Hucká manžel deti proti vám?
Ahojte ocitli ste sa niektorá v takej situácii že vás manžel hucka deti proti vám? Napr nechoď k nej ona je škaredá atď? Cítim sa hrozne.... príde mi to ze deti ma prestali potrebovať...
Však ich skús deň, dva nechať bez mamy ... sa rýchlo spamätajú ... strašní hrdinovia niektorí muži.
@lenkamartin
moja sestra mala taký zvyk, že ak k nám prišli deti na návštevu a chceli robiť niečo, čo by nemali, nevysvetlila im prečo sa to nesmie, ale povedala: "nie, to nesmieš, lebo on/ona (ktorýkolvek iný člen rodiny) sa bude hnevať." šlak ma išiel trafiť, lebo v očiach detí sme všetci vyzerali ako hnusoby čo im kazia zábavu, zatiaľ čo ona bola tá dobručká, čo by im všetko dovolila, akurát že kvôli nám nemôže. A to všetko ešte s úsmevon na tvári, akože strašná "sranda". Robiť mi toto chlap, tak ho zhúkam až by bol zelený, nech si láskavo uvedomí že hovorí o svojej manželke a matke svojich detí. A v súkromí (nie pred deťmi) by som mu povedala, že buď s tým okamžite prestane, alebo ak teda mieni robiť peklo naschvál, tak to viem aj ja, a lepšie. Ako vo vzťahu sa môže diať to alebo ono, ale štvať dieťa proti druhému rodičovi, a hlavne ak to je bez dôvodu alebo ako "zábava", tak to už je riadne cez čiaru. Nielen že to nie je vtipné, ale poriadne to človeka raní a podkopáva Tvoju autoritu ako rodiča.

určite je sám krásavec a vie sa postarať o deti sám, ked sa na celý den (či dva) vzdiališ 🙂