icon

Hanblivka,opatrná,alebo sa báť?

jano1254
16. júl 2018

Som amatér na vzťahy..
Baba mala 6 rokov vztah zo školy,rozišli sa, klasika.. boli spolu len zo zvyku, potom rok jednoho chcela,ale on ju nie na vztah. Po roku a pol samoty,som ju pozval ako neznámu na rande. Na tretom rande u nej doma (pozvala ma) ,som ju pobozkal.. nečakala,cukla,ale potom opatovala a páčilo sa jej to.
Neviem či je to normálné u báb,čo mali jednoho priatela a skôr kamarátov (rodinne zalozena,je krestanka,ale nie zarytá,nepije). Už po 3 týždnoch.. Všetko je OK,má ma rada,ale ako idem na intimnosti,tak už sa oťukala,opatuje bozky aj dotyky,skoro nikdy ona nezačne,ale k mazleniu ešte nedošlo...sex?Je pripravená? Teraz neviem či čakať alebo tlačit? Slovami mi dává naznaky,ale realne má asi nejaký psychycký blok komu verí na toľko aby so dotýkal jej intimnosti..
Neviem,či je niečo zle na nej alebo je fakt hanblivá,opatrná a "nedá" každému, ale keď už mala chlapov,tak prečo,nemá 15...?
Nechcem ju poznať pol roka a nemilovať sa s nou,ked po nej túžím,čo ona už zistila :D

Strana
z2
lenkakravcova
Autor odpoveď zmazal
taga
18. júl 2018

Počkaj, baba ti po 3tyzdnoch nechce dať a ty zalozis tému, aby si si s cudzími ludmi prebral, či je normálna? 🤔

libawet
18. júl 2018

@jaq každému zdravému a normálnemu chlapovi ide o sex! Čaká len preto, lebo žena ešte nedá.....ale večne by zasa veru nečakal. Vždy je to na žene. Ak nedá, chlap si nepomôže.

libawet
18. júl 2018

@taga no jemu divné, že ešte takéto devy sú....medzi nami, aj mne.

mmoni89
18. júl 2018

Suhlasim s nazorom otvorene sa porozpravat.Diskusiou na konovi ajtak odpoved nedostane.My sme s muzom chodili rok spolu po roku sa zasnubili a po roku zobrali.A cakali sme do svadby.Su aj v dnesnej dobe taki 😉 nevidim na tom nic zle a cudne,sme celkom normalni 🤣

denisa098
18. júl 2018

@jano1254 prve co mi napadlo,bud je panna alebo ti este neveri..Ale podla mna to prve.Ked ma sexi narazky mimo domu a potom zuteka.Alebo sa hanbi,v tom pripade jej asi treba pripominat ze je krasna atd.A vaz si ze nejde s tebou hned.

jano1254
autor
23. júl 2018

Panna určite nebude :D :D Ďakujem za názory,porozprávali sme sa o tom. Sama si priznává,že je to čudné a nevie prečo je taká. Že ma má rada,aj keď si ju ja pritulím atd.. sa nebrání a je rada,ale z jej strany romantika len výnimočne a občas cukne na pusu a zase keď idem preč,tak mi ju dá sama. No nechápem :D Budem teda v tom,čo tu už padlo a chce len čas si zvyknuť... ona vlastne toto nikdy nezažila,keď priatela poznala od školy. Tak to bude asi pre nu nové,preto sa chová ako 15náska 🙂 btw.. keby mi išlo len o sex,tak sa tu netrápím a idem za inú.... ;)

juriva
23. júl 2018

kks to sa riesi beZne taketo ?🙂

mato2580
12. sep 2018

Niejaka slobodná 30 35r

naturalgazda
10. júl 2022

............A teraz chcem vedieť, či ste spolu hehe..............

Strana
z2