icon

Hucká manžel deti proti vám?

lenkamartin
1. máj 2021

Ahojte ocitli ste sa niektorá v takej situácii že vás manžel hucka deti proti vám? Napr nechoď k nej ona je škaredá atď? Cítim sa hrozne.... príde mi to ze deti ma prestali potrebovať...

antoniatonka
1. máj 2021

určite je sám krásavec a vie sa postarať o deti sám, ked sa na celý den (či dva) vzdiališ 🙂

dzulli1980
1. máj 2021

Však ich skús deň, dva nechať bez mamy ... sa rýchlo spamätajú ... strašní hrdinovia niektorí muži.
@lenkamartin

kitycat
1. máj 2021

Toto hovori tvoj manzel vasim detom? To ste v rozvodovom konani ci co?

trixi12
1. máj 2021

moja sestra mala taký zvyk, že ak k nám prišli deti na návštevu a chceli robiť niečo, čo by nemali, nevysvetlila im prečo sa to nesmie, ale povedala: "nie, to nesmieš, lebo on/ona (ktorýkolvek iný člen rodiny) sa bude hnevať." šlak ma išiel trafiť, lebo v očiach detí sme všetci vyzerali ako hnusoby čo im kazia zábavu, zatiaľ čo ona bola tá dobručká, čo by im všetko dovolila, akurát že kvôli nám nemôže. A to všetko ešte s úsmevon na tvári, akože strašná "sranda". Robiť mi toto chlap, tak ho zhúkam až by bol zelený, nech si láskavo uvedomí že hovorí o svojej manželke a matke svojich detí. A v súkromí (nie pred deťmi) by som mu povedala, že buď s tým okamžite prestane, alebo ak teda mieni robiť peklo naschvál, tak to viem aj ja, a lepšie. Ako vo vzťahu sa môže diať to alebo ono, ale štvať dieťa proti druhému rodičovi, a hlavne ak to je bez dôvodu alebo ako "zábava", tak to už je riadne cez čiaru. Nielen že to nie je vtipné, ale poriadne to človeka raní a podkopáva Tvoju autoritu ako rodiča.

belllinka
2. máj 2021

Ze “skareda”. Kolko ma manzel? 18?