icon

Hit ružové vlasy - neúspech u manžela

larissa007
4. jan 2017

Skonstatovanie dna...syn: mama ty mas pekne vlasky! (Myslim si ...to bude tym ze su ruzove ako jeho oblubena detska pasta perlička) od muza som dostala spi*ovane ze sa bojim ukazat mu na oci tak chodim po byte ako neviditelna kopa cukrovej vaty... kladiem si otazku..co mi je*e uz nacisto??? 6 hodin u kadernika najnovsi uces z magazinu Vouge...a mozem sa a nim lucit..uz nikdy viac experimenty na hlave ... co to sakra s nami babami je?? Veecne nespokojne az sa nedodrbeme totalne...zislo by sa mi aspon pol roka na samote na dedine bez zrkadla!

Strana
z9
petuska1963
12. jan 2017

@larissa007 škoda😢 mala si to veľmi pekné...

miriam11
Odpoveď bola odstránená
miriam11
Odpoveď bola odstránená
larissa007
autor
12. jan 2017

@miriam11 ano od kadernika skvele po umyti flakata cukrova vata :/

mommytobe
12. jan 2017

Mohla som ta dnes vidiet v aute v petrzalke pri technopole(biela octavia tusim?)

rebellefleur
12. jan 2017

Daň

rebellefleur
12. jan 2017

Dám ti dobrú radu, ty už nevyhadzuj zbytočne peniaze a nijako sa nemen, nech ti manželik nechytí amok a ty si spokojná. 9 strán diskusie kvôli

markinko
13. jan 2017

dievcata ja som mala takto sivo strieborne s fialovym vrchom na slnku uplne ze siva a teraz mam cervene len nemam foto a mam uz po 30

natalkanasta
13. jan 2017

@larissa007 Ja som skor za prirodzene farby, mne osobne na mne aj slaby nadych do cervena strasne prekazal, ale su typy, ktorym to pristane a tebe ruzova pristala. Jasne ked je niekto neupraveny a zle vyzerajuci v hnedej alebo blond, bude s ruzovymi vlasmi vyzerat este napadnejsie t.j. horsie. Ty si ale pekna zena, takze ta to len zvyraznilo. Aj ked na pohovory asi nie uplne idealne, pokial nejde o nejaku kreativnu cinnost, pretoze stale mozes natrafit na konzervativnych ludi, ale to je o inom. Vidim, ze uz mas hnedu, vyzeras pekne aj s hnedymi a uces je super.

No ale co tvoj manzel, nechces sa ho opytat, co to mala znamenat ta jeho reakcia a urazky? Lebo to fakt nie je ok, ved vies, aj keby si prisla so zelenou hlavou, tak ta nema co urazat, to by si ziadalo vysvetlit... Uz by sa mal upokojit, kedze mas zase hnede. 🙂

kika050
13. jan 2017

No hneda tam je jasne už vidieť že si mamina a ružová ta omladla. Prípadne by si mala skúsiť bledšie. Ale napr. Ja som tiež skúšala červenú každý chvalil že super to mam lepšie ako blond ja som sa v tom zle cítila. Išla som po ulici a vždy som videla pohlady dala som opať blond a už pri nej zostanem,len nech vlasy rastu :D :D

sunny8
13. jan 2017

Pasuje ti to si perfektna! ;) ja sama som mala ale taku uplne kriklavu len som musela po dvoch umytiach dofarbovat liezlo to rychlo dolu a vsetko som mala od toho ruzove ;)

romina1912
13. jan 2017

@larissa007 waaaaw mme sa tvoje vlasy pacia neskutocne, podla mna ta to omladlo a "ozivilo" vobec to nie je nevskusne prave naopak, moderne. Skoda ze sa to manzelovi nepaci, necitala som celu diskusiu ale za mna si KRASNA 😄👊👍

katka253111
13. jan 2017

@fantalata paradna farba 🙂 nedas foto celych vlaskov? 🙂 a farbila si sa sama ci kadernicka

katka253111
13. jan 2017

@larissa007
Skoda ruzovej...ale ten strih kratky ti velmi sekne 🙂

alazala
13. jan 2017

A ja budem takto vyzerať keď budem mať 70

alazala
13. jan 2017

Alebo takto

alazala
13. jan 2017

Čo tu riešite 30tku...raz som videla asi 50tničku s dredmi - vyzerala super. Ženy však ...žite!

kytula
13. jan 2017

@markinko si pekná to musím uznať, ale nenahnevaj sa na mňa.....ta sivá ta zostarsila o pár rokov.

markinko
13. jan 2017

no aj manzel povedal teraz mam cervenu tiez vyzeram starsie ale najlepsie mam ked mam svoje hnede a husty blond melir to my vsedci vravia ze tam by my tipli 22 inac dakujem:

fantalata
13. jan 2017

@katka253111
Toto mi robila kadernicka
A dakujem..som rada ze sa pacia 😉

natalkanasta
13. jan 2017

@alazala hahahaaa skoro som odpadla 🙂

iwka242
13. jan 2017

@larissa007 mne sa to velmi páči ako to máš spravené podla mňa ti to aj sekne 👍😉

ajka006
14. jan 2017

@alazala super fotka a parádny strih🙂

ajka006
14. jan 2017

@alazala však "totok" mnohí si tu myslia, že po 30 sa máme ísť dať zakopať, ale nevidím dôvod,prečo by som mala? za to, že mám na to podľa niekoho na to vek? a čo je vek? však je to len číslo a čo na tom, že mám v mojom prípade po 40 a mám aj deti?! predsa to nie je dôvod na to, aby som sa prestala tešiť, žiť a aj "vystrájať" a aj po 100, ak sa dožijem a je mi šuma fuk, čo si kto o tom myslí, lebo to vôbec ale vôbec nie je dôležité!!!!

Strana
z9