Hľadáme babičku a dedka
Sme mlada rodinka z vychodneho Slovenska , ktorej chybaju stari rodicia. Ja rodicov nemam a manzelovi rodicia ziju daleko od nas.Myslim, ze detom chybaju dobri stari rodicia a nam ludia, ktori by nas mali radi a s ktorymi by sme si navzajom pomahali a navstevovali sa. Hladame touto cestou ludi primeraneho veku, ktori by sa potesili vnucatkam, lebo ich z nejakych pricin nemozu mat. Alebo im chybaju vlastne deti a hladaju si dceru a syna. Uz teraz sa tesime na odpovede.
@katusska1
to s tou tetou-maminou spoluziackou mas pekne spomienky,,,su to veci, na ktore naozaj nezabudame 🙂
a co sa tyka svokry, ten pribeh sa napadne podoba mojmu,,,najskor som bola stastna, ze "patrim" tam k nim, ale ked si clovek zhodi ruzove okuliare zisti, ze pravda je uplne ina, ale to uz odbocujem,,
dospeli by nemali nikdy zatahovat male deti do svojich problemov, deti potrebuju lasku, porozumenie, pohladenie a mile slovo,,,to im poskytne hlavne rodina-mama, otec, babicka, dedko, tety,,,
@kostka211
Mám 59 rokov 5 Novembra 2012 budem mať 60 rokov.Hladám niekoho komu by som mohol byť ešte užitočný som sám celá rodina ma opustila dala prednosť bohatstvu a blahobitu.A keďže som obyčajný remeselník hoci vzdelaný vo svojom obore dá sa povedať aj z dobrým povodom už ma nepotrebujú.Hľadám niekoho kto by ma ešte potreboval.S pozdravom Miroslav
@mirossllaw ahoj, prosim ozvi sa mi hladam babicku ci deduska k syncekovi.. Sme uplne sami :/
ahojte, neviem uz co pisala zienka, ktorej prispevky sa zjavne zmazali, a ktoru ste si podali pre neuctu k starym ludom ale ja pridan svoju skusenost...nie je to velmi k teme, ale oplati sa precitat,lebo treba si davat aj pozor na to, ak stari ludia su.....moja jedna babka o mna nikdy zaujem nemala......mala zaujem iba o deti svojho druheho syna....moj otec bol pre nu nikym,lebo nebol doktor ale iba inzinier.....nikdy mi nepovedala ze ma ma rada, ked som u nich bola na prazdninach...raz v zivote, po par dnch som sa musela vratit domov lebo som mala 6 rokov a nezatvarala som dvere tak ticho ako som mala /to bola skor dedkova robota, ten bol este horsi ako babka.../nikdy mi nezavolala, ked volala , nikdy si ma nepytala k telefonu,nezaujem...umrela pred cca rokom, bola som tehotna, nesla som na pohreb, inak by som sla....
druha babka: velka veriaca, vsetko treba robit tak aby neboli hriechy....nenavidela mojho dedka, ktory bol strasne dobry, mal ma rad, videl sa vo mne....ked bol nevladny a chory, bila ho, nadavala mu a take veci..ked umrel, nenavist preniesla na moju mamu a teda vsetkych s nou spojenych...mama mi vravela,ze kedbola mala, tak kedsa chceli na nieco doma ozvat,povedat svoj nazor, nadavala im do malych hovien, a ze sa nemaju co ozyvat, ked su taki niktosi...vdaka tomu ma mama nizke sebavedomie, lebo doma to bolo na figu....neznasa mna, syna ani nevidela, dceru uz rok a pol tiez nie,lebo nechec aby sme prisli......co mam na to povedat?je toho viac, co by som chcvela ma ohla napisat ale nie je to o tom...je to o tom, ze napriklad v mojom pripade sa mi tazko hlada, za co by som si mojie babky mala ctit a vazit....naozaj tazko.....takze aj ked si nejaku babku/dedka najdete.....treba mat aj tak oci na stopkach......aj usi...nie je vsetko zlato, co sa blysti.....
@cmulinko juj cmulinko velmi dobre si to napisala tejto hmmm ako ju len nazvat ... zeby bestii 🤐 😠 bez akejkolvek ucty k druhym ludom. je mi zle z takychto ludi!!!
@sisaka si ty takto normalna ?
Marta52 pre Kostka211
Ak stále hľadáš starých rodičov,ozvi sa
@marta52 skoda ze nie ste blizsie my tiez hladame babku a dedka .... 😉
Podla mna je to vyborna myslienka.. Aka vypocitavost!!! trafena hus zagaga...je vela dochodcov co tuzi po vnucatach ci zmysle zivota a majetok to prave naopak mladi by mohli pomoct prave dochodcom...
Doma 1 ma uplnu pravdu my to mame v rodine podobne...
zaujímavý projekt-náhradný starý rodičia
Dobrý deň, skúšam šťastie aj tu, ak náhodou niekoho takého poznáte, budeme vďační, ak nás skontaktujete...
Presťahovali sme sa do Bratislavy a babičky žijú ďaleko. Mám dve malé dcérky škôlkarky, chodia do škôlky v Dúbravke. Hľadám preto nejakú babičku, ktorá je osamelá a rada by občas trávila čas s detičkami, ideálne z bratislavskej Dúbravky. Máme problém ich vyzdvihovať zo škôlky v čase do 17.00, teda dovtedy je škôlka otvorená, ide o 2-3 dni v týždni, kedy by sme takúto pomoc potrebovali. Detičky treba vyzdvihnúť, pobudnúť s nimi na ihrisku alebo vziať k sebe domov, prípadne do neďalekej kaviarne, ich tatino ich môže potom vziať medzi 17.00 - 17.30. Za odmenu by sme takejto náhradnej babičke rady robili spoločnosť, nakúpili, navarili, alebo pomohli s čím by potrebovala, prípadne sa dohodneme na finančnej odmene. Ďakujem za akékoľvek info. Pekný deň všetkým!
@felinka teraz bezi projekt pisania listov seniorom tak sa prihlas mozno si takto niekoho najdete 🙂

@kostka211 ja som mala dve babky, ale ani jedna nebývala sama. Jedna bývala so synom a druhá s dcérou. Všetci boli veľmi zlatí. Keď sme tam prišli, veľmi sa nám potešili, pokiaľ to bolo na pár hodín. Ale po dvoch dňoch sme tam boli už na príťaž. Každý mal svoju prácu, svoj program a my sme tam akosi boli naviac. Takže z našej návštevy sa vždy tešili 2x. Raz keď sme prišli a druhý krát keď sme odchádzali. Vieš v dnešnej dobe je to trochu ťažšie. Ženy roba skoro do 60 rokov. Poniektoré majú také nízke dôchodky, že si musia ešte aj privyrábať. Ja sa ani nedivím, že sú unavené a deti sú im na príťaž. Majú ich rady, ale potrebujú si oddýchnuť. Takže neviem si predstaviť nejakých cudzích, ktorí na deti nie sú zvyknutí.... Skôr si myslím, že medzi susedmi sa môže vyvinúť pekný vzťah až rodinný. Najviac by sa mi hodil taký dedko ako v tom filme Na samatě u lesa. To by boli prázdniny 😀