Hit ružové vlasy - neúspech u manžela
Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!
môj manžel by bol v siedmom nebi, keby som prišla od kaderníčky s ružovými (či inak farebnými) vlasmi. strašne sa mu také farby na vlasoch báb páčia. vždy, keď takú vidí na ulici, tak je namäkko. 😀 ...ja sa na také farby cítim už trošku staro, ale keď vidím, ako sa mu to veľmi páči, tak ho asi raz prekvapím (dám niečo zmývateľné). ...raz som už mala dva pramene vlasov na ružovo a úplne bol dojatý, slzy v očiach mal, keď ma uvidel. 😅
@stardust zavidiet? Ja som netusila co je to za salon mam ho pod blokom az potom mi doslo.ja plackovu nesledujem na instagrame som este v zivote nebola.ani sa nesnazim sa po nikom opicit
@erickatt +421949087455 vlado lekar.cena je rozna mne 2x stahoval farbu cize drahoooo vyse 130e...baby 6 hodin som tam bola lebo to dlho trvalo plus medzitym musel vybavit inych zakaznikov asi 6 este takze som si pockala...uff
Dnes som bola v auparku mala som pocit ze...ako sa vravi vsetky oci na mne..len som nevycitala z pohladov ci v dobrom ci v zlom zazerali.
@larissa007 za tie peniaze..už aj preto by som si to nechala🙂
On sťahuje s olaplexom? Škoda že som o ňom nevedela keď som išla z tmavej späť na blond.
@larissa007 pristane ti to 🙂
Neverím že by v zlom..ja by som sa tiež pozerala😃
Je to kraaaaasne podla mna ste omladli....
@inull5 netusim cim. Ale daval mi aj 2x stabilizator.aby mohol farbit na to..taku ochranu..len mam pocit ze pokozku hlavy mam vyzratu svrbi ma hrozne
Vdaka za podporu.. uz vcera som mala taku depku z toho ze som sa dokalicila..a vyhodila peniaze von oknom
Jeej,pristane ti to,za mňa super...
@larissa007 no mam pocit ze on robí s olaplexom.to je z toho odfarbovania.skus nejaký olej..mne povedala kaderníčka keď som si dala tmavú že neboj,ak to nebude ono tak to na jeden krát stiahneme..tak som s tým aj rátala..na to ako sa to vymyvalo to teda dolu vôbec nešlo..stihla mi teda farbu na mrkvovo oranžovú a viac to nešlo..darmo mi dala farbu na to,vypýtala peniaze a poslala ma domov že teraz to viac nejde,že o pár týždňov..no určite kupila som si čiapku z domu obvolala kadernícky..nikto sa mi do toho nechcel dat tak v prvej DM asi 3 blond farby a odfarbovac.A capala som si to na hlavu každý deň alebo každý druhý a zakončila som proces fialovym gencianon ktorým som si stiahla nakoniec nádych žltej.vlasy to zvládli,mám ich ale riadne husté,kus čo sa zničilo som ostrihala a hotovo..odvtedy som u kaderníka nebola.tiež som si to strihala podobne,len mam predlzeny Bob.
@larissa007 😍 vyzeras super, keby sa mi take nieco hodilo hned si dam aj ja 😍 a manzela to podla mna prejde 😉
@larissa007 ako som písala - tu nejde o problém s farbou vlasov, lebo ten by nastal aj keby si si dala spraviť nenápadný melír... Tu je problém povaha tvojho muža... Pre mňa osobne by bol jeho názor dôležitý ako sneh... V Colorade... Vlaňajší 😏 lebo on bude mať problém so všetkým.
Mne sa ružové vlasy nepáčia, vysvetlila som prečo, ale ak sa tebe páčia a si spokojná, tak si ich nechaj, jemu aj tak nevyhovieš.
@larissa007 za mna pale hore, vyzeras supe ❤
@inull5 rozmyslam ze skocim kupit pantenol v spreji na pokozku hlavy snad to pomoze. Dala som si teraz par kvapiek argan a sandal drevo olej aj aloe sprej no uvidime take chrasty mam trochu
https://www.facebook.com/YourHairstylistVladimi... a si i na jeho stranke :D
@larissa007
Ja som si dala spravit ruzove ombre ... a nie je to tak ako pisala ta prva mamicka ... za to ze tvoje vlasy presli zmenou nepotrebujes capat na seba make-up kazdy den 😉
Ja si v pohode hodim cop a stale to vyzera dobre ... a ak sa to muzovi nepaci tak nevadi ... aj tak sa farba rychlo vymyje 😉 2 - 3 tyzdne a mas to dole 😉 ked nieco kludne napis
@silaviat jej prvy raz sa vidim odzadu s tym
@larissa007 nie. Objednať nie. Ja a ružová? Nikdy. Len som fakt bola zvedavá na sumu. A pokožku máš asik fest vysušenu. Panterol je výborný nápad
ty musíš byť iná inteligentka, keď si dáš ružové vlasy a stará kofa,(predpokladám, že máš už odrastené dieťa, čiže po 30 ke minimálne).to by som si v živote nedala, a chápem tvojho muža. Minule som vlasy ružové videla u 12 ročnej puberťačky susedky 🙂
ooo panebože, všimla som si už aj foto, máš to fakt hrozné, dievča...rob so sebou niečo. Fakt v dobrom ti vravím. A ešte sa tu verejne vycapovať :D
@larissa007 mas to super, podla mna ti to velmi pristane 🙂 aj moj muz vravi, ze to mas lepsie ako pred ostrihanim, aj ked on sa v tom velmi nevyzna. Naposledy ked som prisla od kadernicky, tak ma pochvalil so slovami: "mas to tmave, ale vyzera, ze si sa aj cesala 😀
@marina24 nemam ani odradtene deti ani po 30tke
No takze takto by som dopadnut nechcela
@larissa007 tak táto posledná foto je vrchol nevkusu...
@eliskapa asi si myslela mna🙂že som si musela kydat make up výrazný..no bohuzial áno,pretože v zime je moja pokožka svetlá..svetle oči a teda aj mihalnice zrovna čierne nemám..no mne s tmavými chýbala bez make upu tzv.iskra..vtedy som ešte nemala tetovane obocko ani linky a teda musela som každy deň farbiť obočie,hornú linku a špirálu..pleť je ok,ale tým že je svetlá tak som musela aj make up trošku tmavší.
@larissa007 pocuvaj. ved tie vlasy su paradne. splnila si si sen, a hotovo. ked je chlap cicuch , tak co uz .... ja som si najprv myslela, ze to bude az cukrikovo ruzove, ale toto je prijemne a pekne.
vsak mu povedz, ze si sa mu chcela pacit a teda mrzi ta, ze to nevyslo ... ze par dni musi vydrzta - resp tyzdnov. baby pisu, ze sa to vymyje - resp by nebolo dobre hned na druhy den capat na to inu farbu ... a dufat, ze chyti dobre a nebude to nejaky pomiesany srackovy mix na hlave.
.. ja mam narp od chlapa zakaz na cervene 🙂 ale teda respektujem a povedal tp dostatocne dopredu.

mas to skvele!!! velmi sa mi to paci.