Hrozný manžel
Ahojte, chcela by som sa vyrozprávať, som vydatá už tretí rok a môj manžel sa pred rokom uplne zmenil. Všetko bolo ako tak predtým v poriadku až na jeho vulgárny slovník. Prestal pracovať kvôli zdravotným problémom a vtedy to začalo, začal pit, doslovne zjapať, nič mu nebolo dobre...privitanie domov bolo p..a čo tu chceš.
Máme spolu 2 ročnu dcérku nikdy nejavil o nu nejaky extra zaujem, ja už pracujem a mala je u babky, napriek tomu, že je doma nechce byť s malou, stále ma vyhovorky ako sa vyhnut aby bol s nou. Iba v mojej prítomnosti. To nie je ten hlavný problem ,ale horšie začal ma psychicky aj fyzicky tyranizovať. Robí peklo , nenecháva ma kludne spať, kriči po mne aj po malej, nedá sa s ním vôbec komunikovať, jedine si stále trepe svoju pravdu, že ja za všetko môžem.
Nechce ma nikam púštať, všetko musí byť len po nom, vôbec si ma neváži ako ženu. A ked robí bordel , tak na ďaľší deň sa hraje, že sa nič nestalo. A toto dookola to istéé. Pár dni klud a zase vybuchne , zo všetkým trieska. Som z toho vyčerpaná, prosím poradte mi čo by ste robili na mojom mieste.
Ďakujem za každu radu. 🙂
@zuzkaanicka ....som taky slovensky priemer...10 prstekov mam
A aby ste si nemysleli, ze som zla a nemam ziadnu empatiu k takymto pripadom, urcite, od takeho muza ist cim dalej okamzite. Inu radu nemam.
@jabadaba no, co si budeme medovie motuzy natahovat 😀
@zuzkaanicka ale sak si mohla este nejaku dobu tahat no.....nemusela si takto z mosta do prosta. Su tu aj citlive bytosti... 😀
@jabadaba citlive, necitlive-pravda musi byt 😀
ake ma zdravotne problemy?zrejme je z toho deprimovany.vcera som dokonca citala pribeh,kde sa muz takto spraval a nakoniec sa zistilo,ze ma nador na mozgu a umrel.ak mu nic zavazne nie je,rozviedla by som sa.toto nie je zivot.lahko sa nam to hovori,ja viem,ale nechat dieta vyrastat s takymto otcom...to jej bude lepsie bez otca.mozno ked mu zamavas rozvodovymi papiermi,tak sa umudri a ked nie,nech ide kade lahsie
@zuzkaanicka och, Ty necito! 😀
@lulina1206 Radšej odíď, ako by to malo byť ešte horšie. Chráň seba a svoje dieťa!!!
@zuzkaanicka Mam podobny pocit....(s lutostou ho prezradzam) 😅 😅 🤐
@lulina1206 Zalozila si temu, zeny ti tu radia a pisu svoje nazory a vobec nereagujes...
@lulina1206 prečítaj si čo si napísala, a skús si odpovedať sama, resp. skús povedať čo by si takej žene poradia... :( jedine odísť ...
@lulina1206 fuuuuha, tak na jednej strane ho chapem, ma zdravot.problemy, nemôže pracovať.... len nevieme či ma až take problemy aby si nemohol hladať dalšiu pracu.... treba sa skusiť porozpravať, hlavne zachovať klud, chlap si aj tak len ťažko uvedomi....podla toho čo pišete je to fakt ťažke, asi by som ztakehoto vzťahu odišla, aj ked viem ake je velmi ťažke odisť a začať sama a odznova,ale niekedy je to to najlepšie čo žena može spraviť...aj ked si myslim že najväčšou chybou ženy ked aj odide je, že ked sa ten chlap nachvilu uvedomi a odprosi my hlupe ženy sa vraciame hned, netreba hned ustupovať treba ho poriadne vytrapiť, lebo tatkto sa trapite iba vy a bude to mať vplyv aj na dieťa....držim palce.... a ako vravim je to ťažke, ale asi to najlepšie čo môžeš spraviť, nenechaj so sebou zametať
@lulina1206 mala by si naplánovať odchod od neho...keďže sa to nedá zo dňa na deň zisti si možnosti a urob to...dopredu by som mu to neoznamovala aby ti neublížil...potom by som mu proste povedala že končím....šťastná s ním už nebudeš a bez neho príde veľká úľava...viem že sa rozhoduje ťažko, bude to stáť veľa síl ... ale potom nebudeš chápať prečo si s ním vlastne toľko bola...a neurobila to už dávno...nakoniec sa môže v tvojom živote vyskytnúť muž ktorý Vám bude mať rád obe 🙂
ja uz som skoro v podobnom manzelstve 15 rokov a mame tri deti keby som mala iba jedno uz som prec alebo bud sa zmen alebo mi odchadzame nech sa rozhodne
@molinka123 ....smutne 😖
@lulina1206 na tvojom mieste by som urcite odisla od takeho vola
@lulina1206 no určite odíjd, pokiaľ sa niečo vo vašom vzťahu nezmení tak situácia bude už len horšia si myslím. Ak odíjdeš možno dostane rozum a uvedomí sa keď bol pred tým v pohode.
odidte prec,mysli na svoje dieta,toto nieje najlesi priklad peknej rodiny...tak sup sup k mamke..
Odstahuj sa nacas k mame a ak sa bude dat, skus ho poslat na protialkoholicke liecenie, alebo ku psychologovi... Ocividne nejaky problem ma.
@molinka123 Neviem, aky rozdiel je mat 3 deti s chrapunom versus. jedno dieta.
Zato, ze si 3 krat porodila jeho krv s nim zostavas a pracujes na neho? A tie 3 deti sa ako citia v takej domacnosti?
To znamena, ze cim viac deti, tym si moze chlap robit co chce a zena ma mensie a mensie sance ho opustit?
Vysvetli prosim...lebo radis jej odist, no sama to uz tahas 15 rokov..... 😖
Dievcence moje..rad za radom jej radite...bal kufre a chod prec, al.daj mu ultimutzm...bud sa zmenis ale odchadzam....to co ma ako znamenat. Zobrat kutac, vyprasit mu chrbat pakovi jednemu, hodit do tesco igelitky slipy a ponozky a vymenit zamok....coze ma ona utekat s dietatom, nech prasi on z chalupy ked sa nevie vpratat do koze...
VCERA BOLO NESKORO!
ďakujem Vám všetkým za odpovede, som nečakala tak vela reakcíí.
No takže k jemu zdravotnému stavu mu diagnostikovali nádor v mieche, na pohlad by nitko nepovedal, že mu niečo je..a hlavne to nie je ospravedlnenie, za to, že ma diagnozu. Už som sa pokúšala o utek bol neuspešný, lebo moja skvela rodina si to na poslednú chvilu rozmyslela a toho chrapuna pustili do vnutra. Neviem či sa ho boja a hned zbojkotavali. A ked on je denno denne doma ťažko sa od neho uteka, je to ťažko, nikde nechodí.
A rozprávanie s ním je vždy neuspešne, lebo hned začne doslova vrieskať po mne, on ma stále len svoju pravdu. Očividne ma sám zo sebou problém, nemá kamarátov, nikoho on sám povedal, že nepotrebuje mať nikoho, jemu vyhovuje taký život ale na to ako sa ja cítim to už ho netrápi.
A ešte ja viem, že sa nezmení on to slubil asi tak milion krat, že sa to už nikdy nestane..a zase ho chyti to obdobie a žiadne sluby..ja chcem oddísť preč od neho, len nemám kam isť ☹
@lulina1206 a co tak si najst inu mamicku s podobnym osudom a byvat spolu v podnajme? Co krizove centrum?
Ano, to aj mna napadlo hladať, práve na tom pracujem.
Poviem to z takeho mojho pohladu. Vseobecne sme zvyknute pytat si rady od druhych a starat sa do duhych. Takisto sme prilis zvyknute mavat rukou nad problemami a ked sa vyhrotia tak je nam lepsie zbavit sa chlapa manzela otca nasich deti opat mavnutim ruky bez usilia! Aj muzi dokazu upadnut do depresie ale nakolko nechcu ukazat ze su slabosi tak tadsej sa riadia mottom utok je najlepsia obrana.
Jedna kamoska mala podobny problem muz sa jej otocil o 180 stupnov ale bola to len faza a opat su v harmonii.
Cize rozpravaj sa so svojim muzom a nie so susedkami a babami z MK lebo ty ho najlepsie poznas.
Za dalsie muz musi mat pracu! Pokial nie je prizivnik a parazit od perinky tak proste robit musi a hotovo! Takze by som ho pekne nasmerovala ako si hladat pracu a vylala ho do verku.
Alkohol je svina ale pokila sa dokaze spamatat a urcit si hodnoty a priority v zivite tak sa ho strasiete spolocnymi silami.
Manzelstvo nie je iba o krasnych a bezstarostnych chvilach, ale prave vtedy ked je jeden z manzelov na dne treba ukazat co pre nas tento zvazok znamena.
Drzim palce a ak sa vam to nepodari napriek vsetkemu usiliu potom treba zvazovat balenie kufrov...

@zuzkaanicka si mi nemusela brat iluzie... 😀