Ide o neveru?
Ahojte kocky. Dlho som rozmyslala ci vobec otvarat tuto temu pred cudzimi, no nakoniec,prislo mi to ako spravne rozhodnutie. S priatelom sme spolu rok aj pol. Z lasky sa nam podaril syncek. Ma dva mesiaciky. No odkedy je na svete,priatel je uplne divny. On uz jedno dieta z ex partnerkou ma
A tak aby som to objasnila ... chodi do prace,pricom preraba domy alebo byty. Nejeden krat si ho zavola nejaka zena. Ale predtym ked takto robil bol v poho...
Na moju otazku ako bolo v robotke,odpovedal... no teraz, poslednu dobu je nervozny ked sa ho tak opytam. Vcera som mala telefonat od jeho kolegu(nas dobry kamarat) vraj si mam dat pozor na chlapa. A ja ze preco? . . Zlozil... z toho mi vyslo len jedno..nevera... Co by ste robili? Ked sa opytam ci nieho ma,tak chyti nervy,zavre sa na wc a fajci. To nieje normalne..ci?...zeby mne sibalo?🙂
@tanja7613 myslim, ze teraz uz je ajsne, co mas robit.....(aj ked uz z prveho prsipevku to bolo)....ale teraz to hadam bude jasne aj tebe....bal veci a chran si dieta aj seba...
umna by uz v zivote nemal sancu keby ma co i len raz zbil. prec.prec.prec
Zbaľ sa a odíď,podvadza tá na tuty a ješ tá zbil no konec!bude t. Aj neskôr ked s nim zostanes!takto si hádam nepredstavujes svoju budúcnosť aby tá chlap mlátil!či áno? 😒
typicka reakcia, ked ma inu-, ako z knizky
Ja by som policiu nevolala po 1 facke. Treba zistit co je za tym. Najma ak s nim chce ostat. Vsetky sa tu vyjadrujete akoby ste mali doma princov na bielom koni.
@zuzkat1 ostat? 😨 policiu by som nevolala, ale s tym chlapom by som nebola...
@zuzkat1 ano, mam a stalo ma to plno sil, zbalit sa a odist s malym synom mi trvalo hodinu a pomohlo to.urcite viac ako ostat a nechat sa otlkat do bezvedomia a chlapovi vsetko trpiet a to podotykam, ze mna fyzicky neatakoval.....na facku nie je absolutne ziadne ospravedlnenie, ci chce alebo nechce s nim ostat
@zuzkat1 tak ja by som s ním nezostala,a doma som fakt princa na bielom koni nemala.Poznáme len jej verziu,ale oplieskať ženu o stenu a dať jej facku...tak by som v tejto chvíli zhánala starý koberec a ochotné kamarátky.
Zbaľ sa a odíď ! Urobil to raz, uvidí že to neriešiš bude sa to opakovať. Viem o čom hovorím. Od takého chlapa rýchlo odísť!
@aduskatt
@sorciera24
@anatalia77 ja len hovorim,ze ani neviete co za tym je. Ci nema nejake problemy. Mozno ma inu,ale mozno ma problemy a nevie ako to riesit. A to ze ho podozrieva z nevery ho vytocilo. Ano nemal dat facku ale stava sa.u nas uz tiez boli vseliake hadky,lietali mobily a trieskalo sa dverami. A sme spolu stastni.
@zuzkat1 mozno je za tym nieco ine, ale zbil ju....to je dovod, pre kt. by som s nim nebola....facka...stava sa? kde?.....na mna muz za 11 rokov ruku nezdvihol, ani moj otec na mamu za 30rokov, ani moj starky na starku za 50 rokov....... je to agresivny prejav....uz to, ze sa nezaujima o svoje prve dieta naznacuje, ze to asi dobry clovek nebude a tymto agresivnym prejavom to len utvrdil....
Este dodam,ze nikdy ma nezbil ak by ste si to nahodou mysleli. Ale mozno by som si to niekedy aj bola zasluzila.a po 1 facke by som neodisla.
@zuzkat1 ja mam zasa nazor, ze nasilie sa tolerovat nesmie..to ked pojdes po ulici a niekto bude dobre nasraty a jednu ti prisusi, elbo sak no a co, tak to nechas tak?.nevidim najmensi dovod, preco by si svoju zlost a neschopnost mal chlap vybijat bitkou na zene..........a este to ospravedlnovat ze stalo sa, mal zlu naladu.a co sme my nejake handry? ked si potrbuje udriet, nech ide do fitka.....keby v zlosti udrel aj svoje dieta, tak nech? ved mu chudacikovi praskli nervy?......ja suhlasim s Tebou v tom, ze moze mat akykolvek problem, nemusi ist o neveru, moze to byt praca, cokolvek, ale v ziadnom pripadew nesuhlasim s nasilim a uz vobec nie s konstatovanim stava sa..ano, stalo sa, tak treba zdrhat, kam mu nepreskoci uplne a nezmalti ich do bezvedomia, alebo sak raz mu to preslo, tak vzdy,. ked sa mu nebude nieco pacit, udre si, lebo no a co?......
@zuzkat1 no vidis, ja by som nielenze odisla....ja by som si s chlapom, kt. za nezaujima o vlastne dieta ani nezacala.....bolo jasne, ze ruzove to nebude... (aj ked okuliariky na zaciatku boli......)
@petraxy6 hej.ja som tiez myslela na nejake take problemy. Neviem kde robi,moze to aj s pracou suvisiet.
@sorciera24 ja som len napisala co by som urobila ja.mozno by som po zisteniach o co ide aj balila kufre,ale najprv by som sa snazila zistit o co ide.
@sorciera24 to je uz o inom s kym si zacat a s kym nie. Ja by som si vobec nezacala s chlapom ktory ma dieta.
@zuzkat1 jasne, len som tym chcela povedat, ze to, ze sa nezaujima o vlastne dieta nenanznacuje, ze by bol prave ukazkovym otcom a muzom
@zuzkat1 ja by som nezisťovala nič.Tak to si neviem predstaviť tú detektívnu akciu ako urevaná zistujem,či on má nejaké problémy,lebo mi treskol.Nakoniec zistím,že aj problémy má /ved kto nie/,pripravím mu večeru,ošukám ho,len aby sa nehnevkal...Som žena a nie boxovací pytel.Tebe ked nevadí,že ta tvoj drahý obhadzuje tým,čo mu príde pod ruku,tak fajn.Pre mna za mna,ked budeš viac bitá,ako sýta,ale nepodsúvaj tu tento model ako niečo bežné.Je to protipól opičej lásky.

@tanja7613 jedno nevychovane hovado to je. Ak mas kam ist, tak odit, vsetko to chce cas a aspon budes v bezpeci aj s drobcekom.