Hit ružové vlasy - neúspech u manžela
Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!
@larissa007 čakala som ničo strašné ale toto máš úplne v pohode. Zvykne si 🙂
@larissa007 kiez by som aj ja mala odvahu na cosi takeeeee 🙂
Takže keď som po tridsiatke, nedajbože matka, mám sa ísť v podstate zakopat. Pane Bože. Toto je tak slovenské. Predsudky, skatulkovanie. A keby mala na tom ešte zelené obláčiky, je to každého súkromná vec. Osobne budem radšej s potetovanym blaznom, ako s niekým v kostýme s názormi ako čítam tu. A K autorke, máš to úplne super. Len neviem, či vlasy sú zrovna tvoj problém doma.
@larissa007 manžel odkazuje že to máš dobré aj mne sa to páči ale ja nerada experimentujem 😀
Dobre si spravila.velmi ti pristanu a kedy ked nie teraz.a vymyje sa rychlo ta ruzova. Nikoho nepocuvaj. Muz este bude velky fanusik tvojho ucesu, ked si zvykne.
A inac mne sa pacia aj 50tnicky s ruzovymi vlasmy nahodou ked sa zena o seba stara maka na sebe tak si moze aj v 50tke dovolit ruzove vlasy
@markinko aj mne, ak jej to vyslovene ide tak v pohode, len je ich velmi malicko takych, ja som osobne nestretla ani jednu, zato jednu cukrovu blond poznam a pekna je v tom tiez ,len nie je umelohmotna jednoducho, ide jej to k typu
No u nas nie🙂 ale vonku je to bezne🙂 boze ved ked sa to paci zene aj v 50tke nech si sa sa je??? Kazda zena nech pozera NA svoj vkus a pocit 🙂
@markinko presne, ja sa citim dobre jedine v prirodzenych vlasoch, ale teda dokonaly xicht nemam, takze aj je to lepsie jednoducho takto
Kazdy ma nosit v com sa citi ok🙂 a co mu je prijemne keby som sa mala pytat ostatnych co si mam dat na hlavu tak to by som nikdy nic nemohla kedze sa nazory lisia a v podstate je to moja hlava ne🙂 🙂 🙂 dievcata kludne sa farbite aj 3farbami🙂 🙂
no a starsie zeny - babky, co nosia modre vlasy, to sa nikomu nezda cudne. Ked oni mozu modre, tak aj ostatni mozu aj ruzove 🙂
Ked P
Ked porovnam povodnu hnedu farbu a tuto ruzovu, tak jednoznacne jednoznacne ti sekne hneda. 🙂
Celkom si to viem predstaviť u vas doma. Môj manžel nie je teda žiaden despota , ale ma rad prirodzenosť a do mojich vlasov mi stále kafre . Ja som si minule dala len orieškovu, co na svetle mala taký cervenkasty nádych - a uz bol nasrany 😀 ked sme sa spoznali ,mala som vlasy čierne . Chcela som zosvetlit ale hučal , ze to mam takto dobre a bla. Dala som ich na hnedo a vravel , ze je to lepšie , prirodzenejšie 😊 Potom som si dala hustý blond melir - take tenúinke pramienky , to hucaaaaal ze to mam blond a ze mi to vôbec nejde, tak som sa prefarbila na hnedo aj ked ja som bola nadšená . Tak ono to človeka tak znechutí , ked ti muž doma vraví ake to je škaredé . Ale normálne sme sa bavili vsetko , to by uz co bolo aby sa so mnou nebavil kvoli vlasom , by som mu dala 😀😀 tiez mam chut kus na zmenu. Ale ja som taký prirodzený typ , takze nic extravagantne . Tebe ten účes velmi pristane. Aj ked mne sa tiez paci prirodzenosť , ale tebe to fakt velmi pristane , si ten typ . A veď si este mladá 😊👍
moj tiez tak, prirodzene odtiene preferuje, ale zase uplne vo vsetkom ho nepocuvam, lebo by som chodila hola vo flanelovej koseli pod rit a nenamalovana, najlepsie v platenych teniskach :D:D:D:D a tipnem si, ze ked zacnem sediviet, tak aj to sa mu bude pacit
ale no figu, clovek sa chce aj upravit a do prace tiez nebudem chodit ako jebozlesa
ak je hento teda foto tych vlasov tu v diskusii, tak to vyzera uplne super a urcite by som kvoli nikomu nemenila :D
ale dlhsie vlasy ti viac seknu a ta ruzova bola suuuuuuprova ale aj tak si kocka takze manzel uz ma dusicku na mieste zeee?????😉
Ze kratke tmave mi idu mi povedal
Telo penezi a za 2 umytia vymyte. Naštvalo by ma to. Ružová Ti pristala.
Sorry sa mi to odoslalo skor ako som chcela..
Chcela som napisat ze mam po 30tke som na materskej a konce vlasov mam taketo a mojej polovicke sa to paci a teda drvivej vacsine co som stretla.. ale vec nazoru..ja som toho.zi a nechaj zit.. 😊
no fasa, kamoska dava cervene a tiez jej to teda nevydrzi pekne ani tyzden
mne vydrzi cca 2 tyzdne prudko cervena
tak si asi dava nekvalitnu farbu, neviem :D ale sekne jej to
Nejde o nekvalitnu farbu, ak sa mozem pridat 🙂 zmyvaju sa tie farby preto rychlo lebo uz su na farbenom zaklade...ja chodim sa farbit do kadernictva a tiez sa mi to postupne vymyva ;)
Vyzeras perfektne, velmi Ta to ozivilo. Mozno sa muz boji, ze sa budu za Tebou chlapi velmi obzerat. Ako fakt to mas super.
A teraz pozeram ze uz si zase "hneda" ako ta ruzova Ti ale neskutocne sedela. Aj takto si krasna alr s nou si bola uplne topka 🙂

@larissa007 Chlap iba žiarli, lebo to máš suprové 🙂