icon

Hlava verzus srdce

16. nov 2020

ahojte baby neviem co tu vlastne hladam - pochopenie, odpovede ktore sama neviem najst alebo to len potrebujem zo seba dostat, ale nechcem aby ma niekto spoznal preto pisem anonymne. Vopred sa ospravedlnujem ak to bude napisane chaoticky ale snazim sa zo seba dostat to co ma dusi uz x rokov... Mam/mala som priatela skoro 9rokov - neviem ako je to medzi nami teraz i ked spolu zijeme (intimne uz nie viac ako pol roka a skratka mam pocit ze sme len spolubyvajuci - hadky vycitky nedovera). mame obaja nieco po 30ke a z kamaratov to nejak preslo do vztahu (pred tymi 9rokmi). On bol vsak vzdy taky chladnejsi typ. Ziadne prejavy naklonnosti, slovko lubim ta som od neho pocula snad 3krat (!!!).. ale k podstate.. ide o to ze este kym sme boli len kamarati zoznamil ma s jeho dobrym kamosom, ktoremu som sa asi od zaciatku pacila - sadli sme si prosto rovnaka vlnova dlzka ale ja som to vzdy nejak snazila brat len kamaratsky i ked z jeho strany boli rozne naznaky.. este pred zaciatkom vztahu s mojim priatelom som s tymto kamosom prezila "romanik" ziaden sex prosto pusa objatia jeden vecer ked sme cosi aj popili (moj priatel nas videl ale kedze sme boli vtedy len kamosi neriesil to)..ja som akosi stale podvedome "chcela" mojho priatela a musim povedat ze ho lubim velmi no nikdy som nemala pocit ze mi dava naspat to co dostaval.. s tymto kamaratom sme ostali dobrymi kamosmi.. a nejak postupne som zacala chodit s mojim priatelom (i ked on to zo zaciatku dost "zapieral"..resp. ked sme boli sami bol iny ako ked sme boli v spolocnosti vtedy ziadne chytenie za ruku pusa atd) chodili sme vsetci spolu na akcie a ja som videla ze ten kamarat nikdy neprestal mat zaujem ale ja som sa mu stale snazila vysvetlit ze prosto lubim priatela.. ked tu zrazu mi po troch rokoch priatel oznamil ze nevie co dalej a chce sa rozist..zlozilo ma to odisla som na leto brigadne do ineho mesta.. a co cert nechcel zazila som vaznejsi romanik sice len na jednu noc s tymto uz nasim spolocnym kamaratom... ked sa to priatel dozvedel povedal mi ze som ho podrazila a podviedla (!!!) i ked on sa rozisiel somnou a utal kontakt s dlhorocnym priatelom a nam dal "sancu" pod podmienkou ze sa snim nebudem kontaktovat ani ja.. dodrzala som to i ked ma to velmi bolelo.. ale chcela som pre ziskanie ho spat spravit vsetko... kamarat to nezobral moc dobre a prerusili sme vsetky kontakty..po roku sa vsak stalo ze sme sa stretli na jednej akcii a nas kontakt sa obnovil... v tej dobe som zistila ze priatel nadalej navstevuje sexoznamky vyhladava tantricke masaze posiela nahe fotky inym zenam...co mi robil aj v minulosti ale vzdy to akosi obratil proti mne... odstahovala som sa do ineho mesta nasla pracu a stretavala sa stymto kamaratom par mesiacov.. je o nieco starsi a vzdy som citila ze by pre mna spravil prve aj posledne... neviem prečo som tomu vlasnte nikdy nedala sancu... potom ma vsak preradili na ine miesto a musela som odist cca 200 km od neho a do toho prisiel moj priatel(byvaly/sucasny-stale ten isty neviem ako to pomenovat - telenovela ja viem) a pointa je to ze som zas kvoli nemu utala kontakt s tymto kamaratom... uvedomujem si ako som mu tym uz niekolkokrat ublizila - teraz mam na mysli toho kamarata... snazila som sa zabudnut... no nas vztah-nevztah nikdy s priatelom nebol idealny... som dobra na varenie, pecenie, upratovanie..no mam pocit ze ma vzdy bral ako samozrejmost a niekoho na koho sa moze spolahnut.. opat sa to zhorsilo normalne mam pocit ze to chodi v cykloch kedy je chvilu spokojny a potom si ma prestane vazit... a tak som po skoro troch rokoch zas v kontakte s tymto kamaratom... sme od seba vsak daleko niekolko tisic kilometrov a ja neviem co dalej... napiseme si zaspominame..a ja stale viem ze on by mi mohol dat vsetko co potrebujem (citovo myslim - napriek vsetkym sklamaniam ktore som mu sposobila) je tam stale nieco nevysvetlitelne co ma k nemu taha...pamatam si jeho vonu, jeho telefonne cislo viem naspamat, a ked si spomeniem co sme spolu za taku kratku dobu zazili nie je tam ale ze nic negativne! prosto len pekne spomienky... sama si uvedomujem ze najlepsie by bolo nechat ich oboch ist a zacat od znova ale na to sa priznam som asi este nedospela.. ospravedlnujem sa za chyby a styl pisania a cakam vsetky typy reakcii ja som to len potrebovala zo seba konecne dostat (aj ked ani zdaleka to nie je vsetko)
pekny vecer ak to niekto docita :D

Strana
z2
letfenixa
17. nov 2020

Existuje ešte možnosť nebyť ani s jedným

makova333
17. nov 2020

autorka: niekto tam hore ti ukazuje milion znameni, ze toto nie je dobry vztah napriklad tym, ze ta napadol, niekolkokrat ste sa rozisli, najskor sa k tebe nepriznaval, nefunguje sex, kamarat, ktory ma zaujem...atd. Ale ty si ides tvrdohlavo svoje. Co sa este musi stat, aby si pochopila, ze tento chlap nie je pre teba? Mozno ani ten kamarat nie je pre teda, mozno je jen na to, aby si konecne nabrala odvahu opustit toho terajsieho. Kazdopadne, ten kto preslapuje na mieste do Pariza nepride...

evica01
17. nov 2020

Ja som to docitala. Nahodou zaujimave.
Ma to riesenie.
Zacni od seba. Ak mas chut sa rozist s tymto chmulom tak to urob. Da sa? Mas kde byvat a pod?
Deticky asi este nemate.
No a potom sa uvidi co dalej. Rozmyslas moooc daleko.
Si zmatena, zalubena do druheho. No na co toto vsetko tie dlhe roky. Len sa motas a motas.

bluebriggs
17. nov 2020

No takže to povedal len preto lebo ty si to ako prvá povedala..prpste zbytocne

0kristina0
17. nov 2020

Nemalansom ani chut do docitat dalej, si velmi nevyzreta na svoj vek, stale nevies co chces, urovnaj si to v hlave a dospej dievca

cacianka
17. nov 2020

Zena vyprdni sa na toho debila. Ty si tak zmagorena sama zo seba ze nevidis ako na teba kašle a toto nie je tvoja ružová buducnost.ani len bledo.
Osamostatni sa, daj sa do poriadku, oslobod sa od všetkých vztahovych pavucin tych dvoch. A potom pride to čo prist má. Milujuci muž, normálny partner sa sprava uplne inak , ved sa preber.
Som už stara kofola, ja som sa tiez zbavila takehoto "geroja" a teraz mam chlapa ktory na mne miluje aj moje šunky a slaninu. A to mam k dochodku o hodne blizsie ako k puberte.
Nenapadol ma nikdy, ale pohladi, prituli, ani na verejnosti ma neprehliada, za ruku vezme - vsetci okolo nas vidia ako par.
Odid od neho, zresetuj sa a uvidíš ako sa ti úľavi a otvori novy život. Nestracaj čas nadarmo. Je iba tvoj a ži ho

oliviabb
17. nov 2020

ak to neskusis, nebudes vediet. Nedala si Vam cas spoznat sa. Tak Vam ho daj teraz. Bud to klapne alebo nie. A ty budes vediet na com si a budes sa moct posunut. Pri sucasnom nikdy nebudes stastna, lebo tu je on. Mna by zaujimalo, ci kamarat je po cely cas sam, ci mal nejake akoby prechodne vztahy. Ak to je takto, a aj ked si mu ublizila on stale na teba caka. Lenze musite skusit dat tomu sancu, spoznavat sa a co bude dalej to je vo hviezdach. Odid od sucasneho, uvidis ako to pojde s kamaratom, mozno pride aha moment a zistis, ze to nie je to prave orechove a ma ta to nasmerovat inam, casom k uplne novemu muzovi.

janetinka27
17. nov 2020

vas vztah uz zrejme davno skoncil. je zvlastne,ze v nim tak dlho obaja zotrvavate.napriek vsetkemu sa vztahu s priatelom nedokazes vzdat.
a ten kamarat zalaskovany nema svoj zivot? alebo caka kedy prikyvnes a naivne ta prijima?
ak si najdes niekoho teetieho,obavam sa,ze v slabej chvilke si zaspominas na minulost a vratis sa k jednemu abo druhemu.a potom naspat k tretiemu.
chyba bola ta,ze si oboch podrazala dokola.slabe chvilky tu nie su na to aby sme skakali z naruce do naruce.partnera si najdi takeho,ktory tie slabe chvilky prekona s tebou.
na priatelovu rodinu nehlad,ved oni nemozu byt dovodom na udrzanie rozpadnuteho vztahu.alebo si myslis opak? jedine ze by to bola kralivska rodina a ty by si strasne chcela byt princezna.
tak snad sa rozhodnes spravne a v buducnosti budes čestná, zodpovednejsia a stastna.

oliviabb
17. nov 2020

Najprv si hlavne utried myslienky. Aby si ho znovu nenamotala. Mozes byt aj sama, nikde nie je napisane, ze musis skakat zo vztahu do vztahu. To by Ti najlepsie pomohlo, venovat sa sama sebe, konickom. A potom sa uvidi

dilino
17. nov 2020

No ved preto kde sa dvaja bijú treti viťazi.

annamarin
17. nov 2020

Necitala som vsetky prispevky tuto, len tie od autorky. Kazdopadne nechápem, co to komplikujes. ODPOVEĎ JE JASNA. So súčasným sa rozid. On ta taha dole. Len zdrziava tvoj cas. Nikdy ta nebude lubit, tak ako ty potrebujes. S kamarátom to kludne skús. Aj ked teraz je chladný, tal mozno ho obmakcis. Ked nie aspon nebudes v toxickom vztahu. NIKDY sa uz vsak nevracaj k tomu ex. To s ním by si mala prerusit vsetky kontakty.😃 On ta len vyuziva. Odkopne ta a ked si najdes ineho... to nie je laska, co sa v nom ozvala, ale zlomene ego, ze si spala s inym. Tak zrazu si ty na vine, že on ťa odkopol a mas si druheho zablokovat. On ale po zoznamkach chodit moze.😃 Double standarts no.. on ti uz uplne vymyl mozog a este ta to k nemu ani netaha. Zabudni na neho. Dokonca sa sotva priznava k tebe na verejnosti. Ver mi ja poznám tento príbeh. Zazila som si sama aj ked na menej rokov sa to taha.

ivana11155
20. nov 2020

Vzťah so súčasným kamarátom je o ničom, skončiť ho bolo treba už dávno, keď si ho podviedla, keď si ho pristihla že chodí na sex zoznamku, atď.ked také niečo robí je zbytočné riešiť či ťa má rád, odpoveď je nie nemá. A ten druhý...vyskúšaj uvidíš resp.ked to tiež bude o ničom nestrácaj s nim čas tak dlho.

Strana
z2