Ignorovali by ste ich?
Pekny vecer,
Pisem anonymne, lebo pisem v mene kamaratky, ktora sa nedavno zasnubila a planuje svadbu. Tou svadbou doteraz zila, vsade na socialnych sietach zverejnovala zalubene fotky a pod.
Avsak par dni dozadu sa mi priznala, ze si dali so snubencom pauzu, je to z jeho strany, vraj si nie je isty a na 99% sa rozidu.
Kolegyne a znami co su s nou v kontakte tak sa jej prirodzene pytaju na svadbu. Vcera boli vianoce a ani nezverejnila foto so snubencom, lebo kazdy oslavoval zvlast. Spominala, ze sa hanbi za tuto situaciu a nevie co ma ludom odpovedat, ked sa jej pytaju na zasnuby, partnera a svadbu. Ci ich ma ignorovat alebo co?
Co by ste robili vy? Ignorovali?
@kittykat22 zjavne nie, ked som jedna z mala ktorej sa s tym zdoverila. Medzicasom vymazala socialne siete, ale stale moze natrafit na ludi aj osobne co sa jej na to spytaju. Chodi do prace, stretava susedov.
Niekedy len staci precitat s porozumenim a nasledne pisat komentare alebo v tvojom pripade nepisat radsej vobec 🙂 Vdaka

Treba im povedat, ze svadba sa planuje...i tak je tu pandemia...btw, nie je nutne zit pre fb a mat zly pocit z nezverejnenia napr. fotky z vianoc, kazdy ma pravo na sukromie, kazdy ma pravo zabudnut postnut fotku...ludia sa pytaju, lebo su zvedavi, lebo je to vdacna, vseobecna tema, treba odpovedat vseobecne, netreba s nikym rozoberat detaily, ved je to koniec koncov vasa vec a tych ostatnych vacsinou detaily aj tak nezaujimaju...