icon

Ignorovali by ste ich?

25. dec 2021

Pekny vecer,
Pisem anonymne, lebo pisem v mene kamaratky, ktora sa nedavno zasnubila a planuje svadbu. Tou svadbou doteraz zila, vsade na socialnych sietach zverejnovala zalubene fotky a pod.
Avsak par dni dozadu sa mi priznala, ze si dali so snubencom pauzu, je to z jeho strany, vraj si nie je isty a na 99% sa rozidu.
Kolegyne a znami co su s nou v kontakte tak sa jej prirodzene pytaju na svadbu. Vcera boli vianoce a ani nezverejnila foto so snubencom, lebo kazdy oslavoval zvlast. Spominala, ze sa hanbi za tuto situaciu a nevie co ma ludom odpovedat, ked sa jej pytaju na zasnuby, partnera a svadbu. Ci ich ma ignorovat alebo co?
Co by ste robili vy? Ignorovali?

Strana
z2
madeline1
26. dec 2021

Treba im povedat, ze svadba sa planuje...i tak je tu pandemia...btw, nie je nutne zit pre fb a mat zly pocit z nezverejnenia napr. fotky z vianoc, kazdy ma pravo na sukromie, kazdy ma pravo zabudnut postnut fotku...ludia sa pytaju, lebo su zvedavi, lebo je to vdacna, vseobecna tema, treba odpovedat vseobecne, netreba s nikym rozoberat detaily, ved je to koniec koncov vasa vec a tych ostatnych vacsinou detaily aj tak nezaujimaju...

autor
26. dec 2021

@kittykat22 zjavne nie, ked som jedna z mala ktorej sa s tym zdoverila. Medzicasom vymazala socialne siete, ale stale moze natrafit na ludi aj osobne co sa jej na to spytaju. Chodi do prace, stretava susedov.
Niekedy len staci precitat s porozumenim a nasledne pisat komentare alebo v tvojom pripade nepisat radsej vobec 🙂 Vdaka

mandarinka555
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2