icon

Hláška mojej svokry

13. jún 2023

Idem si k vám po radu. So svokrou mám celkom fajn vztah. Lenže nedávno som sa dozvedela, že v čase keď môj malý celé noci nespal a muž bol celé dni v práci ( chodil domov o 8-9 večer) plus máme prváka,ktorý má veľký problém s učením, chodí do školy v meste, čiže s malým uvrestanym bábom som chodila ešte aj jeho zanasat do školy, zahlásila na mňa že ,, iné majú aj tri deti a stíhajú". Keby to povie niekto iný Budiš. Ale ona je osoba, ktorá sa sťažuje na úplne všetko. Od roboty až po to,že si musí umyť vlasy alebo oprať. A to nemá záhradu, ani žiadne záľuby nič. Je len doma. Proste má to nasralo, že ozaj býva kúsok od nás a nepomohla nič, ešte aj skritizovala.
Ale vlastne problém mám iný. Postavili sme dom, všetky naše peniaze idú do neho. Na dovolenky kvôli tomu nechodíme, Max na nejaký hrad, alebo turistiku ( teraz s malým ani to nie)
No a ona sa rozhodla,že nám prispeje na telku. Ale nedá nám peniaze aby sme ich ,, nerozhajdakali" ale si ju vyberieme a ona nám ju zaplatí. My telku máme ale menšiu. A tie peniaze by sa nám hodili na úplne iné veci v dome.
Nasralo by vás toto? Lebo mňa to nasralo, ale neviem či to nie je kvôli tomu, že už som beztak na ňu nasratá 😁
Vadí mi, že hoci takmer nikam nechodíme, ide z nás robiť akože mintatujeme.
Ona je človek, ktorý nechodí ozaj nikam, jej život je len práca, sťažovanie na prácu, upratovanie a sťažovanie sa na upratovanie. Hoci doma bývajú dvaja, tak majú tri telky. My sme 4 a máme len jednu aj to malú, čo je pre ňu nepochopiteľné. Chcela nám prispieť aj na internet a TV pod podmienkou, že dáme aj do detských,čo sme odmietli

Strana
z2
evaachesa
13. jún 2023

@zuzanka.zuzu podmienka: dám vám peniaze, ale jedine na telku. Áno, je to jasné podmieňovanie. 😉

viestta
13. jún 2023

@zuzanka.zuzu lepsie ako @evaachesa by som to nenapisala

zuzanka.zuzu
13. jún 2023

@evaachesa no tak im nedá nič a vybavené 👍 výborne ste to vyriešili 👍 takto sa budujú dobré rodinné vzťahy do psej matere

ps: dúfam že svokra si tie peniaze užije (prepije, niečo nakúpi, rozflaka) a snáď už potom budú v rodine všetci spokojní 😉

evaachesa
13. jún 2023

@zuzanka.zuzu presne ako píšeš...ja by som si vybrala "radšej nič" v tomto prípade. 😉

mikadooo
Autor odpoveď zmazal
vamajka
13. jún 2023

Slusne by som podakovala a povedala, ze 2.TV nepotrebujete nakolko nepozerate ani tu jednu co mate a hotovo

nataly420
14. jún 2023

A vy ste malé soplave decka ? Alebo o co ide ? Kaslala by som sa jej na celu telku

ljzozv
14. jún 2023

baby ona sa rozhodla , že im prispeje na telku, nie že im dá peniaze, takže žiadne podmienky. Štýlom ideme do nay /okay,...../ a vyberte si telku, ktorá sa vám páči a pri pokladni vyťahujem peňaženku ja /svokra/. Žiadne peniaze im neponúkala, čiže ich nevydiera. Je to ponuka. Ber alebo nechaj tak....
toto je už na rozhodnutí autorky ako sa rozhodne.

autor
14. jún 2023

@zuzanka.zuzu vieš aké keby povie, že chcem vám kúpiť telku, vyberte si nejakú... Ok v poriadku, ja nechcem byť nevďačná a áno sú to jej peniaze. Len mňa naštvalo to rozpitvavanie, že vyberte si a ja Vám ju zaplatím, peniaze vám nedám aby ste to nerozhajdakali. Príde mi to, že z nás robí neschopakov. Pritom sme ďaleko zodpovednejší čo sa týka peňazí ako ona.

autor
14. jún 2023

@ljzozv áno, ja to beriem, jedine to má nasralo, bolo, že k tomu celému dodala vetu: ,, Peniaze Vám nedám, aby ste ich nerozhajdakali". A to sme ďaleko zodpovednejší čo sa peňazí týka ako ona.

negymama
14. jún 2023

Niektori ludia nie su schopni dat nieco skutocne nezistne a zadarmo.

Ako protihodnotu potrebuju minimalne navysenie svojho ega a uspokojenie zo zhodenia inych.
Osobne by mi ani nevadili viazanie daru na konkretnu vec, ako to ze pozaduje aby deti mali v izbach tv a internet ako podmienku.

autor
14. jún 2023

@negymama veď práve, ono keby povie, chcem Vám kúpiť telku, vyberte si akú... Tak to celé beriem úplne inak.

jaskolka
14. jún 2023

Povedz, že telku nepotrebujete a hotovo. Co vás donúti ísť do obchodu s pištoľou pri hlave? Peniaze vám nedá ok, je to jej rozhodnutie a právo. Kaslala by som na jej hlášky, nech si tara, čo chce.

Strana
z2