icon

Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci

zufala111
11. nov 2011

Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"

katecameron
20. jan 2012

@mawiya 😠 ☹ je to blbe aj ja som to o svojom zistila a neviem co bude dalej bojím sa mme tri male deti on mi samozurejme slubil ze to uz nebude robit ale ja mu uz neverím myslím ze pri akomkolvek najmensom probleme v rodine zas uletí a mozno tam chodí len ja to uz neviem zistit je mi z toho nanic

mawiya
20. jan 2012

@katecameron úplne ťa chápem, ja som si myslela, že sa mi zrútil svet. Nechcelo sa mi žiť a jediné čo ma držalo, tak boli decká. Sú to síce chalani, ale veľmi citlivý. Každé dieťa vycíti, že sa niečo medzi rodičmi deje, nech to tajíš ako chceš. A po pravde, ja som naozaj nedokázala veriť. Nemohla by som ho prijať späť. Som proste rozmaznaná, chcem mať muža len pre seba. Chcem aby ma hýčkal, rozmaznával, aby som bola jeho hviezda. A pri mojom ex by som bola stále myslela na to, že možno niekoho má. Naozaj neviem, čo by som robila na tvojom mieste. Možno to už naozaj nikdy neurobí. Je ťažké povedať rozveď sa. Pretože niekedy sa ľudia zmenia. Ja som sa rozviedla a teraz viem, že som urobila dobre. Napriek tomu, že ma celá rodina zavrhla. V našej rodine bol rozvod neprípustný. :( . Ale som šťastná, deti tiež a s exom vychádzame veľmi dobre, ako naj kamoši. Takže u mňa sa to obrátilo na dobré a rozvod sa ukázal ako dobré riešenie. Ja ti držím palčeky, musíš byť silná kvôli detičkám. Asi zabudnúť na to, čo bolo (ja som to nedokázala) a počkať. Čas ukáže. Posielam veľa veľa síl. a úsmevček 🙂

katecameron
10. feb 2012

@bugynka ahoj co nove ako sa to vyvíja?

bugynka
19. feb 2012

@katecameron ahoj tak dala sa druha sanca , porozpravali sme sa o tom , riesili sme to a zatial sme spolu..

katmi
19. feb 2012

ahojte.. ja nastastie nemam takyto problem,ale iny.. a potrebujem pocut vas nazor.. ako by ste sa zachovali, alebo co by ste urobili/neurobili, ak by ste zistili, ze byvala vasho priatela/manzela ma do dnesneho dna vyvesene ich spolocne fotky na socialnej sieti.. 😕 🙄 😠

stardust
19. feb 2012

@katmi s najvacsou pravdepodobnostou by som nerobila nic...stretavaju sa spolu? Je tam este naznak lasky medzi tvojim manzelom a nou? Mozno ma na tej socialnej sieti vyvesenych kopec inych fotiek, ze na ne zabudla...ako si sa dostala ku jej fotkam? Smirovanie cudzich ludi by ti neurobilo dobru vizitku...

katmi
19. feb 2012

@stardust to nieje ziadne smirovanie.. vela mojich aj priatelovych kamaratov sa ma uz na to pytalo, resp. upozornilo.. tak som si ju vyhladala a pozrela.. a fakt su tam.. nic len 2profilove fotky s mojim priatelom.. naznak lasky ziadny.. a stretavat sa nastastie nestretavaju...

stardust
19. feb 2012

@katmi keby ma upozornovala zena, ktoru ani nepoznam, ze si mam dat prec nejake fotky z mojho profilu, asi by som si o nej pomyslela svoje...povedz manzelovi, nech sa jej ozve, aby si dala dole tie fotky, je to jeho zalezitost.

stardust
19. feb 2012

a ked medzi nimi nic nie je, neriesila by som to.

katmi
19. feb 2012

@stardust nemala som na mysli, zeby som ju konkretne na to upozornila.. napadlo ma to, to ano, ale prislo mi to od veci.. asi tak,ako si to napisala ty.. a ona ma praveze veeelmi dobre poznaa...btw. ja som si od nej uz pocitala co to, ona sama kontaktovala mna, a povedala som, ze by som nikdy neklesla na jej uroven, takze ta moznost napisat jej za fotky by bola nerealna.. a dakujem.. mas pravdu..najlepsie bude,ak si to vybavi priatel..

zzuzana254
20. feb 2012

ja Vam na to poviem jedno. ja som tiez na to prisla nahodou ked si pisal s jednou ako je mu zle somnou a neviem este co a na pokeci ked som sa mu naburala na nick zistila som s akymi fiflenami flirtuje, dohaduje stretnutia na ktore neprisiel. cim skor na to zena pride ze jej chlap nieco take robi tym skor mu to moze zatrhnut a riadne sa o tom porozpravat. keby na to nepridem ani nechcem vediet ako daleko by to zaslo mozno aj po nieaku kamaratku!!! fakt zeny dajte si na PC a internet pozor chlapy su tam stale na nom prilepeny a nic ine ich netrapi len videa, flirt na pokeci ci FB a to ze maju zenu s detmi zistia az ked sa odpoja a su offline s tohto virtualneho sveta. verna zena nedokaze nic take spravit a potom ked sa dozvie co jej milacik za chrbtom stvara je z toho hotova. pritom aj ten moj si uvedomoval ze nerobi nic zle ale cim dalej mu to doslo ze je to komplet zle co robi. a ja som mu na to prisla uz neskoro kedy si uz chybu uvedomil ale aj tak neprestal sa zabavat zase na inych strankach.

digysa
20. feb 2012

@katmi Nerob nic. Nebud slaboch a povznes sa nad tym, ze ona asi stale ziali, za stratenou laskou....

diid
20. feb 2012

@katmi nic by som nerobila, ved ona vizera ako idiot, ti, co ju poznaju vedia ze s nim neni ale nemoze to prehryznut. Ty mozes tvojmu povedat aby jej povedal, ze si nepraje svoje fotky na jej fb, pripadne na kazdej fotke sa da oznacit ze je nevhodna alebo ze na nej je on a nepraje si to a poslat adminovi.

mirka200
20. feb 2012

ja by som bola za zrušenie pokecu môj keby mohol tak tam je nonstop a poriadne mi s tým ide na nervy už 😠

zexi
21. feb 2012

@katmi neriešila by som to, v pohode..

xenia555
21. feb 2012

Ja som tiez na pokeci a ked cirou nahodou na mna narazi nejaky normalny chlap - "normalny "rozumej nenavrhuje hend stretko a sex - tak sa zacne cudovat, ze co tam ja robim. 😀 No vykecavam sa s mojimi kamosmi, ktori su odo mna na mile daleko. Manzel trosku ziarli, ale fakt len trosku, ze ked sa napojim, hned sa zacnem smiat alebo aspon usmievat a ze nanho nemam dobre slovo...
Ale tak mozem povedat, ze je tam kopa chlapov, ktory len navrhuju stretnutie, prip. sex. A to som si do profilu dala, ze u mna nezajem o neveru. Tak nechapem. Ale raz za uhorsky rok sa najde nejaky typek, s ktorym pokecam len o robote, vikende a tak podobne. Ale to byva tak každý 5. z tých, co mi napisu RP.

cellesta
6. mar 2012

nestastny pokec ☹

damiankad
6. mar 2012

@cellesta prečo?

cellesta
6. mar 2012

@damiankad vsetko pokazil 😢

damiankad
6. mar 2012

@cellesta aj u mňa...takmer zničil moje manželstvo...ale nejak som to prekusla...ked s tým raz začne už neskončí 😔 🤐 ☹ ☹

cellesta
6. mar 2012

@damiankad a u vas sa co stalo?

damiankad
6. mar 2012

@cellesta ak chceš napíš ip

damiankad
6. mar 2012
xenia555
7. mar 2012

@cellesta A preco? Teda, ak to nie je velmi osobne... Ste sa asi prepli do ip. Mna by to celkom zaujimalo. Totiz ja si myslim, ze pokec je len prostriedok. Zaklad je, co ma clovek v sebe.

sisipb
10. mar 2012

Tak baby u nás podobný scenar.myslela som že máme idealne manzelstvo až kým som neobjavila manzelove zoznamky a pokece.momentalne máme manzelstvo před rozpadom.nakoľko vyšli najavo aj manzelove iné klamstva tak sa mi nenormálne sprotivil.aj ked teraxz by chcel nech na všetko zabudnem ale mne sa to teda vôbec nedá.velmi mi ublizil a sklamal ma.nedokážem mu už verit a moju lasku zabil uplne.stále váhám co robit lebo máme malú dceru s ktorou ma pekny vztah.ale vztah medzi nami je len rodicovsky aj keď zijeme v jednej domácností nežijeme ako manželia.

zuzula4
10. mar 2012

Ahojte babenky...ja mam podobnu skusenost...priatelovi som prisla na to ze ma dva nicky,,,obydva rovnake len na jednom(bez fotky) mal este pripisane ze hlada sexualneho partnera...no ked som to citala az mi slabo prislo...v tom momente som mu pisala sms ze co to ma byt a ze je koniec...na druhy den som si prisla po veci ale nakoniec sme sa len porozpravali....hoci stale popiera ze by to bol jeho nick....dala som mu druhu sancu s tym ze na pokec viac nevkroci...aj som to zo zaciatku kontrolovala ....tak drzim palce a dufam ze sa tvoj manzel spamäta

renata5
10. mar 2012

@xenia555 sa cudujem tvojmu mm ze ti to toleruje,si neviem predstavit ze doma cetujem z inymi chlapmi a mam doma mm a deti skor sa porozpravam s mojim mm a nie z inymi co to je za manzelstvo

sharmana
10. mar 2012

my sme sa s manželom na pokeci zoznámili, takže aj na dobrú vec je pokec 🙂 je to naozaj o každom, ked je niekto nevyzretý a vhupne do manželstva, zrazu objaví chat, na ktorom ho obletuje opačné pohlavie, tak sa to môže stat.... manželstvo je večný boj... a nemyslite si, že nevera vzniká len na chate... ani neviete, čo sa deje napr. u manžela v práci, on vám všetko na nos vešať určite nebude... 😒

xenia555
10. mar 2012

@renata5 Nechapem. A co je zle na chatovani s priatelmi, ktori byvaju 200 km daleko? 😨 Ty sa rozpravas len s rodinou? S priatelmi, kolegami a znamymi nie? Ja tam nevyhladavam nejaky flirt, normalne prekecnem par slov, co noveho. Tak bohuzial, kvoli detom a ZTP synovi som doma, aj pracu mam pri PC, takze mam malo prilezitosti porozpravat sa s nejakym kolegom apod. Preto mam par znamych, s ktorymi sa stretnem len parkrat do roka, ale cez net sme v kontakte casto. Ja tam sice chatujem aj s chlapmi, ale nie o flirte, o normalnych veciach. Vlastne ti vsetci moji kamosi su smrcnuti informatikou, tak mi castokrat radia - pri kontrole PC, ci budovani webstranky.

cellesta
11. mar 2012

@sisipb u nas je to stale rovnako, dala som mu na vyber, nech si rozmysli co vlastne chce a potom nech mi da vediet . je to uz par dni, co takmer vobec nekomunikujeme. pred dvoma dnami sme mali trosku debatu a on povedal len tolko, ze ani nevie, preco si tam vytvoril nick 😖 mne nevadi, ze si pise so zenami, pokial je to v ramci normy. mne vadilo to, ze si tam dal zamknuty album a ten ukazoval ☹ nakoniec priznal, ze to bolo pubertalne a zmazal ho. lenze mne viria v hlave kadejake myslienky s ktorymi bojujem. rozum hovori kasli na neho, ze to urobi zas a nemusim sa to ani dozvediet a srdce aby som mu dala sancu...ale stale cakam, ci uz porozmyslal, co vlastne chce...