Hit ružové vlasy - neúspech u manžela
Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!
@ukulela ja som mu povedala nehadala som sa s nim som povedala oki sorry dam to prec. Tak mam chvilkove potesenie co uz
Ja nosím odtieň fialovej na sedom podklade s krátkymi vlasmi..mám to tak dva týždne kým sa to nevymyje a potom zas davam farbit...ludom sa to paci, vždy ma ktosi pochváli...a takisto som doma na MD a nosim aj teplaky..a dokonca som mala pred tromi mesiacmi svadbu ;)
@larissa007 k tvojim fotkám - čakala som nejakú ozaj katastrofu... síce nadšenie s ostatnými kočkami nezdieľam, ale zas nie je to ani nič také, kvôli čomu by si nemala vychádzať na ulicu kým to nezmizne...
ale teda tá pani na fotke s kaderníkom - 😨 nech mi je odpustené, uraziť nikoho nechcem, ale v tomto prípade absolútne chýba súdnosť aj tej pani, aj tomu kaderníkovi a horšiu "reklamu" si urobiť nemohol... v živote by som sa nezverila do rúk niekoho, kto spraví niečo takéto... normálne ho podozrievam, že sa jej chcel za niečo pomstiť a takto ju zosmiešniť... toto je presne to, o čom som písala v prvom príspevku - k takejto farbe vlasov treba aj make up, outfit, celkový štýl, vedieť sa odprezentovať ☹ ale toto 🤐 nech chalan ďalej češe gýčovú sedlaňu plačkovú, ale normálnych ľudí nech sa viac nechytá...
@sissy27 ta pani podla predoslej fotky mam pocit ze v takom stave uz prisla pochybujem ze by jej to dal on
@larissa007 pozerám jeho fotky na fb - mimochodom si tam aj ty 😀 - a niektoré fajn, ale niektorým to proste nesedí... ale koľko ľudí, toľko chutí 🙂
@larissa007 ked som videla nazov temy, predstavila som si kriklavu cukrikovu ruzovu - ale ty mas vlasy perfektne, velmi ti to pristane. Bola vy skoda prefarbit ich na hnedo. Nasa 60-rocna suseda ma kriklavoruzove vlasy, minule som s bou isla vo vytahu, normalne mi oci tahalo z tej farby, no nieco otrasne.
Máš to skvele 👍
Ako nechapem- si dospela zena, to fakt ri chlap bude diktovat ake vlasy mas nosit? Ja ked idem ku kadernicke- nikdy sa miza nepytam na povolenie prefarbit sa a ostrihat. Tak isto, ked ide on nech sa da aj britvou oholit na koleno- je to jeho vec. Aj ked by sa mi to nepacilo, respektovala by som jeho zelanie. Tak isto by mat tvoj muz respektovat nieco co sa tene paxi. Su to tvoje vlasy a ja nevidim jediny dovod, aby ri nieco zakazoval a prikazoval.... nepoviem, keby si mala na hlave nieco skutocne nevkusne a vhodne tak pre dievca so bordelu? Ale to tvoj pripad nie je. Ja len tolko- kazdy skave tak vysoko, ako mu povolis. Teraz mu ustupis vo vlasoch a o chvilu ti bude diktovat co mozes vobec v tv pozerat atd. Atd.... partneri sa maju respektovat.
Ospravedlnujem sa za preklepy.
larissa máš to super a to som staršia generácia, hneď by som si to dala. Si pekná mladá a nechaj si tento strih i farbu čo najdlhšie. S manželom by som sa ja pre zmenu nerozprávala, nevie čo je moderné, ináč aj ja som bola včera v auparku, škoda, že som Ťa nestretla
@larissa007 za mňa to máš suproveeeeeee! premena totálne k lepšiemu, to predtým, hlavne farba sa mi moc nepáči, tvoja tvár si podľa mňa pýta, hlavne čo sa farby týka, niečo extravagantnejšie, a toto je gól do bránky, krasne ti vyniknú črty tváre - proste pre mňa každá fotka po zmene super! a myslím, že s pekným kostymčekom kľudne by som šla aj takto na pohovor, keby si prišla ku mne, tak by som ťa brala aj s ružovými vlasmi 🙂, určite skôr ako s hnedými, s tými si taká tuctová, nevybiehajuca z priemeru
a na reakciu tvojho muža nemám slov, asi by som sa s ním nerozprávala pekne dlho a dosť dlho by si to musel u mňa žehliť
asi by sme sa mali konečne naučiť, že dôležité je ako sa cítime my samé a je úplne jedno, čo si myslí okolie, lebo to nie je náš problém, ale ich!🙂
@larissa007 pls kde si bola u kadernika? - mala si konkretnu predstavu?
@larissa007 veľmi pekný účes aj farba a je to vhodné aj do domácnosti, aj na detské ihrisko, aj do mesta, aj do práce, pretože Tí to svedčí.
Pocuj a neni chlap zduty,lebo si teraz viac sexi,ten strih je suprovy 😉
Vlasy mas super, pacia sa mi. A vyzeras ako typ zeny, ktorej sa hodia a vedela by ich nosit.
Ja osobne neznasam muzov, co by chceli rozhodovat o tom co zena smie a co nie, takze sa doteraz ziadnemu nepodarilo prinutit ma mat dlhe vlasy , lebo sa mi hodia kratke - ber alebo nechaj tak. Ale zase dat si ruzove ked viem, ze muz je konzervativny (a to ten moj teda je), to by som nespravila...
PS: ja som tomu kadernikovi tiez chodila,s farbami to vie, s noznickami tiez. Ale potom som zistila ze k nemu chodi Plackova a ze akoby jeho aninormalne farby moc nebavia, kazdej by to farbil tak extravagantne, ked by mohol. Prestala som tam chodit
Ja som si dala spraviť najskôr šedive ombré a nelubila sa môjmu. Tak o 2-3 mesiace som to dala prefarbiť na cviklové ombré. A tiež sa mu nelubilo. No ale keďže mne sa tiež kopu veci a nič si z toho nerobí tak som si to dala ešte 2 krát dofarbovať 😁
Hlavne že mne sa to lubilo a aj väčšine mojich známych 😉
P.s.nebolo to až také krikľavé ako na fotke
@mirinda30 nehnevaj sa nám mna, ale toto je podľa mna poriadny extrém. V dnešnej dobe sa doraz kladie na prirodzenosť a aj tóny vo vlasoch by mali byt prirodzene. Žasnem co si niektoré ženy nechajú zo seba urobiť.
@larissa007 a co sa týka tvojho ucesu, to ze ich mas ružové tak to oka teda poriadna odvaha, ale na foto to nie je žiadny extrém, dokonca ti to pristane
Aj mne sa ten uces aj farba paci, chlapovi mozno tiez len zareagoval typicky chlapsky v panike, lebo ty mas odvahu na zmenu ako hrom. To oni neradi. Podla mna by si zvykol.
@larissa007 svedčí Vám to, aj ta akože ružová aj hnedá. Mate peknú a sumernu tvar, tak môžte kľudne experimentovať.
Teda ženy, tetky tie Vaše pohorsujuce odpovede........ach jaj. chcela by som vidieť Vaše účesy.
Baby neblaznite. Vzdat sa dobreho kadernika pre nejaku rychlokvasenu celebritku?
Vlasy nie su spolocensky ani politicky nazor. Kaslala by som na to.
Popravde, najst talentovaneho kadernika(cku) je kumst. Kolki su len vyuceni a skuseni. Prave preto tolko bab chodi sice s dobre urobenym strihom, ale nie je to uplne ono. Tak ako dobre upravene prirodzene obocie dokaze hned zmenit vyzarovanie tvare, to iste urobi sprvny uces. Chce to talent, aby vam nasli strih, ktory z vas vylupne popolusku, aj ked nemate crty krasky a vyzerate vnom dobre, aj ked nie ste namalovana.
@larissa007 vlasy mas dobre, strih je uplne genialny, mne sa ta farba moc nepaci, ale pristane ti. A otazka, naco si si davala novu, vyraznu farbu, ked si neista a potrebujes chvalu blizkych a bez nej to hned vzdas a nafarbis to znova na hnedo? Zbytocne si takto znicis vlasy a o peniazoch ani nevravim
@larissa007 mne sa to paci.velmi sa ti to hodi😊 a hlavne je ze sa to paci tebe..ostatnych neries 😉
Dovolím si svoj subjektívny názor muža: nie je to (autorkin nový účes) vyslovene odpudivé, ale nejaká veľká hitparáda to nie je. A keď vidím, koľko to stálo, tak si myslím že "pomer cena/výkon" veľmi biedny.
Podľa reakcie manžela nie som jediný, kto z toho nie je unesený. Ktovie, koľkým mužom sa to páči a koľkým nie. Len sa ich to musí pýtať manžel alebo niekto druhý, lebo príčetný muž žene celkom pravdu o jej vzhľade do očí nepovie...

Si krasna, super vlasy 👍