icon

Je skoro na zásnuby po 2 mesiacoch?

Dnes o 07:14

Myslíte si, že je skoro na zásnuby po 2 mesiacoch od zoznámenia sa? Vek okolo 30tky. Ak si ludia fakt sadli. Už sa aj plánuje svadba. Mne to príde dosť skoro, lebo človek nikdy nevie a za 2 mesiace sa nedá spoznať partnera aj keď 1 mesiac spolu ludia byvaju. Trosku sa obavam ako to skončí. Nejde o mňa.

Strana
z2
anonym_b7315d
Dnes o 07:17

Pre mňa by to bolo strašne skoro, ale druhí nech si robia, ako chcú.

anonym_e33470
Dnes o 07:19

Keď nejde o teba,tak čo ťa do toho?

patrike
Dnes o 07:24

Moze vyjst, ale nemusi. Urcite vacsia sanca na rozvod, nez pri dlhsom chodeni pred svadbou. Ucel toho prvotneho "super wau" je cisto prirodny, okamzite splodit potomka s tou super samicou / samcom, co bez modernej antikoncepcie fungovalo tisice rokov.
Priroda neriesi, ci nebude rozvod o 2 roky, lebo pan uzasny rad omoci aj inde, viac ho zaujima motorka, nez vrieskajuci potomok a ci sklapa dosku na wc a dava spinave ponozky do kosa na pradlo.

viktoriaandrascik
Dnes o 07:24

nejde o teba tak to nierieš, nech si robia čo chcú

domka222
Dnes o 07:39

Ja by som to nespravila. Keby išlo o moje deti,určite by som to s nimi prebrala. Ak ide o cudzieho,nech si robí, čo chce.

anonym_55361f
Dnes o 07:49

Tak moji známi sa zobrali po 10 dňoch 😆😆😆 to by teba asi vykotilo 😆😆😆 sú spolu vyše 20 rokov 🍀🍀🍀 a majú 3 decka ❤️❤️❤️
Takze niekedy to vyjde a niekedy nie

terezka1947
Dnes o 07:55

My sme sa síce brali po roku,nebývali spolu,ale požiadal ma o ruku po pár mesiacoch....a super. Ja v Tom nevidím problém, pokiaľ sú ľudia zrelí,vedia,čo chcú a sú k sebe úprimní. Človek sa dá spoznať za krátku dobu, keď sa spoznať chce a spoznať sa dá.

anonym_74142f
Dnes o 07:58

Sme spolul 2,5 mesiaca... v piatok sme podpisali zmluvu na spolocny dom... niekedy to proste vies hned...

arieska
Dnes o 08:04

mám vo svojom okolí dva páry, ktoré spolu ani nechodili, mali nezáväzný sex na prvom stretnutí (chata, festival) a baby ostali tehotné.
Jeden pár oslávil teraz 30 a druhý 25 rokov spoločného života.
Takže vždy je to 50:50
Buď to vyjde alebo nie...

anonym_a73941
Dnes o 08:40

@anonym_autor my sme mali zásnuby asi po 3-4 mesiacoch. Poznali sme sa (takmer) rok keď bola svadba. Neľutujeme nič. Ale my sme si vyslovene tak rozumeli, ako keby sme sa poznali roky. Mali sme rovnako nastavené hodnoty a prebrali sme všetky dôležité otázky ešte pred manželstvom. Nedá sa to zovšeobecniť. Niekto sa zoberie po 10 rokov a manželstvo sa rozpadne, niekto po par mesiacov a vydrží to roky. Je to o ľuďoch.

biba_18
Dnes o 08:41

zásnuby ešte nie sú svadba ...

anonym_4df65d
Dnes o 08:43

My sme s mojim vedeli uz prvy den, ze chceme byt spolu. Svadbu sme mali 6 mesiacov po tom, co sme sa dali dokopy. To bolo asi druhy den, co sme sa zoznamili. Sme spolu 20 rokov.

niki35
Dnes o 08:55

Ja s mojim manželom sme boli spolu 10 mesiacov keď sme kúpili byt a 11 mesiacov keď ma požiadal, z toho cca 6 mesiacov sme na začiatku fungovali na diaľku (1800km) . Niektorí z okolia, asi väčšina, boli taký vyhukany z toho že sme tak krátko a už riešime veci vo veľkom. A na čo čakať? My sme si veľmi sadli, rozumieme si, máme sa veľmi radi, ani raz sme sa nepohadali a o všetkom sa vieme a kľudom porozprávať. Nevylučujem že by sa v budúcnosti nemohla objaviť hádka ale príde mi to nereálne teraz 😀 manžel je veľký kľuďas a ja tiež. Teraz sa tešíme na bábätko 🤗
Ono to je ako lotéria. Ani po dlhých rokoch si nemôžeš byť istá že to bude klapať do konca života. Ja som mala predtým 7 ročný vzťah a nikam to neviedlo ani z časti. A tiež si neviem predstaviť po 30tke zbytočne s niekým roky len tak chodiť a zisťovať či chceme alebo nechceme byť spolu.

2 mesiace je síce málo ale len oni dvaja vedia čo k sebe cítitia a ako dobre si rozumeju. Aj keby boli spolu už 10 rokov , nikde nie je napísané že by sa do roka nerozviedli. Vždy je to o tých dvoch ľuďoch a vo veľkej miere o komunikácii, tolerancii, úcte jeden k druhému.

anonym_88786d
Dnes o 08:55
@anonym_74142f

Sme spolul 2,5 mesiaca... v piatok sme podpisali zmluvu na spolocny dom... niekedy to proste vies hned...

Samozrejme, ze je to skoro. Ako si ti ludia sadli? Ved hormony a endorfiny pracuju na 1000%, triezve uvazovanie je v nohavickach a slipoch. Si zamilovany, vsetko vidis ruzovo, cele dni len sulozite. Potom pride vytriezvenie , dieta na ceste a mily pan zisti, ze zena uz nie je len na suloz a treba prispievat na chod domacnosti a starat sa. Denne su tu pribehy zien, ktore si "mysleli" a tvrdia, ze on bol "predtym idealny".
@anonym_74142f tak to urcite. napis o 5 rokov.

anonym_74142f
Dnes o 09:01
@anonym_88786d

Samozrejme, ze je to skoro. Ako si ti ludia sadli? Ved hormony a endorfiny pracuju na 1000%, triezve uvazovanie je v nohavickach a slipoch. Si zamilovany, vsetko vidis ruzovo, cele dni len sulozite. Potom pride vytriezvenie , dieta na ceste a mily pan zisti, ze zena uz nie je len na suloz a treba prispievat na chod domacnosti a starat sa. Denne su tu pribehy zien, ktore si "mysleli" a tvrdia, ze on bol "predtym idealny".
@anonym_74142f tak to urcite. napis o 5 rokov.

@anonym_88786d my sme uz vo veku, kedy taketo blbiny neriesime, deti mame on uz z domu, ja este jedno doma, je to len o nas 😂 Financne sme na tom obaja dobre, sudis uplne bez kontextu 😅

julish
Dnes o 09:10

Je to skoro. Tiez poznam pripad, ked to dopadlo dobre, nie vsak v mojom pripade. Cas treba na vylucenie narcizmu a pod

vevesh
Dnes o 09:22

Teba do toho nic to po prve a po druhe, kde je nejaky zakon, ako dlho ludia musia byt spolu, aby sa vzali? Ked si tak zahmlene pozriem spat, s mojim muzom sme sa dohodli po necelych 4 hodinach na 2 rande(?), ze sa vezmeme. Po druhom rande som sa k nemu nastahovala a prve tyzdne sme si len klucky od bytu podavali, co sme mali inak pracu🫣🫣🤪🤪a ano, sme cez 20 rokov spolu...

anonym_949b05
Dnes o 09:37

Skončí to presne tak, ako to má skončiť. Veď aj tým šťastným to z nie ich vôle môže napokon dopadnúť kadejako. Ľudské príbehy sú rôzne. Tiež asi nežiješ úplne podľa šablóny. Takže nádych, výdych, ver tomu vzťahu trochu a venuj pozornosť niečomu inému.

rachel36a
Dnes o 09:42

@anonym_autor moj brat išiel do kupelov v júli, v auguste priniesol domov priateľku ( bolz recepčná v kupeloch) a v októbri toho isteho roku sa vzali. Minuly rok oslavovali 35 výročie sobáša. Niekedy to vyjde. 😍 a nie, nemuseli sa brat, dieta mali až o 5 rokov.

rozculena
Dnes o 09:57

moji rodičia sa brali po 3 mesiacoch,ale teraz je iná doba......

anonym_f5a470
Dnes o 10:39

Je to veľmi skoro .Keď som s priateľom začala žiť po pár mesiacoch tak po mesiaci som prišla na to čo je zač.Spoznat sa najprv poriadne vo všetkých situáciách a až potom riešiť svadbu.Po dvoch mesiacoch sa hnať do svadby zaváňa manipuláciou.Tiez sme mali po 30 tke

ivicatolic
Dnes o 10:42

@anonym_autor niekto sa zasnubuje aj 10 rokov a potom to bác - krachne 😁😭😁👉👀

lubina
Dnes o 10:54

@anonym_autor dva mesiace je naozaj velmi skoro. To by ma absolutne nenapadlo sa s niekym zasnubit dva mesiace po zoznameni sa, ved tu druhu osobu absolutne nepoznas. Ani vek nie je dovod na to, aby sa clovek ponahlal do zasnub...

marhulka13
Dnes o 11:05

Ja som to tak tiež mala , po zoznámení do dvoch mesiacov sme spolu aj žili. Síce sme boli mladí, ale proste zapadli sme do seba ako puzzle. Už sme svoji 18 rokov, máme 3 deti a stále sa veľmi ľúbime a baví nás to aj po rokoch. No keby za mnou prišla moja dcéra, že po dvoch mesiacoch ide žiť s priateľom, asi by mi nebolo všetko jedno 🙈

anonym_b7315d
Dnes o 11:57
@anonym_74142f

@anonym_74142f keďže ste spolu len 2,5 mesiaca, tak je skoro hovoriť, či vám to vydrží.

lasona
Dnes o 12:34

Moji rodicia sa vzali po 3 mesačnej známosti. Su spolu doteraz.

cecilia29
Dnes o 12:37

My sme mali zásnuby po 3m. ...a po ďalších 3 m svadbu. Sme manželia uz 9 rokov a mame 3 deti

sense
Dnes o 12:49

Rodičia môjho partnera mali svadbu po polroku a sú spolu 30 rokov., a mám kolegynu ktorá sa vydávala po siedmich rokoch vzťahu a po ďalší troch už bola rozvedená.

zuzuliatko18
Dnes o 13:14

Poznam par, ktory SA bral.po takom kratkom case, uz su to ludia 80+ a vyslo I'm to. A taktiez poznam.larz.ktory sa bral po takom.krstkom case a zacali vyliezat problemy a odlisne nazory na niektore veci.

anonym_83ad13
Dnes o 13:16

moji rodicia sa brali po pol roku a uz su spolu 57 rokov

Strana
z2