Hranie na city
Mam vzťah,skoro rok..stále sa spoznávame.. no vadí mi ako mi môj priateľ hovorí ze ak by som ho nechala,tak by bol,citujem, v prdeli,opustil by sa,chlastal by ,išiel by dole.
Mne to príde ako by ma držal pri sebe,vydieral, hral mi na city.Možno to tak v danej chvíli ani nemyslel, no viem ze som ho dostala z depky,po rozchode,a viem ako bol dole...
No teraz sa cítim uvaznena, že nemôžem nič vo vzťahu lebo som za neho zodpovedná
.a nechcem mu ublížiť
Len nema sebahodnotu dostatocne v sebe ukotvenu a hlada ju v tebe a nie v sebe. Takze urcite zrely na vztah nie je ale takych tadial beha parov az az.
@toskanka áno, mozno mysli ze ake je to pre mna vyznanie..no vyvolava to vo mne natlak iba.
keby sa mi niekto takto prejavoval vo fáze spoznávania, asi by sme sa veľmi rýchlo "dospoznávali". Či už to robí vedome alebo nevedome, nie je to dobré. Pripadá mi to ufňukané, nemužné, vydieračské. Ja osobne by som to ukončila skôr než sa z neho stane úplný závislák a bude robiť ešte väčšie cirkusy

@autor Úplne ťa chápem, je to ako keby ti dal nôž pod krk. Ak by mi to povedal ešte raz, povedala by som mu, ake pocity to vo mne vyvoláva. Každý dospelý clovek je sám zodpovedný za svoj život, nech sa udeje čokoľvek.