Hlavne (ne)záväzne
Ahojte dievčatá,aj chlapci 😉. Som tu asi týždeň, možno dva dokopy a som rada,že niečo také,ako toto fórum je. Veľa krát dobre poradíte, veľa krát povzbudite,aj ,,sprdnete", keď je treba 😁. Tak sa odvážim ,, hodiť do jamy levovej" a budem vďačná ak aj mne poradíte,či sprdnete 😆. Takže,du na to. Mala som vzťah,6rokov,brala som to veľmi vážne, počítala do budúcnosti s ním,mali sme sa na aj brať,no čo čert nechcel, kvôli slepej láske s prehliadla veci ako veľká žiarlivosť,majetnickost, sebeckosť. Povedala som si,tak reku,, odtiaľto utekať jediné správne riešenie 😏. Vzťahy som nechcela istú dobu riešiť, čiže som si chcela užiť trošku nezáväznej slobody 😁. Spoznala som chlapa,43r. .Dohodli sme sa,že nebude riešiť veci budúcnosti a budeme si spolu užívať seba a prítomnosť. Stretávame sa už skoro rok. Nie je to čisto len sex,chodíme na výlety,kino,proste typický kamarát taky rád 😁.Vždy keď príde,bo je odďalej donesie kvety,či dáku mlsotku(určite si nepotrpim na dary atď). No a konečne moja otázka. Kedy je to už vzťah? Dá sa nejako zistiť,či niekoho už ľúbite,milujete? Som z toho trošku zmätená. Po sexiku sa chce túliť,je spí, drží ma v objatí,keď ideme v aute,skoro vždy si pusu pýta na semafore,drží ma za ruku,či v aute,či v meste.,čimeste,keďsomzálangos
@dadulamamula ja proste tak píšem,som to ja . Niekedy to nenapísal tak,aby to pochopili všetci,no hold,sme originál 😉. Píšem aj s chybami, píšeš ako Mongol niekedy,ale pointa azda pochopena bola. 😁
A niekedy mi to tam svacne tak čudne aj tel ☺️
@marseillefan s tým vážnym to bolo 6rokov,toto trvá rok,bo som nechcela riešiť po blbom vzťahu ďalší vážny vzťah 😏. Tak tak
@dadulamamula a všimla som si tiež,že nedávam SOM,SA ☺️
@zuzanazu85 no ja neviem, chlap je jednoduchý tvor, keď ste si na začiatku povedali, že vás vzťah je nezáväzný, tak si myslím, že to on tak berie. A že chodíte po výletoch a zotrel ti sneh z auta, mi nepríde ako prejav lásky, ale možno len ja som v tomto smere náročná 🤷🏽♀️ A keď ti vtedy povedal, že ta vraj lubi, tak na tvojom mieste by som sa ho to už vtedy opýtala ako to mysli. Ale ja som veľmi priamy človek a na takéto dotahovanie ako zo strednej školy,by som nemala náladu ani čas.
@zuzanazu85 ja by som si užívala prítomnosť, veď nikdy nevieš ako to všetko dopadne a je úplne jedno, či ste si vzťah predtým nejak zadefinovali, ono sa to časom nejak vyvrbi samo, ak máte byť spolu, tak budete.
On to asi berie vazne, asi aj Ty. Ale prave tie spolocne zavazky, deti, hypoteky az ukazu ci viete spolu realne fungovat a kto ma aku povahu. Semtam sexik a vylet to zvlada spolu 99percent ludi. Takze byt Tebou hodim sa do kludu a ak ho chces zacnem pomaly riesit veci..Konieckoncov mas 36 a je cas na deti. ;)
@tomas115 Môžem meniť pravidlá dohody počas
,,jazdy"? 😏 Sú už dva pohľady mužov. Čiže ani páni nevedia,ako mám konať. A ja že rozchod je ťažký ☺️.
@zuzanazu85 Pokial poznas jeho rodinu, kamaratov, nie si iba jeho kamaratka s vyhodami.
Mate plnohodnotny vztah. Co si to potrebujes napisat na fb do kolonky vztahy?
Hlavne pochop, ze mas 36 a partnera bez zavazkov, rozumiete si. Rozmyslala by som nad potomstvom. (ak chces). Vysklonuj slovo dieta po sexe, vtedy su muzi najuprimnejsi. Povedia tak, ako citia. Drzim paste a nech ti vlak neutecie, blizi sa ti 40ka.
@zuzanazu85 neviem, píšeš o seba ako žena a tvoje písanie je divne, podľa mňa si chlap ktorí chce vedieť z pohľadu žien ako na tom je 🙂
@desore písala som už predtým,že silou mocou matkou byť nechcem,keď to príde,nebudem sa brániť,mám rada deti. Očividne ho rada mám,ináč by som to nechala plávať svojim smerom,ale tlačiť niekoho niekde tiež nechcem. Vzťah to je,ale asi pochopený ináč z mojej strany. Ak má bude chcieť oplodniť,no tak budis 😏. Tak blbo povedané. Bolo to fajn vtedy,bude to fajn snáď aj po ,, označení"
či pomenovaní . Ale ďakujem za každý pohľad na vec.
@dadulamamula určite som baba,čo by som mala z takýchto veci 😆. Chlap by to napísal dvoma ,troma príspevkami a neriešil to tu dnes,skoro celý deň 😏
@zuzanazu85
Však sa ho to opýtaj ako to medzi vami vidíš, lebo ty by si to rada posunula na úroveň vztahu.
Záleží aj koľko máš ty rokov, ak ti už blikajú biologické hodiny za chvíľu, aby si takto rokmi zbytocne neplytvala na chlapa, ktorý si chce iba užívať. A ty, keď si budeš chciet založiť rodinu a mat už vlastne deti, bude neskoro… zeny v tomto majú nevýhodu, lebo sú ohraničené biologicky vekom, kým chlapi nie.
@zuzanazu85 presne takto píše aj môj chlap ze nepoužíva ,,som,,sa,, 😀takze ja verím ze to píšes reálne,dokonca som tomu hned rozumela😉

@zuzanazu85 raz to píšeš ako na seba a potom chvíľku ako niekto druhý o niekom druhom.. Tak s toho sa ťažko dá vydedukovat, či to píšes ako žena o mužovi alebo ako muž o sebe... Čítaj po sebe spravy...
Sem tam mi povie,že ťa ľúbim opica,ale vždy to brala,čo ja viem,len ako frázu napr.pred či po tých našich curbesoch postelovych
...
Hocikedy mu na to odpovedala,tak to určite ty orangután
...
Proste len nepochopila typ vzťahu ,, nezáväzný"
Túto píšeš ako muž o zenee...
A tuto píšeš ako žena o mužovi
dadulamamula ja som takéto veci nechcela riešiť,pretože by sa hádam aj pokazilo
....
Veď aj keď sme niekde šli a oči mu padli na peknú babu,ktorý chlap sa nepozrie,že? Ja mu odvrkla AS dobrý vkus,ale tie boty,či tvár nohavíc jej nepasuje
Tak asi bych na tvojom mieste skôr ujasnila ci si muž alebo žena 😂😂😂 prepáč ale čítaj po sebe a uvidíš sam/sama