Hit ružové vlasy - neúspech u manžela
Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!
@inull5 trochu s nou vydrzim a potom dam natural hnedu
@larissa007 no ja som najskôr pozrela tu starú profilovku a tam si mi prisla ako teply tmavý typ podľa foto..je to fajn.nejakú capucino by si nechcela skúsiť neskôr?
@larissa007 máš to pekne. Nechaj do to
No nahodou velmi ti to pristane ! Môj manžel vždy zas chcel aby som bola červenovlasa aj som raz skušala každý že dobre atd. ale ja sa v nej necitim vôbec dobre:-/ Tak som spat blondina
@larissa007 vedela by si mi povedat kolko dlho sa caka na termin a ako sa pohybuje cenovo? Dakujem
máš to krásne😉
@winnerka +421949087455 napis mu smsku ja som mala termin hned.
@larissa007 nuž nečítala som všetky komenty, myslím, že je to aj celkom pekné, teda podľa tej fotky. Len mi nedá nenapísať jednu poznámku. Tvoj muž vie asi trt makový o tom či to je nejaký hit z časopisu alebo z Paríža alebo Londýna alebo iného prdelákova a to čo Tebe príde maga super úžasné sa jemu môže zdať ako katastrofa. Živo si spomínam ako prišla naša spoločná kamoška s tzv. "nude make-upom ". Ja som vedela o čo ide, tiež som vedela, že je to strašný hit, takže tak budú chodiť nagebrené všetky rad- radom... a moja polovička v kuchyni vraví: "Načo sem lezie keď je chorá, takú bledú som ju ešte nevidel"... takže asi aj také môže byť vnímanie tvojho manžela.. ako reagoval to už je druhá vec.
Máš to peknucke.... Ja na tvojom mieste, by som sa o k hnedej nevrátila.... Muž si zvykne😉
@jankalukasova ja uplne respektujem ked niekto povie nepaci sa mi to. Ale ked cloveku vynada a douraza pod ciernu zem.akoby som prisla s holou a zaroven potetovanou hlavou ako psychonarusena pankacka tak to uz je na mna moc.
@larissa007 preto píšem, že reakcia je už druhá vec... nemusel reagovať ako reagoval.. to je fakt... ale tiež mu môžeš kludne povedať, že reagoval ako pubertálny chlapček... a nie normálny dospelý chlap... ženu si chlap váži a cení za iné veci, ako za farbu vlasov.... aspoň si to myslím.
Mne sa to tiez paci, vyzeras tak pozitivne a tak, ze je s tebou sranda!
Jedine, co sa mi nepaci je ked si k tomu oblecies nieco cervene. Ale s ciernym trickom, kabatom uplne krasne!!
@larissa007. Najskôr som chcela napísať že pre slobodnú a bezdetnú 20 ročnú holku OK že predsa len pre nás matky je to už trošku CEZ....ALE.......ked vidím foto....pošli muža do teplých krajín Máš to supeeeeer a vyzeráš výborne 🙂 🙂 🙂
@jankalukasova tak toto je pecka😄
Ja mam doma podobného..keď sme mali svadbu,tak ma prišiel licit chalan..keď som mu povedala ze ma teda bude maľovať chlap tak uz mal pripomienky že buze...t atď a smial sa na tom a mal pripomienky..A keď teda prišiel tak uz vo dverách mu hovoril ze nie ze ma zmaluje ako dáku slapku lebo že on sa ani neozeni..zbohom rodina,hanba na tri zimy..stal tam a pozeral sa ze ako a čo robí akoby tomu chápal..naposledy som si kúpila na oslavu krásny nestieratelny rúž odtieň fuksia,dala som si ho a keď prišiel domov tak som ho ešte mala,pozrel,nič nepovedal a malej sa opýtal že či "maľovala mamičku"...
wow... aj ja som najskôr kukala že joooj ružová, to zasa bude dáka unudená mamička chcieť vyzerať ako pätnásťročný diblík, ale keď vidím foto, ty si v tom naozaj poriadny kus baby. Vyzeráš skvelo, neviem, čo má tvoj muž za problém...
@inull5 tak čo sa svadby týka to bola ďalšia kapitola... samozrejme čo sa týka výzdoby, tak to som riešila ja. Len som teda povedala, že sa budeme držať fialovej, lebo miesto kvietkov na stoloch boli kochlíčky s levanduľou, práve kvitla, no bolo to veľmi pekné a jednoduché. Povedala som, že potrebujem ísť kúpiť ešte servítky, také tie hrubšie, z netkanej textílie, samozrejme vo fialkovej farbe. V tom momente som videla ako sa v ňom rozsvietila žiarovka s nápadom a hrdo mi povedal: "láska... veď máme kopu servítkov z moje oslavy... " áno... kopu maličkých, tenkých, tmavomodrých servítkov. On to nemyslí zle.. ale proste ho vôbec nenapadlo, že to sa tam nehodí. Potom sám priznal, že to bola blbosť, ale ho to proste nenapadlo.
máš to pekné a aj ti dobre spravil strih....neopováž to dať preč skôr ako to odrastie....a to som už na penzii 😢
@larissa007 tak ta posledna fotka...na toto sa vravi: ze smrncovna mamicka! Aj strih ti dali pekny..krasne 🙂)
@jankalukasova tak to už áno😃 môj tiež máva takéto nápady že dovidena.alebo čo sa týka obliekania,minule si dávam čierne peplum šaty a smotanovo čierne topánky..A on že "ucho(lebo tak ma zvykne volať) nechceš si dať radšej červené topánky?sak tie biele bude mať každá" alebo jeho prirovnania na oblečenie čo sa mu nepáči "to vyzerá ako ked si dá blondína žltý kostým" podľa neho totiž blondiny nemajú nosiť zltu farbu..
@larissa007 ukazovala som to mojmu a paci sa mu to, ze ti to pristane 😆
Mas to uplne fantasticke, prekraaaasne, nedavaj to prec 😆 Oproti hnedej uplne ze wau, smrncovna zena si takto 😉
Tak nezijes ani so mnou ani so ziadnou z nas co Ti prispevok okomentujeme, takze z tohto hladiska Ti to nepomoze....chapem, moj muz je tiez"konzerva" rozumej konzervativny, ale podla mna ked porovnam pred a po, tak ten novy uces strih aj farba Ti velmi pristane, si ina, mladsia, zaujimava....nechaj muza nech si zvykne, ved si Ta nebral kv.vlasom snad. Ak sa to Tebe paci a stotoznujes sa s nim, nechaj si ho, maj odvahu! staci, ze 1muzov kamarat al.kolega povie aka si kocka a aj Tvoj muz zmeni nazor ;)
@larissa007 podla tej foto by som povedala, ze tvoj chlap pocitil okrem nesuhlasu aj strach. Preto tak vyletel. Lebo to vyzera moc dobre. 😉
Ja si myslim, ze muz proste necakal takuto zmenu, lebo zmena to teda je a mega. Ale nemusel ti nadavat. Uces sa mi paci, svieze mladistve a mas krasnu tvar. Ja by som si ruzovu nedala, ale na tebe vyzera super.
@larissa007 vyzeras uzasneee!!! Manzela posli do certa a uzivaj si svoj nadherny stylovy look. Inspirovala si ma a dala si mi chrobaka do hlavy. Uz viem aky uces chcem😍😍😍
@larissa007 môžem sa opýtať čo ťa to vyšlo? A kde ti to robili?
@larissa007 podla mna to mas velmi pekne. Musis pocitat s tym, ked sem uvedies, ze ti to robili v salone sest hodin, kde chodi aj Plackova, ze podaktori budu prevelmi zavidiet 😀 😀
Tvoj chlap zareagoval uplne neadekvatne, nema pravo ta urazat.

@larissa007 tak v porovnaní s tým s čím si prišla ku kadernikovi je tá ružová super..tá farba predtým je ako vymyta,a strih máš pekný pretože túto na tejto poslednej foto sú konce zrejme poriadne suché a zničené.ja by som zatiaľ ruzovu preč nedala,uvidíš ako sa tu bude držať.