Ideálne manželstvo a manželové chatovanie na pokeci
Ahojte, najprv chcem napisat ze som si vytvorila tento nick a snad ma admini nezavru, len kvoli tejto teme. Neviem totiz ako dalej a ked sa nevyrozpravam tak sa asi zblaznim. Mam uzasne manzelstvo, moj muz je pozorny, vela sa smejeme, rozumieme si, je fantasticky otec. Nase rocne dieta sme doteraz od narodenia kupali vzdy spolu, mozem sa nanho spolahnut s pomocou, pri porode plakal od radosti. V podstate sme idealna rodina. Je to uz vyse polroka co som sa mu pozrela do sluzobneho telefona ked bol prec. Velkaaaaaa chyba! Hanbila som sa jak pes ked som ho drzala ale nedalo mi to. Samozrejme som zistila ze moj mm je registrovany na pokeci pod nejakou prezyvkou s ktorou sa podpisoval do tych smsiek ktore som nasla v mobile. Pisal si s dievcatami a dohadoval stretka.. Na jeho profile nemal meno, fotku, nic osobne. Ked prisiel domov povedala som mu ze chcem vsetko vediet alebo sa moze spakovat a vypadnut. Dost uprimne sme sa porozpravali, ale, vysvetlenie bolo - nikdy som sa s nikym nestretol, je to len "zabavka" nikto o mne nic nevie a bla bla bla. Ze si uz aj povedal ze s tym skonci ale vzdy to skoncilo pri jeho presvedceni sameho seba ze vlastne nic zle nerobi. Uzavreli sme to tak ze ak nieco podobne zistim este raz tak je rovno rozvod. Lenze... Hovorim si, ked som na to neprisla predtym, teraz to zistim? Dovera je v troskach, aj ked musim sa priznat (aj ked to asi vyznie maximalne naivne) ze mu verim ze to ostalo "iba" na webe. Strasne ma to trapi, som na dve casti - jedna trpi, druha si hovori ze "no a - ventiluje sa, je ku nam skvel tak co riesit"
Prenesenim vyznamom to bolo..
Poniektore ste tu pekne zatrpknute.
Vev ked niekomu verim..tak verim. Ak neverim- tak s nim niesom. Jednoduche!
@zufala111 ja by som to tak tragicky nebrala... podla mna je to iba uplny "ulet" od reality....myslim si, ze vela chlapov sa tak hra....a je z nich iba "pes ktory steka ale nekuse"...
Podla toho, co pises je to pre neho iba "hracka a odreagovanie"...ktore sa tebe moc nepaci... chapem.
Tazko je vsak posudit muza, lebo niektori si zrataju 1+1 a nebudu riskovat rodinu, vztah a zivot koli tomu aby sa stretli s nejakou pipkou.....tak si urcia osobne pravidlo, ze to zostane iba vo virtualite...
Niektori chlapi vsak neodolaju a poseru to na plne obratky.....zlaka ich to aj do reality....
Ak ho zamestnas a budes kontrolovat jeho cas,tak by nemal byt problem.
Myslim vsak, ze DOKONALE ho neustrazis nikdy...urcite tomu moze prepadnut znova a preto by som mu to ulahcila asi takymto ultimatom: "pis si hluposti s kym chces, ked si sam, rozpravaj sa na pokeci o com chces, ale nie na ukor rodinneho casu a nech to neprejde do telefonatov, rozdavania sukormnych informacii a osobnych stretnuti. To uz budem brat ako neveru a koncim."
Chlapa vsak nemozete mat na retazi.....potrebuje fyzicku aj psychicku volnost...bohuzial...
O kom a o com sniva sa nikdy nedozviete.... 😉
@zajo79 , ale ja poznám zopár prípadov, keď mužom vo vzťahu absolútne nič nechýbalo, ľúbili sa navzájom, milovali svoje dieťa (deti), muž bol so svojou ženou abslolútne spokojný...a predsa... To čo mu chýbalo, boli veci, ktoré sa nedajú nájsť vo vzťahu, preto ani nehľadal ďalší či iný vzťah. Vzťah vyžaduje citovú angažovanosť, zodpovednosť, komunikáciu... toto väčšinou nie sú veci, ktoré muži radi robia, resp. bohate im to stačí v rámci oficiálneho vzťahu. To čo hľadali, bola zábavka, sex bez vzťahu...toto môže stála partnerka aj pri najlepšej vôli len málokedy poskytnúť. 😎
@zajo79 neviem ci je to take jednoduche ako aj ty napr. stymi troma malickymi detickmi ci by si sa zbalila a odisla zo dna na den a kam co s tymi detmi?
@zufala111 je blbe, ze na pockanie dava cudzim telefonne cislo. keby to zostalo len na pokeci, tak by som to este dokazala "prehltnut" ze je to len virtualne fantazirovanie. ked ti povedal, ze sa to nezopakuje, nezostava ti nic ine, len ho vyskusat. ak mi das do ip nick, spravim to 😉
@katecameron ziadny problem, lepsie ako sa trapit
je sprostá doba, veď pred 100 rokmi sa ťažko muž mohol dohodnuť s milenkou. A dnes napíšeš a za pár minut môžeš mať rande 😠
@zajo79
@katecameron ked som ja odisla, moja svokra mi potom k tomu povedala - vtedy som si ta fakt zacala vazit a fakt som ta za to mala rada! (za to ze som to urobila a on sa spamatal) 😉
ja by som odisla aj s detmi. teda zatial s 1 dietatom a 2 psami.k bratom do bytu, alebo hoci aj do svokrovho neobyvaneho bytu 😝 😀
neviem ja by som to hned nebrala ako manzelovu neveru mozno je u vas naozaj vsetko take pekne ba priam idealne ale pozor aj to je niekedy na skodu a mozno je to aj vas pripad a manzel sa len takto potreboval vyventilovat no v ziadnom pripade ho nezastavam a ani netvrdim ze to bolo od neho pekne ale hned mysliet na to ze sa aj naozaj s tymi babami stretava podla mna je unahlene...podla mna si len potreboval nieco dokazat neviem ako to presne napisat ale asi nieco v tom zmysle ze sa chcel nejak utvrdit alebo len citat nejake pekne slova od cudzich dievcat...
@luna22 ale no tak myslís ze pre 10rokmi to nebolo never tomu aj v stredovekom rime sa prasili hlava nehlava kazdí s kazdím vzdy to bolo ci dnes ci kedysi
@luna22 , ja vždy hovorím, vlastnosti ľudí, či už žien alebo mužov v podstate sú celé stáročia skoro rovnaké, mení sa len doba a prostredie, v ktorom sa uplatňujú. Možno niekedy nebolo možné mať rande za pár minút, možno za pár dní - ale kto chcel, k svojmu cieľu aj tak došiel 😝 .
@zufala111 je to blbe. ja som sama, takze som na dakych tych zoznamkach cinna. i ked to beriem s velkou rezervou. a by si sa fakt velmi cudovala, co su chlapi schopni popisat a keby som bola taka povolnejsia, urcite by sa kazdy aj stretol. nemaju ani problem napisat, ze su zenati, ale ze nespokojni a podobne koniny ☹ . nechcem ta plasit, ale ja by som mu taktiez nedokazala doverovat.
@zajo79 v podstate ti neverím ze ziaden problem ty by si nevbrala ohlad na deti trebasr ze deti otca miluju a nechcu byt bez neho len tak zo dna na den odíst lahko sa povie no tazsie sa kona
@tea333 ale nechapem preco by som mala odist ja ved byt je moj nie jeho tak ja akoze by som odisla so svojho by&tu a mala nechat moj byt jemu ? a ked nemas kde odíst nemas brta nikoho proste nemas kde ku cudziemeu cloveku sa predsa nemozes nasackovat s vicerymi detmi tu nejde o jedno dieta
@janka_pn presne tak ako píses
@katecameron pred 10 rokmi bol isto rozmach. Pred 100 rokmi som pisala, vtedy bolo menej toho / prípadne ta istá milenka/ teraz je toho určite veľa.Važne napisať jednu sms, jedno rp , veď prečo nie, stačí tak málo. Muž je nhnevaný na ženu sadne za pc a zrazu si s ním strašne rozumie pekná sedemnástka, ktorá ho ešte vypočuje, aký je on nešťastný 😢 Pred 100 rokmi mali ženy aj vačšie zábrany hneď liesť do postele.
@katecameron jasne ze ked nemas kam, tak sa to vacsinou neda. ja by som napriklad isla aj do hotela alebo na dovolenku napriklad s mamou. jasne, je to otazka penazi. ale podla mna vacsina mamiciek ma kam odist. maju rodicov, najlepsiu kamosku alebo brata, sestru ktori pre nich najdu miesto.
odist by som odisla pre to, ze my mame spolocne byvanie. zo spolocneho byvania nemozes toho druheho vyhodit. tak ked tam nechcem byt, odidem.
to ze ty mas tvoj byt, je specificka situacia. vo vacsine rodin je vsetko "nase"
@zufala111 toto iste sa stalo mne.bolo to o to horsie,ze to bola jeho kolegyna a stretavalu ju denno denne v praci..citala som ich komunikaciu a skor ona balila jeho..ako strasne by s nim chcela mat sex a pod..takto to islo par dni..len co prisiel z prace domov,uz aj letel na pc a pisal si hodiny s tou chuderou...a ja som vedla neho kojila nase dieta.......sledovala som par dni o com si pisu.potom mu asi doplo co robi a sam jej pisal,nech si nerobi nadeje a pod..a to je cerstvo vydata..ja somjej napisala par hnusnych slov a aj mojmu som povedala ze viem o vsetkom..nastastie tam uz nepracuje ale v zivote mu uz v tomto nebudem verit
myslela som pred 100 preklep
@tea333 no ono je to tazke ti poviem ja by som ku rodicom nemohla a ti poviem NEMOHLA
@katecameron neverte tomu, pozrite si čb film ako to chodilo vtedy a teraz 🙂 Keby som si ja mala vybrať žijem radčšej vtedy. Muži mali na starosti sa postarať o rodinu a dnes uživia aj milenky. Verte, že za ďalších 100 rokov vernosŤ nebude. Stačí si pozrie´t modru lagunu 🙂 Nemal možnosti, bol verný 🙂)

@zajo79 no nieje to moj ucel mysli si to aj nadalej ze sa vy...za slobodna gratulujem ti