa, klasika.. boli spolu len zo zvyku, potom rok jednoho chcela,ale on ju nie na vztah. Po roku a pol samoty,som ju pozval ako neznámu na rande. Na tretom rande u nej doma (pozvala ma) ,som ju pobozkal.. nečakala,cukla,ale potom opatovala a páčilo sa jej to.
Neviem či je to normálné u báb,čo mali jednoho priatela a skôr kamarátov (rodinne zalozena,je krestanka,ale nie zarytá,nepije). Už po 3 týždnoch.. Všetko je OK,má ma rada,ale ako idem na intimnosti,tak už sa oťukala,opatuje bozky aj dotyky,skoro nikdy ona nezačne,ale k mazleniu ešte nedošlo...sex?Je pripravená? Teraz neviem či čakať alebo tlačit? Slovami mi dává naznaky,ale realne má asi nejaký psychycký blok komu verí na toľko aby so dotýkal jej intimnosti..
Neviem,či je niečo zle na nej alebo je fakt hanblivá,opatrná a "nedá" každému, ale keď už mala chlapov,tak prečo,nemá 15...?
Nechcem ju poznať pol roka a nemilovať sa s nou,ked po nej túžím,čo ona už zistila :D
Asi som vždy narazil na ku** potom :D Ale keby aspon nebola taká úchylná ako ja a nedávala také narážky,pritom asi teda neni pripravená. Keď aj ona hovorí,"či je normálná" keď sa bozkávame a na druhý deň cukne.. 🙂 V dnešnej dobe je veľa čudných ľudí...tak ma to zaujma,či je to OK. Asi len není zvyknutá bozkávať "cudzích" ludí,keď celé roky mala intimnost len s jedným... no neviem,aby som neprišiel za rok "nechce mať sex" :D
Práve... obaja 24 , ale u nej mi príde v tomto ohľadu ako nejaká 15 ročná 🙂
@jano1254 a čo je zle na tom, že sa nechce so sexom ponáhľať? Koľko ste spolu?
ale ste spolu este kratko....daj jej cas. Nemusite hned "skakat" do postele 🙂 Ano mala 6 rocny vztah a aj to vela zavazi. Si pre nu novy clovek v zivote, zvyka si na to, ze sa jej dotyka aj niekto iny. Po 6 rokoch to musi byt pre nu mozno aj tazke. Vela sa rozpravajte, majte spolu pekne zazitky, vylety, posedenia na terase na kave....Mne to zatial pride ako normalne opatrne dievca. Ktovie, co z predosleho vztahu cakala a nevydarilo sa. Uvidis ako to bude s nou aj v inych situaciach. Daj jej cas - mesiac, dva, tri a uvidite obaja, ci ste sa nejako pohli dalej. Nemusite skoncit po 3 mesiacoch (priklad) v posteli ale uvidite, ci ste si blizsi, ci si viac doverujete.....
@jano1254 Asi by som sa ako prve opytala, preco sa neopytas a neporozpravas priamo s nou... ano je to tazke sa o tomto bavit hned na zaciatku, ale da sa to aj taktne a s citom.
Druha vec co by som podotkla, ze nie sme v americkom serialy ale zijeme vacsina normalny zivot a za mna osobne ziadna hranica ako 3. rande alebo akekolvek ine, neexistuje. Kazdy nech ma svoje tempo a to jej mi nepride cudne. Mate 24 rokov, nemusite ani jeden liezt preto do postele kazdy tyzden s niekym novym...
Neviem aky cas ubehol od zoznamenia, ako intenzivne sa stretavate a kolko rande ste mali od toho treieho, ale ak ozaj len randite, tj nie ste denno dene hodiny spolu, tak sa skor ty ponahlas ako ze by bola ona cudna.
Ako tu uz niekto pisal, bud rad. Takych je malo a vaz si ze to nie je zena co ide s kazdym. Lebo tak ako nejde s tebou hned, nepojde ani s inym len tak hned.
S komunikaciou sme na tom velmi dobre,uprimný vo všetkom,povedal som jej,že "není čudná" :D A že ja na ňu tlačit nebudem v tomto ohlade,ked až budeme chciet obaja. Čo mi tak vyznelo,tak chce určite vážnu známost,od minulého priatela chcela 3x aby ju požiadal... poďla mna chce už vzťah,manžela a rodinu ,čo mne nevadí,ak to bude klapať 🙂 Ja si toho práve važím,milá,pekná,nebere každého chlapa čo ju pozval (a tých bolo,podla jej kamarátky),trosku naivná a hanblivá. Tak díky za ujistenie,dám tomu pár mesiacov,ale dnešný štandart je sex a potom vzťah,aby vedeli,či si sadli aj fyzicky 🙂
@jano1254 to čo ti na nej teraz oponuje a priťahuje ťa,potom ti bude vadiť...hned ako ju dostaneš do postele..budeš potom zas hovoriť,aká je divná,že ste sa spolu vyspali a ona zas cukne,že je naivná,hanblivá,spomalená atd atd..
teraz ťa svrbí v gatiach tak prehliadaš všetky plusy a mínusy...najprv ju poriadne spoznaj,zaži s ňou dobré aj zlé,veselé aj smutné chvíle a neboj..ona ti sama skočí do náruče
Tak to pŕŕŕ.. 🙂 V gatiach svrbí,ale len po nej a jej osobnosti. Ale máte pravdu,pokial to ona myslí vážne a aj ja,tak nezáleží na tom 🙂 A keby mi skočila hned po pár dnoch do postele,tak by som to bral asi "no ok"... No,tieto tri vlastnosti naivná,hanblivá,spomalená mi vadia a nakoniec to časom budu aj klady :D Ja si to uvedomujem,ale v dnešnej dobe je to fakt že zvláštnost,tieto baby už tvoria pár a vernost od školy,preto ich normálne na disco a bare nestretneme 🙂 Poznám taku ešte jednu,štastne zasnubenu,neskoro :( Táto mi ale neujde :D
@dominika6 Sú aj ženy, ktoré chcú lepšie spoznať muža a len ak bude splňať ich predstavy aj o prípadnom manželstve tak sa s ním aj vyspia (aj za našich starších čias to tak bolo) a aj muž by mal byť k svojej priateľke na základe toho, čo ju už pozná - ústretový, ukázať sa ako spoľahlivý, nápomocný a pod., perspektívny, treba si na základe rozhovorov zistiť, čo hľadá a porovnať so svojimi predstavami. Niekedy sú 24 ročné ženy už ďalej (skúsenejšie) ako 24 ročný muži.
Na láske je pekné aj to čakanie a snívanie. A keď už niekoho veľmi ľúbi, tak je s ním dobrý aj sex.
Krásne napísané,na ňu sa asi vyplati počkať,aj keď má chyby,ale dvaja si vždy doplnia nedostatky 🙂 Tak budem musiet vydržat a stojáka riešit pravačkou :D
my sme a priatelom tiez polroka a nespali sme spolu a?
Moj manzel mal predo mnou 4rocny vztah..my sme sa spoznali asi 3mesiace po jeho ukonceni, prve ozajstne rande sme mali po dalsich 3 mesiacoch..takto sme sa stretavali dalsie 2-3mesiace bez pusy, bez objatia, bez intimnosti, aj ked to iskrilo, az na jednom spolocnom vylete ma pobozkal a opytal sa,ci budem jeho dievca...po case som ja chcela cosi viac, on ani pocut..bol velmi opatrny po predoslom dlhodobom vztahu, prvykrat sme sa milovali az po vyse polroku...myslim,ze je normalne,ze si drzi intimny odstup, predsa 6rokov s niekym je dlha doba, musis byt len trpezlivy..
aha, takze ked ti niekto da skor je kurva, ked niekto caka tak je divna.. to je super postoj fakt..
@janulik2008 A to sa chvalis, alebo stazujes? 🙂
Bud rad je opatrna vaz si ju 🙂 my s mojim muzom? Pisali sme na fcb stretli sa raz do mesiaca vsetko sup sup preslo 5 mesiacov zili sme uz spolu nepoznali sme sa otehotnela som super vzali sme sa maloleti osamostatnili sme sa ja robota on robota naraz odcestoval ja som bola uz tehotna v tom case nezhody hadky vzdialovanie a dnes? Preslo 5 rokov a stojime pred rozvodom. Nic na rychlo nie je dobre vasen pominie ostane sklamanie a nebodaj deti bez jedneho rodica
tiez som mala ten problem po zmene partnera po 3 rokoch. nedokazala som si predstavit zeby sa ma dotykal alebo pobozkal iny chlap prislo mi to cudne. nie to po 6.spravili to dve pohare vina. potom to bolo ok
@jano1254 takže ty vlastne nevieš či je ešte panna. Len niečo predpokladáš, lebo "mala chlapov". Možno preto ich už nemá, lebo chceli hlavne sex a ona je možno "stará škola"... Keď ste už zašli tak ďaleko, možno by ste sa mohli aj začať rozprávať a normálne sa jej spýtaj, či má skúsenosti, či je panna. To že stále na niečo naráža nič neznamená
@bubblegum7 ja som po zoznámení s mužom išla o 2 týždne na dovolenku, o mesiac sme spolu bývali, o 4 mesiace zásnuby, do roka od zoznámenia svadba... V septembri to bude 20 rokov 🙂 Na druhej strane kamoška chodila s chalanom od 17, začali spolu žiť cca o 10 rokov, užívali, spoznávali sa, cestovali a ako 30 ročná zistila, že chlap nechce deti. Rozišli sa... Hmm, to máš tak. Každý vzťah je jedinečný, neexistujú žiadne garancie. Tie si vytvárame len my 🤔
@montemotherone uplne suhlasim.. kazdy vztah je uplne iny, tak ako je iny kazdy jeden clovek..
ja s mojim muzom som byvala od prveho rande 😅😅 a ano, bola som ta k.. co s nim vliezla do postele "priskoro" - hned po tom prvom rande co uz odomna neodisiel.. napriek tomu sme spolu 13rokov a 5r manzelia..
Ja som sa do svojho muza zalubila prave preto, ze mu neslo o sex a prvu noc co sme stravili spolu ma len drzal za ruku a o nic sa nepokusil ak videl, ze to nechcem...aj bozk kym dostal poriadny trvalo 😂 po 10rokoch manzelstva prichadza rozvod a poviem ti uz by som tolko necakala ... som opatrna a az nadmieru slusna, ale uz viem, ze mi to nezabezpeci, ze si najdem toho spravneho a oddaneho parnera a len sama seba vlastne oberam o to krasne 😊... ona este nedozrela, ale zasa 3t alebo 3 rande nie je tak vela maj trpezlivost ta ruze prinasa
s tými narážkami.... niekedy sa ľahšie kecá, ako priamo koná 🙂 ale takí ste aj vy chalani.... nakecáte hooory doly a skutek utek potom :D daj tomu čas... debatuj s ňou na tú tému, pozisťuj si nejaké fakty, ale nikam ju netlač... ona sa rozhýbe, keď bude pripravená....

@jano1254 Takže ty chceš sexovať a ona nie. Z jej strany je postup celkom správny... 😉