Hit ružové vlasy - neúspech u manžela
Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!
Moze byt????
@larissa007 - máš to super. Páči sa to tebe? Áno? Tak sa nenechaj rozladiť ostanými ..
Na slnku s make upom a usmevom je to pecka... inak sa citim ako s parochnou
Ak by ma muuz podporil necham si to...
Strih aj farba super. Veľmi ti to pristane. 🙂
uces super, farba strasna. Ale samozrejme netreba si za to nadavat. Ked sa to tebe paci a muz ta lubi, tak nema co riesit si myslim.
@larissa007 w a u ..... uzi si to! Chlap si zvykne 😉
@larissa007 Si krásna ženska a pristane ti to👍
@larissa007 nuz ja za seba poviem tolko
6hod u kadernika a teraz toto? CELE ZLE. neviem kolko si za to vysolila. na fotkach kde mas ofinu dole to este ako tak vyzera + musis byt namalovana
na fotke kde mas ofinu vypnutu to vyzera ako nepodarene farbenie.
Manzelov sok chapem, aj ked to mohol podat jemnejsie.
jesisi som pozeral tvoju povodnu profilovku a uz chapem muzove zdesenie, si bola superkocka, teraz si taka no ....cudna :(
Necham to do konca mesiaca no
@eeffka mam dost na hovno fotak ten to dost skresluje
@larissa007 prepac ale tiez si myslim ze ti tato zmena neprospela, ked porovnam s tvojou tmavovlasou foto v profile.. pridalo ti to zbytocne roky.. ale ved chybami sa clovek uci, a vzdy sa to da vratit do povodneho stavu 🙂
@larissa007 Wau wau wau. Neprefarbuj sa späť, prosím 🙂 Máš to krásne a veľmi preveľmi ti to pristane.
@larissa007
mne osobne sa to na Tebe velmi paci, a pisem maximalne uprimne, ak sa to paci aj Tebe tak sa nenechaj zneistit, a muza nepocuvaj...., a myslim si ze na pohovoroch Tvoja farba vadit nebude...
pristane ti to veľmi! muž sa s tým bude musieť zmieriť, iné mu neostane, sú to snáď tvoje vlasy, ako píšeš vyššie nemusíš si od neho pýtať povolenie si dospelá a svojprávna
podľa mňa mu skôr vadí, že si si ich výrazne skrátila (usudzujem podľa tej staršej profilovej fotky, kde máš dlhé tmavé), aj môj muž má rád dlhé vlasy, len môj vek už takej dĺžke nepraje 🙂
@larissa007 ja nwm co to mas za chlapa. Co by mal byt rad ze sa chces o seba starat a dobre vyzerat...mna aj za vyraznejsi make up a saty na bezne nosenie pochvali,pretoze nenosim casto ale obcas mam chut aj ja vykricat do sveta ze estwe nie som stara a chcem byt krasna. A ze ta dourazal,no mala si aj ty jeho za nadvahu. By sa zbadal.
Ja by som si na hlavu ružovú asi nedala, ale myslím si, že Tebe pristane. 🙂
@larissa007 farba je pekná,ale ty si podľa mňa tmavý teply typ a takto ti nevynikne tvar,pretože máš pekne črty.ružová sa k teplým typom nehodí.chýba tomu iskra..len preboha na to nedavaj hnedu teraz..
Ja napr.som studený typ a išla som z blond platiny na baklazanovu.keď som prišla domov tak muž ma takmer nespoznal,skoro ho vykotilo ale povedal ze sa mu to páči ale že blond je blond.musela som sa veľmi výrazne maľovať pretože som si pripadala ako nahá neviem prečo.
Farba sa mi po týždni a pol začala vymyvat a vyzerala som ako hrdzavá,čo mi vôbec nešlo.tak som sa po roku vrátila k blond.
@larissa007 ale veď to nie je ružová, vidím to ako mahagón, to je v pohode.
@larissa007 akoze citam...a citam... moje prve myslienky boli "no dalsia pubertacka"...a potm kukam foto .............a idem si sanku hladat pod stolom!!!! To mas ze brutalne-uzasne-mega super vlasy!!!!!
Nechcem napisat co zvyknam na tto, lebo admin ma zablokuje na milion rokov....proste vyzeras po piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii......Uzasne. Kocka si bola aj brunetka....ale toto je ze waaaaau.
@lubkavargova1
@lubkavargova1 mam z toho take zmiesane pocity ako aj vsetky komenty 50% ze uplne super a 50% pre boha to co je?? Ale vek pribuda a veru nemienim takto chodit 40tke lebo to uz fakt budu ludia pozerat na mna ako na nevyzitu pubertacku..tie co v 19 mali deti a v 40 chodia po diskotekach no mne slo fakt len o to byt stylova trochu lebo posledne ma kadernicka uplne dodrbala tak to slo vsetko prec. No nechci pocut co mi povedal muz. To by som musela vypiiiipať
Podla mna to je super a velmi sa ti to hodi.. chlapi su z inej planety.. nenechala by som sa nim rozladit a uz vibec by som si to kvoli nemu nedavala prec
@larissa007 pozri, skusila si....sekne ti to...mne moj z´tatino povedal po takom experimente ze vyzeram ako papagaj...
vlasky odrastu...
neboj sa skusat, experimentovat...jasne ze po case si kazda najde svoj styl....ale toto je mocno pekne...fakt, klobuk dole!!!!!Zavidim ti tvoju odvahu!
@larissa007 Úplná šupa. Tiež som najskôr prevrátila oči, že ružová... Ale ty si na to presne správny typ, nenormálne dobre to vypadá. A myslím, že toto je presne situácia, kedy názory neznámych sú lepšie, lebo nie sme zaťažené zvykom 😉 Manžel potrebuje asi len čas 🙂
Sekne Ti to, podla mna si omladla 👍
Uces sa mi paci farba nie.... Ale ak by sa mi to pacilo muzov nazor by som si vypicula ale dole by som si to nedala
@larissa007 prosim ta to si bola u vlado lekara - kadernika?

.