Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@bugynka neviem preco, ale mam pocit, ze on asi vas vztah velmi vazne neberie...ked si spomeniem na seba, ked sme sa prestahovali do vlastneho, tak sme minimalne pol roka lietali ako zalubenci v oblakoch a uzivali si vlastne sukromie...po veceroch si vyvarali specialitky a tesili sa ako male deti, ze nemame rodicov za zadkami..
@bugynka hmm, nevim aku pracu mas...ale spat nie, to by si myslel, ze si pred nim usla... nie, len na chvilu volakde vypadla, ked uz mas novy uces, pekne sa vyobliekat a ist, bez slova...
Na poistky zaberaju, staci opret elektricky zapalovač na plyňak prilozit o horak 😀 😀 😀 ja som tak u svokrovcov pravidela poistky vyhodila 😀 😀 😀
@siwinka1717 svokru nemusi zaujimat z kade a kolko topanok si si kupila, ak si si na ne zarobila sama... 🙄
@bugynka , na margo tej ruky na zadku co si pisala o manzelovi, ked som ja zacala chodit s mm, raz sa stalo ze sme boli s este so znamimi vonku a on omylom chytil za ruku tu znamu, ja som si to vobec nevsimla isli sme tak v partii cize som nebola vedla neho ja ale ona... a on hned bezal za mnou a porozpraval mi to ako skvelu fun historku... ak by som ja mala takeho manzela ako ty, radsej by som sa ho zbavila... chytat za zadok cuzdie zeny mi pride minimalne nefer voci tebe, navyse vyzera ze ta berie ako samozrejmost a vobec nevnima tvoj nazor, potreby a city a preto ja nevidim dovod preco by si mala o neho ty bojovat a snazit sa... lebo cokolvek urobis aby si to zmenila, on svoj postoj k tebe nezmeni pokial ho nezmenis ty sama... jasne ze teraz sa lahko hovori ked si zranena a boli srdiecko... ale prave teraz by si nemala byt v tej nestastnej submisivnej polohe... takze co mas robit teraz... co tak par dni bez neho aby si si vsetko utriedila v hlave a ziskala nadhlad, a mozno aj silvester s priatelmi na chate bez neho, babska jazda cez vikend.... skratka aby videl ze nie si na neho odkazana a ze aj ked ta to stve tak vies situaciu zvladat bez detinskych reakcii... do detskej by som sa nestahovala, preco aj... on spravil chybu, odstahuj jeho... najlepsie na zem a bez paplona, ... a ak mozes tak ho skus vytazit doma co najviac, idu sviatky, treba umyt okna, vyprasit koberce... 😀 , a to ze zijes v jeho meste, o to skor potrebujes mat kontakt aj s inymi ludmi aby si sa tam necitila osamelo... ak pracujes, tak napr po praci zorganizuj drink s kolegovcami... vianocne posedenie 😎 a patricne si ho uzi.... lebo ak nim nezatriasla tvoja bolest a nestastie, tak tazko nim zatrasie nieco ine okrem nahlodania sebavedomia... nezabudni ze chlapske ego ma rozmer ciernej diery... tu tusim tiez este nikto nezmeral..., telefonuj, smej sa do telefonu, makeup, saty... a minimalna komunikacia o tom co robis vo volnom case.... on urobil chybu, nech bojuje on...
@sisaha robím u manžela pre dve firmy, za klasického typu " minimálneho platu" veď je to v rodine....začínam ráno a ešte som stále v robote(-: moju svokru zaujímalo všetko, aj v minulosti, hoci som predtým veľmi slušne zarábala, než som šla robiť k manželovi. Bola som stylistka a úspešná...ona to zhodnotila, že všetko je splasnutá bublina...ale to je od témy o chatoch a manželoch (-: pekný večer kočky, konečne letím z roboty
no baby takze som na firme , zavolala som si taxi a sla ... hned potom ako som prisla k nemu ked sledoval telku a opytala sa co to malo v sobotu znamenat .. on nato ze mi to vysvetlil a ze sa ktomu uz vyjadrovat nebude ... nevysvetlil mi nic v sobotu,... tak som si zavolala taxi on medzi tym dosiel ze ci to myslim vazne , klakol si na kolenea prosil ... a ja som mu povedala ze to nieje prvykrat co ma sklamal .. to boli aj ine veci a vyhovorky typu alkohol u mna neobstali kedze to nebolo prvykrat ... tak som po dlhsom bojovani sadla do taxika a momentalne chlacem vo firme ... takze asi tak ☹
Ahoj prave na tejto nevinnej veci bolo ukoncene manzelstvo mojej znamej.Ak musi sa musi tvoj manzel uvolnovat takym sposobom a nezdoveruje sa tebe to nema buducnost ,lebo ta povaz
A este malinka rada,vyhod pocitac a na margo toho- Bud JA,alebo tento kram s tymi tvojimi aktivitami.A hned budes vediet na com si a nemusis sa dalej trapit.Ak sa ho nebude chciet vzdat ,tak vies o co ide a na tvojom mieste ,ak sa ho nevzda hodila by som ho von oknom.Stoji za zivotnu dilemu pocitac za cca 450uer,alebo dalej zit v klamstve?
@bugynka klobuk dole..daj si do nosa, trochu ta to uvolni, ak sa da, tak tam prespi a nad ranom sa chod domov osprchovat a prezliect. Teraz by som uz nepopustila a ziadala vysvetlenie z tej soboty. On by sa chcel zo svojej zodpovednosti velmi jednoducho vyzut..jednym slovkom prepac...a co dalej? bude si zit svoj rovnaky zivot suknickara? On sa takisto musi k veci postavit zodpovedne. bud chce rodinu a teba, alebo nech si ma frajerky, ktorym moze strkat ruky do nohaviciek..
ak sa rozhodnes, ze mu das dalsiu sancu, podmien to ukoncenim priatelstva s tamtými dvomi...a oci a uši na stopkách ešte nejaku dobu... 😉
@zufala111
ahojte všetky, práve som si dala tú námahu a prečítala celú diskusiu. Momentálne som rada, že môj manžel má problém vôbec pustiť počítač 😀. Sama zastávam teóriu, že NIČ NA TOMTO SVETE SA NEDEJE NÁHODOU!!! Ani to, že človeka niečo ťahá k partnerovmu mobilu, ani to že nechtiac zahliadneš partnerovu ruku na zadku svojej kamarátky 😉 niekto "tam hore" nám dáva na vedomie, že máme byť stále v strehu. Lásku udržíme pri živote len pochybnosťami, nie istotou (B.Bardot) 🙂 nesmieme sa stať citovo natoľko závislé, aby sme si nevedeli ďalej predstaviť život, ak by sme "svojho pána úžasného" navždy stratili. Lebo závislosť je sviňa, je jedno či na alkohole, drogách alebo je to citová. Každá musíme byť sama sebou v prvom rade. Môžme urobť všetko na svete, ale proste keď to raz chlap chce urobiť, ani párom volov mu v nevere (flirtovaní, vypisovaní na pokeci, smskovaní atď) nezabránime. Samozrejme platí to aj opačne. A pritom vzťah môže byť v úplnom poriadku, len je tam už proste nuda. Nemám žiadnu radu, ako sa k tomu postaviť, lebo každý vzťah je individuálny. V niektorom prípade sa oplatí odpustiť a zotrvať v inom zas je lepšie odísť. V každom prípade, ak sa zo vzťahu vytratí resp. naštrbí dôvera, už to nikdy nie je ono. Lebo dôvera je ako sklo...može spadnúť...ale iba raz.... 😖
@bugynka bugynka sa nam uz asi opila 😀 😀 😀 ale nie, teraz vazne, aj ja drzim palce 😉
@mandragora22 No malinko ano , sano spravilo svoje 😀
@bugynka ahoj, tak som na teba hrda, dobre si spravila, ze si odisla, teraz nech bojuje on, uz sa nedaj a nech ti povie ako si to predstavuje dalej, a hlavne nechaj ho trosku podusit, netreba odpustit hned (teda ak mu chces odpustit)...
drzim ti palce aby vsetko dopadlo v tvoj prospech
@bugynka Drzim palce! Nestihla som precitat celu diskusiu, ale podla vsetkeho dobre robis co robis 🙂
Daj vediet, ako si dopadla, ci sa ti ozval.. Ja osobne by som ho par dni nezdvihala 🙂 Nech sa troska podusi!

@lenka3007 ty si exot vyhod poistky ... normalne si mi vycarila usmev 😀