icon

Hit ružové vlasy - neúspech u manžela

larissa007
4. jan 2017

Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!

petuska1963
6. jan 2017

@larissa007 Chlap iba žiarli, lebo to máš suprové 🙂

3petka
6. jan 2017

@larissa007 čakala som ničo strašné ale toto máš úplne v pohode. Zvykne si 🙂

nickyni
6. jan 2017

@larissa007 kiez by som aj ja mala odvahu na cosi takeeeee 🙂

vintage_lady
7. jan 2017

Takže keď som po tridsiatke, nedajbože matka, mám sa ísť v podstate zakopat. Pane Bože. Toto je tak slovenské. Predsudky, skatulkovanie. A keby mala na tom ešte zelené obláčiky, je to každého súkromná vec. Osobne budem radšej s potetovanym blaznom, ako s niekým v kostýme s názormi ako čítam tu. A K autorke, máš to úplne super. Len neviem, či vlasy sú zrovna tvoj problém doma.

barborka93
7. jan 2017

@larissa007 manžel odkazuje že to máš dobré aj mne sa to páči ale ja nerada experimentujem 😀

zakiela
7. jan 2017

Dobre si spravila.velmi ti pristanu a kedy ked nie teraz.a vymyje sa rychlo ta ruzova. Nikoho nepocuvaj. Muz este bude velky fanusik tvojho ucesu, ked si zvykne.

markinko
7. jan 2017

A inac mne sa pacia aj 50tnicky s ruzovymi vlasmy nahodou ked sa zena o seba stara maka na sebe tak si moze aj v 50tke dovolit ruzove vlasy

celasapremenim
7. jan 2017

@markinko aj mne, ak jej to vyslovene ide tak v pohode, len je ich velmi malicko takych, ja som osobne nestretla ani jednu, zato jednu cukrovu blond poznam a pekna je v tom tiez ,len nie je umelohmotna jednoducho, ide jej to k typu

markinko
7. jan 2017

No u nas nie🙂 ale vonku je to bezne🙂 boze ved ked sa to paci zene aj v 50tke nech si sa sa je??? Kazda zena nech pozera NA svoj vkus a pocit 🙂

celasapremenim
7. jan 2017

@markinko presne, ja sa citim dobre jedine v prirodzenych vlasoch, ale teda dokonaly xicht nemam, takze aj je to lepsie jednoducho takto

markinko
7. jan 2017

Kazdy ma nosit v com sa citi ok🙂 a co mu je prijemne keby som sa mala pytat ostatnych co si mam dat na hlavu tak to by som nikdy nic nemohla kedze sa nazory lisia a v podstate je to moja hlava ne🙂 🙂 🙂 dievcata kludne sa farbite aj 3farbami🙂 🙂

lena888
7. jan 2017

no a starsie zeny - babky, co nosia modre vlasy, to sa nikomu nezda cudne. Ked oni mozu modre, tak aj ostatni mozu aj ruzove 🙂

boozlesk
11. jan 2017

Ked P

boozlesk
11. jan 2017

Ked porovnam povodnu hnedu farbu a tuto ruzovu, tak jednoznacne jednoznacne ti sekne hneda. 🙂

somavi
11. jan 2017

@marina24 ty si pekná čúza . A to sa este krotiM. Úbohá zakomplexovaná chudera.

somavi
11. jan 2017

Celkom si to viem predstaviť u vas doma. Môj manžel nie je teda žiaden despota , ale ma rad prirodzenosť a do mojich vlasov mi stále kafre . Ja som si minule dala len orieškovu, co na svetle mala taký cervenkasty nádych - a uz bol nasrany 😀 ked sme sa spoznali ,mala som vlasy čierne . Chcela som zosvetlit ale hučal , ze to mam takto dobre a bla. Dala som ich na hnedo a vravel , ze je to lepšie , prirodzenejšie 😊 Potom som si dala hustý blond melir - take tenúinke pramienky , to hucaaaaal ze to mam blond a ze mi to vôbec nejde, tak som sa prefarbila na hnedo aj ked ja som bola nadšená . Tak ono to človeka tak znechutí , ked ti muž doma vraví ake to je škaredé . Ale normálne sme sa bavili vsetko , to by uz co bolo aby sa so mnou nebavil kvoli vlasom , by som mu dala 😀😀 tiez mam chut kus na zmenu. Ale ja som taký prirodzený typ , takze nic extravagantne . Tebe ten účes velmi pristane. Aj ked mne sa tiez paci prirodzenosť , ale tebe to fakt velmi pristane , si ten typ . A veď si este mladá 😊👍

celasapremenim
12. jan 2017

moj tiez tak, prirodzene odtiene preferuje, ale zase uplne vo vsetkom ho nepocuvam, lebo by som chodila hola vo flanelovej koseli pod rit a nenamalovana, najlepsie v platenych teniskach :D:D:D:D a tipnem si, ze ked zacnem sediviet, tak aj to sa mu bude pacit
ale no figu, clovek sa chce aj upravit a do prace tiez nebudem chodit ako jebozlesa

celasapremenim
12. jan 2017

ak je hento teda foto tych vlasov tu v diskusii, tak to vyzera uplne super a urcite by som kvoli nikomu nemenila :D

larissa007
autor
12. jan 2017

Zbohom cukrova vata... ta ruzova sa vymyla za 2 umytia wrrrrrrr

markinko
12. jan 2017

ale dlhsie vlasy ti viac seknu a ta ruzova bola suuuuuuprova ale aj tak si kocka takze manzel uz ma dusicku na mieste zeee?????😉

larissa007
autor
12. jan 2017

Ze kratke tmave mi idu mi povedal

kytula
12. jan 2017

Telo penezi a za 2 umytia vymyte. Naštvalo by ma to. Ružová Ti pristala.

fantalata
12. jan 2017

Ja mam konce vlasov taketo a mam.po 30tke acsom.

fantalata
12. jan 2017

Sorry sa mi to odoslalo skor ako som chcela..
Chcela som napisat ze mam po 30tke som na materskej a konce vlasov mam taketo a mojej polovicke sa to paci a teda drvivej vacsine co som stretla.. ale vec nazoru..ja som toho.zi a nechaj zit.. 😊

celasapremenim
12. jan 2017

no fasa, kamoska dava cervene a tiez jej to teda nevydrzi pekne ani tyzden

markinko
12. jan 2017

mne vydrzi cca 2 tyzdne prudko cervena

celasapremenim
12. jan 2017

tak si asi dava nekvalitnu farbu, neviem :D ale sekne jej to

vercada9
12. jan 2017

Nejde o nekvalitnu farbu, ak sa mozem pridat 🙂 zmyvaju sa tie farby preto rychlo lebo uz su na farbenom zaklade...ja chodim sa farbit do kadernictva a tiez sa mi to postupne vymyva ;)

alysea
12. jan 2017

Vyzeras perfektne, velmi Ta to ozivilo. Mozno sa muz boji, ze sa budu za Tebou chlapi velmi obzerat. Ako fakt to mas super.

alysea
12. jan 2017

A teraz pozeram ze uz si zase "hneda" ako ta ruzova Ti ale neskutocne sedela. Aj takto si krasna alr s nou si bola uplne topka 🙂