Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@bugynka takze uz som nasla tvoj prvy prispevok.. Okrem ineho, ze on je teda riadne hovado (KAMOSKU?!?!?) tak jej by som asi vysvetlila, co a ako. Grcam z takychto kamosiek! Mojej najlepsej priatelke sa stalo to iste, s priatelom bola 6 rokov, zacala sa v praci bavit s jednou kockou z Prahy, zoznamilaju so vsetkymi znamymi a ona jej zatial zviedla frajera. Este ju nechala na pleci plakat, ked ju priatel opustil, ze akoze kamoska a podpora v tazkej chvili.. Keby moja priatelka vedela, ze to prave kvoli tej mrche ju jej priatel poslal k vode... Tu sa uz neda nikomu verit :(
@bugynka - BTW, ty si bola celu noc hore s drinkami a teraz si fit? :D
@polarnicka aj celkom hej , kava ma drzi na nohách 😀 Nečakal som niečo take od manžela , toto fakt nie ...
@bugynka podla toho, ako pises, sa takto nikdy nespraval, ale ani to, co spravil nepovazuje za zle... To, ze ti povedal prepac to bolo kvoli tomu, aby si mu tam nerobila sceny? Ona ti k tomu nieco povedala...? Mozno si uz na toto odpisala, ak ano, tak prepac.. Som velmi zvedava, ze co sa bude dalej diat. 🙄 ako dlho ste manzelia..?
@polarnicka neviem , netusim ako to berie ja uz neviem nic 😒 No ona mi povedala ze to bolo viac krat ale ze nič ine sa nestalo a že ci mna nikto nikdy necapol po zadku ... to nebolo o capnuti po zadku ... Vieš jej manžel je jej bežne neverny , a ona to berie tak ze kym nevynasa prachy z domu a stale sa vrati tak to nerieši .. Jej manžel to berie ako pudovu zelezitost no a on je kamarat - dobry kamarat s mojim mm ... Tkaže neviem či to ma od neho , alebo si aj on chce nieco dokazat..netusim ☹
@ bugynka to myslis vazne?? a ty ju volas este kamoska? to , ze ona si robi vo svojom manzelstve je predsa jedna vec, ale ak by toto dovvolila mojmu muzovi, tak to by uvidela ten cirkus.
podla vsetkeho to nejak ludia v tovojom okoli beru ze "vsak co, ved sa nic nestalo." akoze... mne by uz zila na krku navrela 🙂 a isla by som si asi zohnat podnajom ☹
@polarnicka v ,, kamoska... no umna vre vsetko ...
@bugynka no ak sa do zajtra nic nezmeni, ze sa ti neozve a tak, tak prichod domov bude tvoja velka prehra. On podla mna vie, ze sa aj tak vratis, taketo 'trucovanie' vacsinou nema zmysel, hlavne pri takom type muza, ako je ten tvoj. Treba odist poriadne, akoze navzdy, iba potom sa moze spamatat, ak vobec. I ked ja osobne si myslim, ze on sa nezmeni nikdy.
@bugynka nečítala som to uplne celé, ale od včera to sledujem. A on ťa nechal odísť ? A v noci sa ťa nepokúšal zohnať ?
@siwinka1717 nechcel aby som odisla , prosil , klacal drzal dvere ,.. napisal v noci ze ak dorazim tam kam mam namierene nech ho prezvonil aby vedel ze som ok , zase lutoval a pisal ze patrim k nemu -
@aliza netusím ako to bral , nema ten zvyk aby sa ospravedlnoval ... prepac povie iby vtedy ked vie ze uz to fest prestrelil , ale teraz neviem ako to bral ... uvidime , vie kde pracujem , pozna moje cislo ... uvidime ako sa zachova ja som odisla prvykrat , vyhrazala som 2 a teraz som to urobila...
@bugynka a tá "kamarátka" sa Ti neozvala ?
vieš, buď to bolo teátro a on vie, že sa vrátiš, veď sa posnažil, keď Ti povedal, aby si neodišla a splnil si tú akože povinnú starostlivosť, že keď TAM, kam mieriš dorazíš, nech dáš vedieť, že si ok. Ale zase sa nepretrhol od snahy...možno dnes .
@siwinka1717 nie neozvala sa a ani jej manzel a ani moj ... tiež si myslim že ak mu zalezi tak by mal viac bojovat , ale v tej jeho dutej hlave ... si povie klacal som , prosil som a aj tak sla .
@bugynka on pokiaľ nie je úplne niekde inde mysľou, tak asi vie, čo všetko sa dá urobiť.
Nemyslím rovno ohňostroj s nápisom VRÁŤ SA CHÝBAŠ MI, ale že vôbec nemá starosť. Inak ani môj manžel, čo sme mali krízu a odišla som, ešte k tomu tehotná, neurobil vlastne nič, mal istotu, že sa vrátim. Ja som ho nedokázala vytrucovať a naznačiť mu, že pozor , strácaš ma, ale Tebe držím palce!
@siwinka1717 takych chlapov poznam , stale som si vravela ze aj ked sa vydam zostanem sama sebou a ze nikto zo mnou tocit nebude... ale nevyslo to , praca , domacnost , setris jak koza lebo treba platit ucty , nekupujes nic na seba a potom ti chlap obhmatava jednoduchu holcinu v suknicke... Ak možem vediet co to bola za kriza , s bruskom odist to da tiez odvahu a riadnu 😉
@siwinka1717 no ja som odisla 'akoze' nastalo a myslela som to uplne vazne, ze je definitivny koniec a boli sme takto rok 😕, kym som si nebola ista, ze to pochopil a ze to nie su len sluby do vetra. Do nicoho som ho nenutila, len som mu dala najavo, ze takto nie a ak chce so mnou zit, bude sa musiet zmenit. A nastastie sa aj zmenil a dnes je z neho uplne iny clovek. Ale 2 dni je velmi malo na zmenu, zial. 😖
@bugynka ja neviem sama, čo sa stalo. To je hrozne na dlho. Proste zmenil sa, ako som otehotnela, úplne iný človek, menej citlivý, menej všímavý....môj manžel už má dve deti, každé z iného vzťahu, dokonca viem ešte o jednom, ale to je tak zvláštne,mal vtedy problémy s drogami - a je na rodnom liste, ale vraj nie je jeho ( viem to pár mesiacov -toto som nevedela ).Dieťa chcel a zrazu mám pocit, že som prestala byť vzácna. I pre svokru, ktorá dokonca haní všetko čo urobím, počnúc v práci, že zle komunikujem so zákazníkmi, proste všetko. To čo píšeš , že platenie účtov, šetrenie a tak, úprimne som svoje dieťa prvé vychovala sama a s mojimi rodičmi, nikdy som od prvého manžela nevidela alimenty. Mala som 19 keď som otehotnela a neskor som sa fakt vypracovala a slušne zarábala, ja som sa šetriť naučila pri tomto mužovi, kde ustavične ani z dvoch vlastných firiem doma nie sú peniaze.Už mám niekedy pocit, že to svokra a manžel zámerne vyvolávajú tento obraz. No aby som sa k tomu vrátila, predtým ma na rukách nosil, bola som úžasná, krásna, očarujúca. Zrazu som pre neho a ju nervózna , hádavá, všetko mi vraj vadí. Pritom ja mám pocit, že až priveľmi si dávam pozor na reakcie a čo poviem a robím, proste stále kritika a hoci som sebakritická ako hrom, myslím, že je to kritika prehnaná. Naši sa na nich nahnevali, keď som vtedy odišla, manžel ma nechal s nezaplateným všeobecným doktorom a ešte aj nezaplateným gynekologom ( vybavil mi súkromného a potom nezaplatil, kartu si môžeš preniesťt raz za pol roka), zápalom plúc v 5,6 mesiaci tehotenstva a bez výplat za odrobenú robotu. A miesto toho aby sa posnažil, vymysleli si so svokrou, že ja a moji rodičia sme chorí , išiel a kúpil si novú telku, kávovar drahý , nový laptop miesto toho aby mne dal 5 EUR. Mne ešte vzal mobil s paušálom firemný a laptop , keďže ma nechal bez koruny a ,ne bolo trapné to našim priznať, tak som nemala ani telefón, keby som bola začala krvácať alebo niečo mohla som volať z okna. A začal chodiť na to Badoo či čo. Preto som reagovala na túto tému.
@siwinka1717 ty kokso tak to co som prezila ja nic oproti tomu cim si si presla ty , ste nadalej spolu ?
@aliza vieš čo, ja keď som sa tak ponížila kvôli tomu bábu čo čakám a vrátila sa, dotiahla som ho do manželskej poradne. U nás je problém aj svokra, ktorá je vo všetkých jeho firmách a až neskôr som pochopila, že on je bez mami v 46 rokoch stratený, jeho deti - dcera má 18 rokov, ozve sa mu, len keď potrebuje peniaze, mna nenávidí, doslova robí zle a on jej na to nič nepovie.žiadna výchova k úcte a slušnosti, nie som tak stará, že nechápem teenagerov, aj ja mám syna, ale z ničoho nič ma prestať zdraviť a ignorovať, nadávať na mňa. Jeho syn sa motal v drogách, má 27 rokov a vzal si za ženu z levickej rómskej (-: rodiny, kde je veľký problém. Nikdy svoje deti on ani moja premúdra svokra k ničomu neviedli - že škola, vzdelanie (hoci svokra má svoje postavenie, VŠ), poznanie múzeí,divadiel, proste nič. Na porovnanie - syn mi chodí na matem. 8 ročný gympel, neučím sa s ním, má samé jednotky, chodí na olympiády, lukostrelbu, pozná divadlá, muzea, atd Psychologička mi na to povedala, že proste môj manžel je CITOVO PLOCHY. A nikdy to nezmením, vraj hocičo by som robila. Len to prijať
@siwinka1717 tak to mas huste , to ho musis velmi milovat ...
@bugynka sme, som s ním kvôli tej malej,ale stojí to hrozné úsilie, z mojej strany. Všetko sa snažiť prežiť s úsmevom. Mám ho rada, ale niekedy mi je smutno, vieš sú chvile, keď človek potrebuje objať, cit , pusu......proste ja na to môžem pri tomto človeku zabudnuť. Vraj mám vychovať tú malú do veku kým pojde do škôlky, nájsť si prácu, kde budem úspešná, tak ako predtým a potom sa možno z jeho strany dostaví obdiv...vraj On nedokáže mať tak rád, tak naozaj ľudsky. On dokáže citiť obdiv.
Ale na druhej strane, ak by som nečakala dieťa a bola slobodná ako Ty ( viem, že si vydatá, ale bez detí) asi by som si nedala len tak so sebou brnkať, lebo presne vidím, čo sa stalo mne, vážne kým som nebola tehotná raj na zemi a zrazu ...ani to neviem nazvať. My sme nemali okrem jeho detí, žiadny problém, v komunikácii, alebo že by plácal moje kamarátky pod sukňou(-: a keď sme sa vtedy pochytili, tak sa išiel zblázniť aby to odčinil.
@siwinka1717 Ked pises, ze ho ams rada, myslis, ze on ta berie ako samozrejmosrt, alebo ta ma aj on rad? troska mi je z toho smutno, vidiet z tvojich prispevkov, ze sa vkladas do situacie, kym on mi pride lahostajny. nechces byt aj ty stastna s niekym (mozno tvrdo povedane), kto by ti rovnako opatoval tvoju snahu ...

@polarnicka ďakujem , no uvidime čo bude , či príde či je mu to jedno , dajak sa to vykristalizovat musi 😝