Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
@cellesta Vyriesene? A dobre? Asi nie.
Mne keby sa chlap pozrel do profilu, tak nemoze nic namietat. Mam tam dve normalne rodinne fotky a nejaky pokec o sebe. A v rp, tak maximalne sa nanho obcas stazujem, ze ma nahneval alebo tak. No, ale nic take, ze by ma mal z coho podozrievat.
Ked ide uz o nejake sex. navrhy a podobne, tak to stop. Ja to nerobim a ani by som to netolerovala.
Celesta a ako pokracujete? mne sa manzel totalne sprotivil tymyto jeho pokecmi a vypisovackami a zhananim zien. Plus tie dalsie klamstva..uz ho nemopzem brat ako muza na ktoreho by som sa mohla spolahnut a ktoreho by som mohla milovat. Jeho to neprejde nikdy si myslim, minule mal tiez v pc zas nejaku zoznamku, ja uz to ani neriesim ako kedysi ze by ma to vytocilo alebo co. Uz mi je lahostajny. Sam si pokazil to pekne co mal, nebyt malej a spolocneho uveru uz som davno rozvedena. Povedala som to aj v manzelskej poradni takto na rovinu.
Tak to ma mrzí. ☹
Všetky nariekate ako chlap píše babenkám a zaujímavé je že všetky ste tu. Všetky chatujete. Keď tu je tvoj chlap je to pohroma ? keď si tu tak sa len sťažuješ ?
bezne sa stretavam so zenatymi muzmi z pokecu,dievcata,by ste sa cudovali,ako idu za svojim a balia🙂a zenaci su najlepsi,vedia si to dokonale uzit....velmi citit,ako sa doma nudia a takto mimo domu by zo seba dali pre mna vsetko😉ked sa opytam,ci nebude mat doma pruser,ze meska po praci 3hodiny,vzdy sa bavime na tom,ze staci,ked zienka mu nachysta veceru a on sa spokojne napapka so slatnym pocitom a myslienkami na to,co predchadzalo tej veceri😉potom este z postele vedla spiacej manzelky par horucich sms a na druhy den pokracujeme zas😉....mile manzelky,taka je realita...zial pre vas,chvalabohu pre mna😉....
@80472 asi ti robi radost ublizovat druhym..asi si este nikdy nemala normalny dlhsie trvajuci vazny vztah, cize ani nevies, co to vsetko obnasa..a ty tu normalne smelo a hrdo napises do temy, kde potrebuju zeny poradit s problemom, ze vlastne ty si jedna z tych, kt spavaju s ich muzmi?? si ty vobec normalna?? ved pockaj, aj ty raz budes mat vztah, vlastnu rodinu a ono sa ti to vsetko vrati, nikomu nic zle neprajem, ale takym, ako si ty z celeho srdca!! preboha si si vedoma toho, ze svojim chovanim rozbijas rodiny?? viem, ze chlapi nie su ziadne neviniatka, ale ty sa tu pysis tym, ze mas radost z toho, ze s tymi zenacmi si uzivas jedna radost..prepac, ale je mi z teba zle!!..ved pockaj, ako raz dopadnes..
@80472 neviem, ako si prišla na to, že tie manželky sú po sexuálnej stránke s manželmi spokojné. Pokiaľ by totiž boli, sexu s manželom by sa nevyhýbali. Takto sa pri novej flandričke, ako si Ty dokážu na čas premôcť, ale o 2 roky by boli v tom istom stereotype, ako s manželkou, kedy najlepší kamoš, takého manžela je lubrikačný gél, pretože nedokáže manželku ani vzrušiť. Nechaj si týchto "skvelých" milencov. :p
Taká je realita!
Baby a to ako zistite, kde je registrovany a o com si s kym pise???
😀 😀 😀 @80472 neviem, ako si prišla na to, že tie manželky sú po sexuálnej stránke s manželmi spokojné. Pokiaľ by totiž boli, sexu s manželom by sa nevyhýbali. Takto sa pri novej flandričke, ako si Ty dokážu na čas premôcť, ale o 2 roky by boli v tom istom stereotype, ako s manželkou, kedy najlepší kamoš, takého manžela je lubrikačný gél, pretože nedokáže manželku ani vzrušiť. Nechaj si týchto "skvelých" milencov. :p
Taká je realita!
@sonice sonice Tak nás neznalé problému, neskúsené, čo máme len jednoho partnera, chlapa milovaného pouč o tom, veď to vyzerá akoby si ich mala toľko, že ich už ani spočítať nedokážeš 😀 😀 😀
@sisipb Uz mi je lahostajny. Sam si pokazil to pekne co mal, nebyt malej a spolocneho uveru uz som davno rozvedena. Povedala som to aj v manzelskej poradni takto na rovinu.
Podľa mňa žartuješ, nie? Veď ak sa ti tak protivý, potom jediným dôvodom tvojho spolužitia sú naozaj len peniaze a to mňa ako ženu, čo verí na lásku, spolupatričnosť a dôveru zaráža 😀 😀
Damy 🙂 ja osobne si myslim, ze pokec je vlastne len priestor, ako svet okolo vas. Len ovela hustejsi a koncentrovanejsi. Najdete tam roznych ludi co hladaju rozne veci. Zaliezi na tom, co hladaju. Ked vasi muzi na pokeci hladaju mlade zaby a recicky o sexe, pozrite sa radsej koho ste si to brali, aky ste malil ci mate vkus resp. preco take potreby vasi muzi maju. Pre vasu informaciu, muz nie je je domaci spotrebic urcitej znacky, na ktory najdete spolahlive recenzie na internete. Tym, co pisete o pokeci ci komunikacii...ako sa hovori podla seba sudim teba.. zrejme pisete o tom, co by ste robili vy, resp. co vam chyba..Bez urazky. Okrem toho, to je fakt tolko zien, ktore maju pocit, ze jedina mozna tema medzi muzom a zenou je sex??? Tak kazdy len o tom, co mu chyba asi... alebo potrebuje 🙂 Myslim, si, ked niekto soc. siete vyuziva ako komunikacny kanal, priestor na stretnutie zaujimavych ludi, ked je na to prilezitost a netravi na nom privela casu, nie je na nom nic zle. To co konkretny clovek na nom hlada je na nom. Teda na vas a na vasich muzoch. Vypnite im pokec, tak ak im ide o to, budu oblbovat cicusky na cerpacej stanici ci inde. 🙂 Treba sa spravat tak, aby vas partner o vas nestratil zaujem, nie ho zavret, odpojit zamknut a bude vas..len vaaaas 😀
@80472 ked sa raz zalúbiš a staneš sa manželkou, potom budeš tiež tá spiaca krásavica vedľa esemeskujúceho manžela, aj ked sa tu budeš dušovať, že tebe sa to nestane...
Vianoce s tebou určite netrávia, že? a ani na dovolenku s tebou nejdú, že? stretnú sa len ked to im vyhovuje, že?
a okrem toho, nevadí ti, že od teba vždy ten muž odíde a ide DOMOV, za svojou ženou? sex s tebou ho po čase unudí, možno aj teba a znovu bude len a len doma 😉 zato ty zostaneš stále sama
v konečnom dôsledku ste obe pre toho chlapa handry, ty si handra do postele a žena je handra na domáce práce a deti 😉 ale príťažlivosť a sex po čase vymiznú a aj mladosť samozrejme... potom budeš hľadať iné priority, lenže na deti bude už neskoro, muži budú "rozchytaní", tí s ktorými si sa stretávala doteraz sa ti budú vyhýbať, lebo si nebudú robiť problémy kvôli nejakej "len do postele ha ha xixi"....
veľmi blbá predstava budúcnosti...
@mimobb ale tu si píšu medzi sebou ženy, o rodinných veciach, deťoch, bývaní... a nie s mužmi o sexe.... to je rozdiel... každý zavesí na net tolko, kolko uzná za vhodné, ja som videla X albumov mužov napr. na FB, kde uvádzajú omnoho intímnejšie veci, aj fotky a aj rodinné, než tu ženy....
a okrem toho nemáš pravdu, že chlapi nechatujú, sú predsa rôzne iné fora, viacmenej pre chlapov, rôzne internetové hry, kde si medzi sebou chatujú muži... ale písať si so ženami na pokeci môže byť nevinné len do tej doby, ked je tam chlap raz za pol roka a nemá ani archív a ani si nepamätá s kým si písal... nie ak si vypisuje na sexzoznamke 😀
písanie na nete je vždy nevinné len do toho bodu, ak nezačne téma ísť úplne inou cestou a nechytia sa na nu obe strany 😉
jasné ak manželka vidí, že manžel niečo skrýva, potajme sa usmieva, je na chate závislý, evidentne vidieť, že si s niekým vypisuje, ale manželke komunikáciu neukáže.... tak tam minimálne nie je čisté svedomie... a ak potom začnú nočné úlety z domu, neznáme telefonáty... prepáč, zbytočne tu obhajuješ sukničkárov... jedine že by si bol jedným z nich a tvoja žienka ta tu práve natrela, tak ta to naserkalo 😀
@sharmana presne tak, ja tiez nemam nic proti tomu, aby si chlapi pokecali s niekym, ale je cudne, ak idu na pokec a kecaju LEN so zenami, ak si pisu s niekym zo sexzoznamky, ak si spravia konto a taja ho pred zenou rok 😖
@emaro1 a este nieco, myslis si, ze potreby zeny a chlapa sa nemenia? Ze ak som si vzala chlapa, ktory pred svadbou na inu zenu nepozrel a teraz si tajne pozera profily inych zien, ze to tak bolo aj pred 10 rokmi? Ludia sa menia....
@adri266 nestusim ako je to u inych. teda zmenit sa moze kadeco, ved zijeme... ale jedno sa nezmeni. clovek, ked sa bude citit ako vo vazeni, bude sa snazit utiect bez ohladu, ci sa jeho potreby v smere o ktorom pises zmenili alebo nie. a vlastne prave toto zmeni jeho potreby. dovodov, preco si chlap klikne na profil inej zeny moze byt vela. a na druhej strane netvrdim, ze vo vacsine pripadov to moze byt kvoli tomu, co pises. len vravim, ze to nie je pravidlo a na druhej strane, ze ked to chlap chce, nepotrebuje k tomu pokec (ked ma niekto uz smolu na takeho chlapa ma stastie, ze cas pri vyhladavani zabiek travi doma za pc a nie niekde v "bare" co "posilnovni" 😀 ). podla seba viem, ze je realne aby sa potreby chlapa v tomto smere nezmenili...ak ich nezmeni kopa inych veci.... a ziarlivost, striehnutie, sliedenie a krive obvinovanie mozu byt take veci...
@emaro1 nie, nie, ziadne ine veci vo vztahu nie su, on sa tvari, ze je idealny manzel a napriek tomu chodi opalovat *zabky*, ako si to napisal, ale po mojej skusenosti by som povedala, ze su to k***vy . A nemas pravdu, ze sa clovek, jeho podstata, nemeni...meni sa od okolnosti...su ludia, ktori by pred 20 rokmi povedali, zeby v zivote nikoho nezabili, neokradli, atd, okolnosti ich k tomu dovedu...su ludia, ktori tvrdili, zeby v zivote nevyskusali drogu, zeby nikdy neboli gamblermi, atd...clovek sa predsa s tym nenarodi
A Tvoje vysvetlenie, ze clovek, ktory sa citi vo vazeni...to je akoze vztah so zenou? Rodina? To je podla TEba vazenie, ktore nuti muza k takymto veciam??? Kazda zena, co tu pise o svojich problemoch, pise, ze sa stara o rodinu, vari, upratuje, ze ma chlap volnost, ze si sedi pri PC, chodi na pivo, a aj tak nie su spokojni...
@adri266 Ale nie Adri, to som nepovedal, ani som to tak nemyslel. Viem ze sa ludia menia, len vravim, ze je realne ze muz sa nezmeni tym sposobom, ze prestane chciet zenu s ktorou je x rokov a zacne vyhladavat zmenu len kvoli zmene...viem, ze sa to stava ale clovek sa v tomto nemusi menit. Viem to podla seba, ze ja som tak neznasal stereotyp, ze som potreboval stale niekam chodit, stale sa venovat inym veciam, ale aby som nestratil identitu potreboval som jeden pevny bod vo vesmire...a tym bola moja rodina. Rodina je tvorena jednotlivcami a vsetci potrebuju byt spokojni, vsetci sa rozlezu niekam, stretavaju inych ludi...je nepodstatne kde...ide o to, aby sa vratili na jedno miesto a vedeli sa porozpravat.."stretol som toho tam, povedal mi to"...to je o dovere a tolerancii. ked sa jeden pred druhym boji nieco povedat, aj ked ma ciste svedomie, moze sa aj rodina stat vazenim. ale za zdrave to nepovazujem.
mne sa paci tento clanok... http://nanicmama.sme.sk/node/23211
a tam je napisane (mimochodom o zenach): Nie som guľa na partnerovej nohe. Partner nie je guľa na mojej nohe.
Partner a deti sú pre mňa dôležití. Ale nevisím na nich za každú cenu. V rodine, kde nie je šťastná mama, nie je šťastný nikto. Takže nezabúdam na seba, na svoje záujmy a dožičím si voľno a oddych.
Mám právo ísť kam chcem, kedy chcem, hovoriť s kým chcem a o čom chcem. Také isté práva má aj môj partner. Ak tieto svoje práva dobrovoľne a z akéhokoľvek dôvodu nevyužívam, nežiadam za to ani uznanie, ani chválu a ani po partnerovi nechcem, aby sa ich zriekol tiež.
Vsetko by malo mat nejake pravidla..s tym suhlasim, len sa nestotoznujem s tvrdeniami: pokec = sex, ina zena s ktorou sa moj muz bavi = slapka co mi chce pretiahnut muza, nie je podstatna tema ktoru prave rozoberaju?? niektore tvrdenia mi pripadaju hystericke.
@adri266 A takto jednoducho ako pises cely svet urcite nefunguje 😀
"Kazda zena, co tu pise o svojich problemoch, pise, ze sa stara o rodinu, vari, upratuje, ze ma chlap volnost, ze si sedi pri PC, chodi na pivo, a aj tak nie su spokojni..."
Ty mas potrebu sa rozpravat len ked si nespokojna? 🙂

tak uz je to vyriesene u nas 😒