icon

Hlavne (ne)záväzne

zuzanazu85
1. jan 2022

Ahojte dievčatá,aj chlapci 😉. Som tu asi týždeň, možno dva dokopy a som rada,že niečo také,ako toto fórum je. Veľa krát dobre poradíte, veľa krát povzbudite,aj ,,sprdnete", keď je treba 😁. Tak sa odvážim ,, hodiť do jamy levovej" a budem vďačná ak aj mne poradíte,či sprdnete 😆. Takže,du na to. Mala som vzťah,6rokov,brala som to veľmi vážne, počítala do budúcnosti s ním,mali sme sa na aj brať,no čo čert nechcel, kvôli slepej láske s prehliadla veci ako veľká žiarlivosť,majetnickost, sebeckosť. Povedala som si,tak reku,, odtiaľto utekať jediné správne riešenie 😏. Vzťahy som nechcela istú dobu riešiť, čiže som si chcela užiť trošku nezáväznej slobody 😁. Spoznala som chlapa,43r. .Dohodli sme sa,že nebude riešiť veci budúcnosti a budeme si spolu užívať seba a prítomnosť. Stretávame sa už skoro rok. Nie je to čisto len sex,chodíme na výlety,kino,proste typický kamarát taky rád 😁.Vždy keď príde,bo je odďalej donesie kvety,či dáku mlsotku(určite si nepotrpim na dary atď). No a konečne moja otázka. Kedy je to už vzťah? Dá sa nejako zistiť,či niekoho už ľúbite,milujete? Som z toho trošku zmätená. Po sexiku sa chce túliť,je spí, drží ma v objatí,keď ideme v aute,skoro vždy si pusu pýta na semafore,drží ma za ruku,či v aute,či v meste.,čimeste,keďsomzálangos

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

@janewithane hneď na začiatku sme si to vysvetlili. Neriešime svadby,domy, hypotéky,deti. Povedal mi dám,že to vydržím možno mesiac takto 😁,ale zmenil správanie s tým,aspoň ja mám ten pocit,že je akokeby viac vtieravejsi,či ako to povedať. Predtým sme sa nedržali za ruky,ani sa na mňa po sexe nelepilo. Tak preto teraz táto moja sprostá téma,no neviem čo sa deje ak sa deje 😏

janewithane
1. jan 2022

@zuzanazu85 tak preskumaj svoje pocity- čo chceš ty? Nie je to muž s ktorým chceš prežiť viac? Nepominuli už dôvody prečo si chcela nezáväzné stretávanie? Keď prídeš na to, že ho ľúbiš a chceš viac je načase mu to povedať.. nejde o to co on. Ide o to byť k sebe úprimná, čo chceš a dopriať si to

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

A tak som dostala odpoveď.... A ty si si veľmi ,,skoro" všimla,že ťa už dávno nemám ,,na vyhadzanie" 😁😂 No tak som doriesila 😂🤭

bosorka2302
1. jan 2022

@zuzanazu85 no to je to, nic nechceme, je nam takto dobre a ked sa to neposuva tak uz je probolem, lebo co ak nechce vztah.....ma inu a pod. Preto asi treba hodit rec s nim nie? 🙂 ze si zmenila nazor, ze ho lubis, ci pojdete do vztahu s perspektivou

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

Pohľady nezainteresovaných strán som chcela vediet. Nechcela som niečo povedať,čo by si zle vysvetlil,aj keď sranda musí byť. Poväčšinou sa tu riešia smutné sklamania,rozchody,nevera. Ale tak každý máme svoje bolacky a trápenia. Ďakujem za reakcie a dokopanie 😁

mmoonna
1. jan 2022

@zuzanazu85 a ja konečne čítam o normálnom chlapovi a normálnom vzťahu. Lebo v poslednej dobe je to tu samý magor. Tak som rada aj za teba ☺️

anne_mary2
1. jan 2022

@zuzanazu85 tiez som v takom vztahu fungovala.. a teda myslim ze skor ci neskor to u jedneho z “partnerov” prerastie do niecoho viac 🤷🏼‍♀️, vacsinou sa ale teda zena namota skoe myslim…
Hmm tak zase ruku na srdce, vecne vas ( ta ) to bavit nebude. Teda v pripade ze chces rodinu vztah manzela deti…
Mne po dlhom unavnom vztahu velmi vyhovovalo ze mam s kym ist na veceru , do kina, lyzovat, mat sex, ale nestarat sa ci ma vyprate,navarene, vadit sa atd prost, prisiel mali sme program, fajn noc, rano kazdy do roboty ;)) akurat som po roku zistila ze je zenaty a v case kedy “bol so mnou” mu manzelka porodila 3 dieta.. ale to uz je iny pribeh veru..

Tak vzdy je to bud alebo bud sa opytas / sa dopracujete obaja k rozhodnutiu byt vo vztahu, alebo jeden city prejavi druhy neopatuje a uz to bude take vselijake.. mozno to je takto super a vztah nevyjde… a mozno bude vsetko fajn aj vo vztahu 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️.
Ale kazdopadne tu to nijako nezistime bud to risknes a opytas sa alebo pockas.. ale teda hlavne ked to riesis uz to len taky kamarat na sex a pod nebude to je jasne

luccija
1. jan 2022

@zuzanazu85 ty máš koľko rokov?a ako často ste spolu?ja toto nazývam vzťahom, keď mu zomrela partnerka pri nehode je to veľká trauma a len na pobavenie takto sme začali my s mužom obaja sme nerozprávali o záväzkoch, ale mali sme klasický vzťah, ale nerozprávali sme si tak už sme oficiálne frajeri?každý sme bývali vo svojom, ale boli takmer denne spolu... stretli sme sa v práci obaja po dlhých vzťahoch a sme spolu 18 r
Nehladaj problémy kde nie sú🙂máte vzťah...za predpokladu, že sa nevidíte 2x mesačne cez vikend

apolka77
1. jan 2022

@zuzanazu85 keby ti to takto vyhovovalo, nepýtala by si sa na takéto otázky. Koľko máš rokov? 25?
Je logické že keď s človekom tráviš viac času, máte spoločný zmysel pre humor tak to prerastie v niečo viac.
Mám dojem že si sa buchla aj ty hoci sa snažis vyvolať dojem že nie. No bojíš sa sklamania a tak tu niečo splietas o ňom či je to už vzťah či nie. A že ti to takto vyhovuje...nie, už aj ty by si chcela pokročiť. Nemusíš sa zato hanbiť, a tento chtic po láske zastierat toľkými smajlikni a cha cha cha Chi Chi Chi ...
Keď chces vzťah nauč sa komunikovať s partnerom, ak máš pocit že je to ten pravý nemala by si sa báť že keď sa ho po roku spýtas ako ste na Tom tak hodí spiatočku. Ak by aj zrazu ti povedal že si to pokazila aspoň budeš vedieť že nie je ten pravý...lepšie po roku ako po 5.-tich.

Je dobré mať zmysel pre humor, ale keď všetko obraciame akoze na žart, akoze my dvaja lásku nepotrebujeme o.k ....no veľa ľudí takto uteká pred realitou že si nechcú priznať že vlastne túžia po vzťahu ..lebo sa boja sklamania. Nastavte si zrkadlo.
Už len to, že to riešis je jasné že si námotana.

No a k tomu čo robí čo nerobí...ak ťa naozaj bude chcieť a s tebou byvat a tráviť viac ako len výlety to je znak že s tebou počíta aj do budúcnosti...
A inak povedať len tak že mešká mi menzes a uvidíš reakciu ako to vlastne s tebou mysli je celkom dobrý nápad....

luciajass
1. jan 2022

@zuzanazu85 ja som mala taký nezáväzný vzťah. Sme spolu 16 rokov, z toho 8 rokov manželia 😂

nikpa
1. jan 2022

@zuzanazu85 toto nie je nezavazna sloboda, toto vyzerá skôr na normálny vzťah a keď vám to obom vyhovuje je to v pohode. Každopádne by ste si to mali ujasniť medzi sebou, ako sa to, čo sa momentálne medzi vami deje volá, či uz to môžete považovať za vzťah. Ja ked som mala nezáväzne vzťahy tak sme urobili čo sme mali, žiadne extra mojkanie, max. volaka debata v posteli ešte chvíli po tom... Rozlúčili sme sa a išla som domov alebo on, podľa toho u koho sme boli. Žiadne výlety ani trávenie voľného času, bolo to naozaj čisto len o sexe.

monka105
1. jan 2022

@zuzanazu85 Po mojej vlastnej skúsenosti, ti môžem napísať iba toľko, že všetko je možné. 😄 Detto toto isté, osem mesiacov sme sa stretávali a potom z neho vypadlo, že nemá žiadne romantické pocity. Porozprávaj sa s ním narovinu, že si z toho zmätená a nevieš čo aktuálne ste.

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

Nikde som neyvrdila,že ho využívam,alebo čo. Vedeli sme od začiatku,ako to bude ale je tvrdím a pýtala som sa,kde je tá hranica,keď začne blikať kontrolka,že ahaaaa,toto už niekto nerobí len pre to,len aby si vrznu 😁😆.

komplikovana
1. jan 2022

laska je rozhodnutie s tym druhym ostat a respektovat ho takeho aky je. O vztahu sa da hovorit vtedy, ked si vy dvaja poviete co vlastne medzi vami dvoma je. Takze ak si chces byt ista na com si, treba si vsetko vydiskutovat, aby nedoslo k nedorozumeniam.

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

Čiže mi z toho teraz vyplynulo,že som vo fungujúcom romantickom vzťahu,len ja blbá to nepochopila 🤭😁😆

bluehorsee
1. jan 2022

@zuzanazu85 Zuzka jednoducho si užívaj čo máš a nepolemizuj nad tým. Či potrebuješ potvrdenie že ste spolu? Veĺa žien by dalo neviem čo za taký pekný vzťah(nech ho pomenujeme akokoľvek)🤗

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

@apolka77 to s tym menzesom už bolo,ale neveril, 😁. Pretože by som mu to nevravela tak kľudne bez sklbania si vlasov 😆

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

@bluehorsee ďakujem , ste/ si veľmi zlatá ☺️. Mám 36,ale asi malo ,,nezáväzných vzťahov" 🤭. Len vrznut a cao,a ja sa s ním motam po hubách,po hradoch atď 😁😆.

madeline1
1. jan 2022

@zuzanazu85 ano, mas s nim vztah. Je mi luto, ze sa to tu vobec pytas, ze to necitis. Myslim, ze keby si sa ho to opytala, tak by si ho sklamala a stratila ho. Neviem, cim to je, ale vela zien nevie kedy ma vztah...malo by byt logicke, ze ked s tebou robi viac nez sex, tak je to viac nez milenecky vztah. Uz davno ste mali spolu byvat, mohla si ho uz i zoznamit s rodinou.

dadulamamula
1. jan 2022

@zuzanazu85 a co tak sa porozprávať s nim? Co tak sa ho hneď spýtať na rovinu ci k tebe niečo cíti, lásku, či by dokázal si predstaviť s tebou život, milovať sa s lásky,, mať spoločnú budúcnosť manželstvo deti čiže rodinu... Skús sa jeho spýtať..
Z toho co opisujes.. Je krásne že ti donesie aj kvety, aj tí sa pusu za ruku ta chytí, ale nepovie ti ze ta ľúbi ci miluje.. Zas na druhej strane co ak to robí aj iným ženám to co tebe?

Jedine ako to zistíš ze sa spýta jeho na rovinu... Ale s kľudom, osobne, z očí do očí.. Uvidíš jeho reakciu, uvidíš ako sa bude tváriť..

barborachors
1. jan 2022

@zuzanazu85 to je malo na vztah. Za to, ze chodite po vyletoch a ste zamilovani atd nic nezarucuje. Asi by som sa ho nepriamo opytala ako to so mnou mysli a drzala sa rady od moonlight. Alebo mu povedz ze sa ti po rokoch ozval davny kamarat a ze ta pozval na kavu a uvidis ako sa zatvari. Alebo mu povedz ze ti meskaju. Vsak si daco vymysli ak chces vediet nie?

Pamataj ze chlapi neznasaju vazne debaty, bude sa citit vohnany do kuta a on este nechce byt lapeny. On chce dobyvat, snazit sa, tak mu to neber. Lebo ti moze s kludom anglicana vmiest do ksichtu ze na neho tlacis a potom sa ti mesiac neozve.

barborachors
1. jan 2022

@zuzanazu85 A este, naozaj zistis ako to s vami je, ked sa stane nejake nedorozumenie alebo hadka. Tam zbadas co a ako, ako sa zachova. Alebo sa opite a tiez uvidis mozno co z neho vypadne...

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

@dadulamamula ja som takéto veci nechcela riešiť,pretože by sa hádam aj pokazilo. Kedy sa začneme baviť o niečom,ako bývaní,či deťoch,tak to by som už pokladala za vážne. Doteraz som bola v tom,že keď neriešime,je to vlastne ten nezáväzný vzťah. Sem tam mi povie,že ťa ľúbim opica,ale vždy to brala,čo ja viem,len ako frázu napr.pred či po tých našich curbesoch postelovych. 😁. Hocikedy mu na to odpovedala,tak to určite ty orangután 😂. Proste sranda,nikdy by ma nenapadlo,že to myslí vážne. Proste len nepochopila typ vzťahu ,, nezáväzný". Veď aj keď sme niekde šli a oči mu padli na peknú babu,ktorý chlap sa nepozrie,že? Ja mu odvrkla AS dobrý vkus,ale tie boty,či tvár nohavíc jej nepasuje 😆. Proste mi to pripadalo,ako obyčajný ,,vrzi" kamarátsky vzťah.

kitycat
1. jan 2022

Nechapem preco sa zamyslas nad tym ci mate ne-vztah alebo vztah. Na zaciatku ste si povedali, ze chcete nezavazne, tak to tak obaja beriete. Ze sa bojis, ze on bude chxiet nieco zavazne a ty nie? Tak ho posles hladat stastie niekam inam.

Nemyslim si, ze mate nejaky vztah. On si podla mna len uziva, ze moze svoje poxity po takej strate na niekoho preniest

janewithane
1. jan 2022

@madeline1 tak mne pride dost nelogicke si predstavy slovne nepovedat. Kazdy mame predsa inu predstavu o vztahu, ja napr nepredpokladam ze kazdy chce monogamny vztah smerujuci k manželstvo.. A ak by sa takehoto ujasnovacieho rozhovoru (moze to byt par viet) niekto zlakne tak je podla mna nezrely a nekompatibilny s mojimi predstavami

zuzanazu85
autor
1. jan 2022

Nedrzm ho,je voľný ako vták,nekontrolujem,sám mi povie kde a čo bol. Dnes mi povedal,že som ,,skoro" pochopila,že ma nemá len na 👉👌. Aj keď vlasne to bol základ,prečo sme spolu od začiatku. Môže ísť a letieť,ničím není ku mne pripútaný a chodí skoro 3-4 do týždňa 200km tam a späť. Tak ja neviem,či sa nedá vrznut aj bližšie či čo 😁🤭

mimka1402
1. jan 2022

@zuzanazu85 Jeeej.😊Tak toto mi zlepšilo deň! Prajem ti nech to aj naďalej je tak pekné, ba aj krajšie ❤️

madeline1
1. jan 2022

@janewithane nepovedala som, ze sa zlakne, ale ze vztah s nou ma a ze jej to nedoslo je druha vec.

dadulamamula
1. jan 2022

@zuzanazu85 tak potom kde je problém keď to tak berieš? Ale aj tak vzájomná komunikácia a ujasniť si hranice aby to pre oboch nebolo inak..

marseillefan
1. jan 2022

Asi už idem neskoro, ale ak ti môžem poradiť, tak tá vaša neistota dodáva vášmu vzťahu šťavu... 99 percent vzťahov po 6 rokoch nie je takých zaľúbených ako ste vy. Dôvod? Neistota z obidvoch strán. Ja byť tebou, tak to netlačím do toho, aby ste si to zadefinovali (už je neskoro na to), ale čo najdlhšie si užívam aktuálnu situáciu. Zjavne to funguje pre obidve strany.