icon

Hnevám sa nepávom?

26. jún 2022

Ahojte mam akusi dilemu v sebe... Moj muz je dobry manzel aj otec... Pomaha mi aj vsetko len mame malo babo a velmi zle sa s nim cestuje... Vo vajicku byva nerada a vacsinou sa tam hneva.. stále ju musim zabavat hrackami a tak.. no a moj muz ma casto nechava ist s nou samu.. vacsinou na oslavy prideme vsetci spolu..on tam ostane a ja idem s malym sama domov... Ked je to kusok 5 km to mi nevadi... Ale teraz naposledy to bolo 25 km.. jeho kamarat mal svadbu tak zo svadby som sla sama s babom a na druhy den sme prisli na dozvuky a aj to tam ostal a ja som sla s malym sama... O dva mesiace ideme na 30tku jeho kamarata a zas to tak planuje.. tak neviem ci mam iba zatnut zuby ved su to jeho kamarati a svadbu a 30tku maju len raz za zivot alebo mam byt nahnevana, ze vzdy da prednost alkoholu a nepomoze mi s malym..

alexka89
26. jún 2022

@alexka89 *na sk

mikadooo
26. jún 2022

@alexka89 sú také aplikácie, staihneš si a potom si privoláš cez aplikáciu. Ja poznám len uber, tam si môžeš vybrať aké auto, či lacnejšie/drahšie a sledovať kde je, vidíš, kedy cca príde a cenu zaplatíš presne takú, akú ti dopredu píše aplikácia. Dúfam teraz že netrepem, lebo naposledy som sa viezla tak pred pol rokom, vtedy to fungovalo úplne v pohode a oproti taxíkom za veľmi príjemnú cenu.

autor
26. jún 2022

@kittykat22 vzdy som mu povedala ako mala plakala.. ale asi to berie tak, ze poplace si a ked pridem domov tak sa ukludni.. ale skusim sa s nim nejako dohodnut, ze zo zaciatku nebude pit, zavezie nas domov a potom nech sa tam vrati a pije... Radsej zaplatim palivo ako nechat dieta trapit sa.. to mi za to stoji

0silvia0
26. jún 2022

Ano, s malymi vrestiacimi detmi je cesta stresujuca. Ale je to len obdobie a svadby ci oslavy nie su kazdy tyzden. Ja by som to nehrotila a prezila tu urevanu cestu. O mesiac ti uz dieta revat nemusi, deti sa menia.
Ale ja to beriem asi inak, mala som 2 male deti a muza na tyzdnovkach, cize som fungovat jednoducho musela a hnevat som sa nemala na koho.

autor
26. jún 2022

@mikadooo dakujem za nazor ❤️

autor
26. jún 2022

@katy084 dakujem❤️

autor
26. jún 2022

@0silvia0 dakujem za nazor ❤️

pininka1
26. jún 2022

Ja hlavne nechapem co to je za chlapa, co to nie je aj jeho decko? My ked sme mali male deti vzdy sme chodili domov naraz, ved bude este x oslav a svadieb ked uz budete mat velke deti a ostanete tam spolu.

autor
26. jún 2022

@kacena4 A ako si to predstavujes? Jednou rukou soferovat a druhou ukazovat hracky dietatu na zadnom sedadle otoceneho naopak??????

0silvia0
26. jún 2022

Ale chapem aj ze pri prvorodenych detoch su matky citlivejsie na plac a na nepohodu dietata, aj ja som taka bola. Pri dalsom dietati nie je cas tolko riesit kazde zaplakanie a aj druhorodene deti nie su zvyknute na 100% pozornost, tolko moja skusenost.

juliet86
26. jún 2022

ide o to ci sa citis respektovana muzom a ze si prenho priorita ty a dieta. tak mu tam daj mobil a nech tato s nim whatsappuje pocas cesty. alebo hracku novum aleb obielu sum pustit alebo spievankovo alebo horkyze slize. alebo spievaj ave mariu alebo dat do ruky nieco zelatinove co moze zuzlat ale nemoze sa tym zadusit. ano cesta s vrestiacim dietatom je stres.

autor
26. jún 2022

@pininka1 dakujem🙂 ja mam taky isty pocit z toho ako pises... Oslav bude este vela, ale dieta je male iba raz... A prave teraz potrebujem jeho pomoc.. dufala som, ze to pochopi sam od seba, ze pri tom cestovani ho potrebujem...

kitycat
26. jún 2022

Objednajte taxi, transfer... Ta svadba ci 30ka je" raz za zivot".. Ako sa vravi a su to jemu blizki kamarati

pragmaticka
26. jún 2022

Ze preháňas!!! Mam dve deti.. Jedna zaspala len som naštartovala, druhá plakala celú cestu. Nechať sa všade voziť manželom bolo nemožné!!! Animovat dieťa v žiadnom prípade. Zvykla si. Trvalo to asi ca 8 mesiacov....pamätám si keď som cestovala asi 200km domov, vtedy prevrirskala polcesty.najlepsie bolo ze zastav, vyberiem ju a hneď sa usmievala!! Zaujímavé to s nou bolo fakt. Našťastie už je veľká.
Takže nechaj manžela nech sa zabaví a malú neanimuj až priveľmi.

koniarova
26. jún 2022

Tebe ani tak nevadí to dieťa,tebe vadí,že muž ostáva a ty ideš domov.

autor
26. jún 2022

@koniarova to ani nie... Mne nevadi, ze sa moj muz zabava.. mne len vadi, ze mi babo place v aute... Mame takyto problem a on ho so mnou neriesi... Necha to tak... Nepovie, ze nas po par hodinach zavezie a potom sa tam vrati a az potom zacne pit... Neodoprie si par hodin bez alkoholu aby som sa ja aj dieta dostalp v klude domov..

autor
26. jún 2022

@pragmaticka to chapem, ked nemate na vyber... Ale v nasom pripade je moznost, ze par hodin nebude pit, zavezie nas domov a potom sa tam vrati... Vy ste nemali moznost, aby vase dieta neplakalo v aute ale my tu moznost mame.. len moj muz sa k tomu akosi nema

autor
26. jún 2022

@kitycat skor by som brala..aby na zaciatku nepil.. zaviezol nas domov a potom nech sa vrati a zabava... Obidve strany by mali ustupit nie vzdy len matka sa vsetkemu prisposobovat

poopsie
26. jún 2022

Aj ty sa chod zabaviť, nechaj ho samého prejsť s dcérou v aute a potom možno si pri tých pocitoch bezradnosti čosi uvedomí 😉môj muž nikdy taký nebol, keď ho kamarát volal na svadbu po 10 hod odmietol..

syslik81
26. jún 2022

daj dieta postrazit niekomu kym tam budete ... objednajte si na noc hotel,,alebo posli muza sameho -zas tak casto oslavy nemate aby nemohol ist sam

maciatkolulu
26. jún 2022

@kittykat22 áno, áno a presne pre toto by mali zrušiť materskú pre otcov, no nie? Nie sú schopni ani vnímať plač dieťaťa... Sú slaboduchi, za to mamičky, té hľadajú všetci, aj to co by nemali a potom to tak aj niektorými deckami aj vyzera😉. Za mňa riešiť toto, no dobre👍👍👍

autor
26. jún 2022

@kacena4 co neodpovedas? Rada by som si precitala ako myslis tu "samostatnost"

panda21
26. jún 2022

Ja mimo tému ale máte zrkadielko? A vajíčko máte aké? Je správne dieťatko uložené? Možno by stačilo postelovat pár vecí a bolo by spokojnejsie.

kacena4
26. jún 2022

nejaka si netrpezliva, nie som stale na nete 🙂
a predstavujem si to jednoducho, mas 1 dieta, ja som mala 3-4 ako profirodic som cestovala denne s detmi 30km a ak musis nemas co riesit a horekovat nad placucim dietatom, ved z toho neumre ked si chvilu poplace a nauci sa fungovat aj bez placu 😉

luliu
26. jún 2022

Tak zostaň s babom doma nech sa nenervuje a muž nech sa ide zabaviť. Za mňa riešis hluposti

catherinah
26. jún 2022

@kacena4 moj napriklad reve tak, ze ostane fialovy a prestane dychat.

autor
26. jún 2022

@kacena4 neumre z toho, ale preco ho mam trapit, ked sa to da vyriesit aj inak... Zrejme plac svojho dietata vnimam inak ako ty...

autor
26. jún 2022

@catherinah chudatko... Moja zacne kaslat a tiez uz niekedy zastavuje s dychom... Ale nastastie sa mi este nestalo, ze by prestala uplne dychat ale bojim sa toho

drakvak
26. jún 2022

A napríklad keď ste boli na tej svadbe, nemohli ste si niekde v tom meste objednať ubytovanie? My keď sme boli s malými deťmi na svadbe, tak nám mladomanželia poskytli bývanie v hoteli, kde mali svadbu. Deti sme uložili a chodili sme ich kontrolovať na striedačku s manželom. Chápem, že s bábätkom je najlepšie v pohodlí domova, ale je to kompromis, aby ste sa nemuseli ako rodina vždy takto rozdeliť na noc. Svadbu ešte beriem, že ide celá rodina, ale na 30-ku by som vyslala len jedného dospelého z rodiny, kto je bližší kamarát či rodina oslávencovi a druhý zostáva doma s deťmi. Alebo všetci na pár hodín, kým netreba deti ukladať na noc. Tých pár rokov, kým sú malé, sa dajú tieto spoločenské udalosti obmedziť.

pragmaticka
26. jún 2022

Mala som inú možnosť. Mohla som celú materskú sedieť doma na zadku(kým už v práci) To sa na mňa ale nepodobá keďže som veľmi aktívna a spoločenská. Takže mala si musela na jazdy v aute ci chcela alebo nechcela zvyknúť.