Hlášky typu "Ja chodím do práce"
Hovorí to len môj muž? Dnes sme mali s malym náročný deň. Má 2 roky, a zároveň obdobie vzdoru. Plače skoro pre všetko. Ja medzitým keď sme doma, a nie vonku tak sa mu snažim naplno venovať. Popritom ak sa dá navariť, oprať a vyvesiť. Keď zaspi tak aspoň kupelnu upracem. Malý občas spí hodinu dakedy 2. Manžel sa mu tiež venuje , ale ak mu poviem že nech si aspoň tanier umyje tak odpoveď je "A to mam robiť všetko"
@kika541996 nie, nemáš robiť všetko. Mas si po sebe upratať tanier.
@kika541996 povedz ze mu to pripomenies keď po rodičovskej nastúpis do roboty. Ze to budeš potom brať ako on teraz a teda okrem roboty už nebudes doma robiť nič... Chumaj
@kika541996 a čo je to všetko?ty tiež nemusíš upratovať kúpeľňu, keď maly spí.Ja musím tiež povedať ja spravím toto, ty to a potom máme pokoj, lebo on sám od seba nevie čo spraviť🤪.Riad si odložiť a umyť je to najmenej.Su veci, ktoré robí u nás iba muž.Rozdel to povedz, že ja som spravila tieto veci ty urob toto....a, keď nespraví tak to necháš tak.Zalezi ako to máte od začiatku zaužívané môj muž býval sám, takže vedel všetko a, keď nechce je to len lenivosť.
@kika541996 on vie kedy mu "padla" ty máš prácu stále v domácnosti a okolo detí to je neviditeľná práca stále je čo robit
Akoze po takychto primitivoch o kt.citam tu na mk, som rada za toho mojho a cudujem sa, ze vobec este zije.
Ďalší skvost internetu, tvoj muž.
@kika541996 starať sa 24 hodín o dieťa je tiež práca, opatrovateľky to majú zaplatené.
@kika541996 a čo je to všetko?ty tiež nemusíš upratovať kúpeľňu, keď maly spí.Ja musím tiež povedať ja spravím toto, ty to a potom máme pokoj, lebo on sám od seba nevie čo spraviť🤪.Riad si odložiť a umyť je to najmenej.Su veci, ktoré robí u nás iba muž.Rozdel to povedz, že ja som spravila tieto veci ty urob toto....a, keď nespraví tak to necháš tak.Zalezi ako to máte od začiatku zaužívané môj muž býval sám, takže vedel všetko a, keď nechce je to len lenivosť.
@kika541996 je na čase si uvedomiť, že máš pri sebe chudáka, čo sa neženil, ale slúžku do pracovného pomeru vzal. Doporučujem ísť do práce, čo najskôr. Preniesť na neho povinnosti, ale ja akosi podvedome tuším, že tieto paraziticķé typy mužov nebudú robit doma a odpratávať po sebe taniere, aj keď ty budeš mať dve práce a celú domácnosť na starosti. Časom si uvedomiš, že nemáš inú možnosť, len si zvyknúť, že si kus spotrebiča, alebo ho pošleš so teplých krajov a lenivec si bude musieť zháňať novú pracovnú silu.
Ano, raz to skusil vyvysovat svoju pracu nad mojou (deti su extremna praca). Zobrala som sa a odisla na pol dna ;) nech si s tymi detmi oddychne teda
A tie reci, ze nebude robit vsetko ma aj moj muz, ktory ma problem po sebe upratat omrvinky. V oktobri idem na 5 dni prec…uz je ticho ;)
@kika541996 táto vojna je ťažká - ty si doma celý deň a ja chodím do práce vs. Mama 24h sichty od narodenia. Snažte brať ohlad jeden na druheho...
Moj po nocnych tento tyzden vyoral s dedkovcami za 2dni rolu zemiakov, s dedom bol jeden den v hore chystat drevo - dnes ho uz aj spolu postiepali a ulozili, kazdy den mi nachystal malu pred uspavanim a potom uprace hracky a riady a mne sa to zdalo malo a mala som chut mu pindat, ze chce ist von s chalanmi - po tychto lemrach o kr.citam dostal akurat tak poziadavku priniest mi pizzu a dobre sa zabavit 🤦♀️
Starostlivost o dieta je tiez praca, takze vyhovorka ja pracujem u nas doma teda nefungovala 🙂 a rovnako nefungovala aj ked on bol na materskej a ja v praci.
Máš mu odpovedať, nemusíš robiť všetko, stačí si po sebe umyť tanier.
Ja používam hlášku, nemyslite si že budem všetko robit
@kika541996 doteraz si pratala?
@kika541996 keď bol bordelar, keď žil sám tak je taký, ale to ho neospravedlňuje.Asi doma po ňom upratovala mama, alebo sestra Neviem ako dlho ste spolu, ale nerob to, keď začneš pracovať bude to ešte náročnejšie.Umyt umývadlo, riad, povysávať zvládne čím skôr to rozdelíte tým menej konfliktov.Nie každý chlap to videl doma, že otec niečo robil je veľa takých rodín kde sa ešte traduje chodím do práce, tak nebudem nič robiť, alebo to sú ženské práce.
@kika541996 ty si tu už písala, takže sa nič nevyriešilo
čiže on považuje domacnosť za čisto ženskú prácu, on chodi do roboty a tym prenho šichta skončila, dieťa a domacnosť je na tvojich pleciach, ked začneš chodiť do prace, bude očakavať v tvojej režii uplne všetko
s takymito typmi len na tvrdo, najlepšie nerobiť po ňom vôbec nič, samozrejme o maleho sa postaraš aj o jedlo, ale ked si chceš oddýchnuť,zavolaš svokru, nech stráži maleho, lebo tvoj muž prišiel z prace a nevladze
mimochodom, doma asi nemusel nič robiť
alebo ked maly bude väčši, pojdeš na 3 tyždne niekam, aby si muž vyskušal pracu i domacnosť a čo ti hodil na plecia
na takychto pekné a láskavé slovo neplatí
ano povedz mu, že sa chceš vymeniť, pojdeš do prace a on bude s malym, dojdeš domov a ako po vybuchu atomovky, ked nevie jeden riad umyť, tak nebude vedieť vobec nič
bol vychovavany štylom, že domacnosť je ženska praca
ja by som jeho mamu pravidelne volala na pomocl nech vidí, ako to u vás funguje
Však by skúsil zapotiť takú hlášku v rómskej osade 😅 dobili by ho tam palicami 😅
@kika541996 moj tiez casto hovorí,alw ved ja chodím do prace..no ale do prace chodím aj ja ;)

Nech kúpi umývačku. Ubudne vám obom.