icon

Hnusná svokra

kuklh
13. dec 2021

Ahojte baby prosím vás prišla som si o radu alebo pomoc. Mala som 15 rokov našala som si toho pravého chlapa aspoň podľa mňa. Menšie hádky ako u každého ale keď som mala 17a pol viezli sme sa na aute zo svokrovcami aj zo švagrinou rozprávali sme sa o šteniatkach a psoch. Vtedy svokra zabila že keď suka nedá pes nevezme a ja som zasrandovala že čo ak ta suka ho donúti. Od vtedy vzniklo to že som spala zo svokrom švagorom. Že som ku..., šlapka, štetka. Viem možno každý si bude myslieť že som to nemala povedať ale všetci sme sa na tom dobre pobavili. Nemám sa o koho oprieť a nechcem sa rozísť z priateľom keďže sme spolu už 7 rokov. Bývame od nich preč ale každý skoro víkend sme u nich robí mi to veľmi zlé e keď sme tam nič neviem zjesť a zjem tak to vizvracam. Priateľ má poľovačku tak ma núti sním chodiť k svokrovcom aby som mu pomáhala.
Baby ďakujem za každú odpoveď. Prosím vás nesudte má.

Strana
z2
solange7
13. dec 2021

@kuklh takze mas 22 rokov podla vypoctov. Pred 5 rokmi ta nazvala ze si slapka, a musis k nim kazdy vikend chodit. Odporucam k nim nechodit. Zrejme su to jednoduchsi ludia, sudim podla tej primitivnej debaty o "suke ktora da psovi". Viac neporadim.

danalop
13. dec 2021

Akože to mi trošku uchádza že prečo sa vraciate do minulosti?

kuklh
autor
13. dec 2021

@danalop prepáčte to je stále každý víkend čo sme tam ale v poslednej dobe sa to stupňuje

petamich
13. dec 2021

ja som ale nepochopila aky je vas vztah teraz - akoze stale je na teba hnusna? alebo tento pocit krivdy stale v sebe nesies a nekomunikujete spolu alebo? fakt nechapem co teda chces riesit a preco je hnusna, lebo toto povedala pred 7mimi rokmi alebo stale mate nejake trenice

kuklh
autor
13. dec 2021

@petamich ona to dokola rozprávala vtedy mi to bolo jedno lebo som mala rodičov chodila som knim ale teraz nemám nikoho tak idem z priateľom tak preto som to začala viac vnímať

katka2602
13. dec 2021

Akosi nerozumiem na základe čoho došli k tomu že si spala so svokrom? švagrom? Akože rozprávate sa o psovi a zrazu z teba spravia štetku? To si si mala spraviť poriadok hneď vtedy. Ako, že ti to bolo jedno, lebo si mala rodičov? Čo to ma a s tým spoločné?

janai1
13. dec 2021

Ona už 5 rokov na to spomína každý víkend? 🤦‍♀️ A priateľ sa ťa nezastane?

eviann
13. dec 2021

@kuklh Tak v prvom rade nemas ziadnych svokrovcov ani svagra, kedze nie si vydata. V druhom rade - bud tam nechod (ako ta nuti? Da ti facku?) alebo rozchod. Ja som sa tak rozisla so snubencom kvoli jeho mame, tiez som si myslela, ze pravy, ale tych pravych je 😀 Teraz som sto rokov vydata, mam dieta.... Viem, ze sa ti tazko rozide, ked nemas rodicov a priatel ti nahradza rodinu, no si velmi mlada, moznosti mas neurekom, aj ked sa to teraz tak nezda.

kuklh
autor
13. dec 2021

@katka2602 mne to nebolo jedno ale vždy ma podržali naši rodičia že to prejde prehrmi. Áno veľa krát som im vysvetľovala že svokrovi 55 ročnému sa nepostaví a svgor je ďaleko ale svokre to je jedno

ivkazba
13. dec 2021

@kuklh keď si mala 17 rokov, mala si blbú poznámku, na ktorú následne mali blbé poznámky oni. Teraz máš 22 rokov a kvôli tejto príhode zpred X rokov tam nerada chodíš, máš z toho stres a nedokážeš tam jesť? Ako sorry, ale v tom prípade smer minimálne psychológ, pretože si evidentne dosť nevyrovnaná osoba.

No a druhá vec. Priateľ stojí za tebou? Asi ani nie, ak ťa núti chodiť s ním každý víkend k jeho rodičom. Ach ženy, prečo míňate svoj život na niekoho, kto vás do niečoho núti? K čomu je normálnej žene chlap, ktorý ju nerešpektuje?

kuklh
autor
13. dec 2021

@janai1 áno priateľ si ma zastane iba keď ma vidí plakať

ivkazba
13. dec 2021

@kuklh veľa krát si im vysvetľovala, že svokrovi sa nepostaví? To aké debaty vediete? My sa teda ani u mojich ani u partnerových rodičoch nebavíme o tom, či sa môjmu otcovi alebo svokrovi postaví. O tomto sa nebavíme ani v rámci srandy a teda srandy máme v rodine dosť.

janai1
13. dec 2021

@kuklh a ako sa ťa prosím ťa zastane? To plačeš pred jeho mamou? A on ťa aj tak znovu na ďalší víkend donúti tam ísť? A ty tam ideš??? Čo si masochistka?

ella_price
13. dec 2021

V tejto rodine asi nebude nič v poriadku.

kuklh
autor
13. dec 2021

@ivkazba áno ale to svokra začala či som už kúpila si svokrovi modré tabletky lebo dnu ho nedá bez toho to mi bolo na posledný povedané

ivkazba
13. dec 2021

Vy budete všetci asi dosť mešuge.

kuklh
autor
13. dec 2021

@janai1 nie ja odídem vonka buď sa prejsť alebo k zvieratám čo oni majú a tam ma to vždy prejde ukludnim sa idem ďalej ako keby mi nič nebolo

kuklh
autor
13. dec 2021

@ivkazba viete keby mam ist kde tak sa rozidem a vipadnem stade ale keďže moji rodičia sú mŕtvy a ja ešte študujem posledný rok na vyšške tak mi je zatiaľ dobre ze chodím do roboty a mam doma priateľa

ella_price
13. dec 2021

Tieto tvoje skvosty sú výzva aj pre google translate.

eviann
13. dec 2021

@kuklh Kvoli tvojej gramatYke a vyjadrovaniu sa som tipovala ucnovku bez maturity. Slovenske univerzity dost zlavili z narokov.

ivkazba
13. dec 2021

@kuklh sorry, to, že chodíš na VŠ je len a len výhovorka. Ak by si mala čo len trocha rozumu, tak si už dávno preč, pretože kopec študentov VŠ popri dennom štúdiu pracuje a platí si bývanie. V takýchto vzťahoch zostávajú iba hlúpe ženy. Kruto povedané, ale narovinu, bez prikrášlenia. Ak nedostaneš rozum, za pár rokov tu budeš písať, že máš 2 deti, muž ti nedáva peniaze, prikazuje ti, čo máš robiť a svokra ti rozpráva do výchovy detí. Lebo takto končia ženy, ktoré sú vo vzťahoch, kde nie je rešpekt a úcta partnera a ktoré nemajú žiadnu hrdosť.

petamich
13. dec 2021

prepac ale vy ste vsetci mimo - a nechapem ako ti my mame pomoct, priatel na teba s prepacenim serie a nezastane sa ta pred vlastnou matkou, ty ho asi viac vyuzivas ako lubis, lebo studium nie je dovod na to, aby si zostala v takomto vztahu a da sa studovat aj externe a pracovat pri tom a jeho matka je asi uplne mimo

miskakyska
13. dec 2021

Ďaľšia zo série "hnusná svokra a dokonalá nevesta"😏

aurora33
13. dec 2021

@kuklh ono keď priateľ je stále len priateľ tak svokru nemáš. A prosím ťa na akej VŠ študuješ? Len čisto pre informáciu

diewcatqoo
13. dec 2021

Toto je urcite troll. Neverim, ze niekto vedie taketo debaty so svokrovcami. A neverim, ze niekto taky je v poslednom rocniku VS 🙂

katka2602
13. dec 2021

@ivkazba akurát som to šla písať. S manželom sme 18 rokov ale takéto niečo si nevie ani predstaviť rozoberá ani v rámci srandy.

wusty
Autor odpoveď zmazal
leyla1675
13. dec 2021

Budem zla. Ale podla vašej debaty aj podľa toho ako píšeš ty, mi prídete tam všetci primitívny.

salin770
13. dec 2021

@kuklh Nato je jednoduché riešenie.Uplne prerušiť kontakt a hlavne tam nechodit vôbec

petka1402
13. dec 2021

@kuklh prepáč, ale všetci mi prídete jednoduchí žiaľ... To ze sa tak s tebou rozprávajú, no aj ty si sa s nimi tak bavila, žarty na sexuálne dvojzmysly nie vždy dobre vypalia a už vôbec nie so svokrovcami a už vôbec by som sa nebavila o svokrovej erekcii atď. Keď by začali takú tému, proste by som povedala ze je to nevhodné. Takže sama si zato môžeš... A "vyššku" študuješ tak možno z lietadla, ach celé zle, dúfam ze toto není reálna postava...

Strana
z2